به اينجا مراجعه کنيد:
----------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستي بالاخره زيرنويس انگليسي The Dark Knight هم اومد. بزودي خودم فارسيش ميکنم.
به اينجا مراجعه کنيد:
----------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستي بالاخره زيرنويس انگليسي The Dark Knight هم اومد. بزودي خودم فارسيش ميکنم.
با سلام
من زیر نویس فیلم HANCOCK رو پیدا کردم.
ار اینجا میتونید برداری.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب همونطور که تو امضام هم مي بينيد من قراره که فيلم The Dark Knight رو زيرنويس کنم براي همين هم گفتم قبلش سرچ بکنم ببينم کسي که تا حالا زيرنويسش کرده يا نه. يه زيرنويس sub/idx فارسي براي نسخه 2 سي دي پيدا کردم.
خودم فعلا وقت ندارم اگه ميشه شما اين زيرنويس رو چک کنيد ببينيد اگه خوب بود و هيچ مشکلي نداشت که هيچي ولي اگه مشکلي داشت بگيد خودم ترجمه ـش کنم.
اينم لينکش:
زیرنویس های الان به درد ترجمه نمیخوره
مطمئنا همین زیرنویس sub/idx هم پر از غلطه
حداقل باید تا DVDScr صبر کرد
【ツ】
امين جان البته همين امروز (شايدم ديروز) يه زيرنويس انگليسي درست از اين فيلم اومد.
زيرنويس هاي انگليسي قبلي طوري بود که با مترجم هاي خودکار ترجمه شده بود ولي اين زيرنويس آخري بدون مشکله و با نسخه TS فعلي هم کاملا هماهنگه. خودم امروز صبح زيرنويس انگليسيش رو توي subscene آپلود کردم.
حالا بازم اگه کسي وقت داشت همين زيرنويس sub/idx رو بررسي کنه ببينه مشکلي چيزي داره يا نه. اگه به لحاظ ترجمه مشکلي داشت بگيد تا خودم شروع به کار کنم.
من این زیرنویسی رو که شما تو subscene آپلود کردی رو با ریر نویس فارسی مقایسه کردم به نظرم ترجمه جالبی نبود . به نظر من تا بیرون اومدن نسخه R5 فیلم دست نگه دار .
اگه منظورتون زيرنويس فارسيه که فکر کنم اون زيرنويس قبل از اومدن زيرنويس انگليسي فيلم زيرنويس شده.
زيرنويس انگليسي رو هم چک کردم به لحاظ ديالوگ ها مشکلي نداره. دقيقا ديالوگ هاش همون چيزاييه که توي فيلم هم ميگن.
سلام.
زیرنویس Donnie Brasco برای خیلی ها نمایش داده نمیشد یکیش خودم که قدیم میخواستمش درستش کردم با یکی خودم هم تنظیم کردم میذارم کسی خواست بهره ببره.
فکر کنم لینکش هم مستقیم کردم براتون
این سفیدش
یه ذره هم پایین تره
وسط فیلم نمیاد
【ツ】
سلام
آقا یه خواهش داشتم اگه امکان داره لطفا زیر نویسها رو جایی به جز rapidshare قرار بدید . چون ما که account نداریم . پدرمون در میاد.
دمت گرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)