بازي تو مايه هاي F.E.A.R. 2 Project Origin سراغ دارين .البته اگه صحنه هاي ترسناكش بيشتر باشه بهتره. البته نه
از اون صحنه هايي كه موجودات چرت و پرت ميان .منظورم بيشتر از لحاظ روانيه
بازي تو مايه هاي F.E.A.R. 2 Project Origin سراغ دارين .البته اگه صحنه هاي ترسناكش بيشتر باشه بهتره. البته نه
از اون صحنه هايي كه موجودات چرت و پرت ميان .منظورم بيشتر از لحاظ روانيه
شما میتونی بازی Condemned رو بازی کنی .
خیلی باهاله .![]()
سلام من امروز این باز ی رو گرفتم یه کم میشه در موردش توضیح بدین
Forgotten Hope![]()
با سلام.
1-اگه میشه چندتا بازی که قابلیت دو نفره شدن رو داشته باشه ، بهم معرفی کنید ( دو نفره رو یک کامپیوتر نه شبکه و lan )
و کلا از کجا میشه فهمید که یک بازی دو نفره هست یا نه ...
2-چندتا بازی که پر دیالوگ باشه بهم معرفی کنید ، و کلا چه سبک از بازی ها دیالوگ ها زیادی به همراه دارند ؟
3-بازی شبیه استالکر ( نه از نظر موضوعی ، از نظر سبک ) که در رابطه با جنگ باشه ولی مثه استالکر ترسناک نباشه ، وجود داره ؟
با تشکر
الآن به دلیل افزایش شبکه ها و اینترنت ADSL دیگه بازی زیاد تولید نمیشه که دو نفره بشه .
ولی بازیهایی مثل Pro Evolution Soccer 9 هست که 2 نفره میشه . Fifa 09 هم هست .
در مورد بازی پر دیالود میتونی Mass Effect رو بازی کنی . تخیلی هست .
تو سبک شمشیر زنی هم Gothic 3 هست که اونم زیاد دیالوگ داره .
در رابطه با جنگ بله زیاد هست .
برای مثال
Call Of Duty : Modern Warfare
Call Of Duty : World At War
اگه سئوال دیگه بود در خدمتیم .
نه فوتبال که مد نظرم نیست ... یه تیریپ بازیهایی مثه crazy chicken kart 3 یا یه بازی بود که 2 تا هواپیما خمیری هستن که باشون میریم جلو (اگه اسمشو میدونید حتما بگید)... یا مثه Hamsterball که 4 نفره هم میشه و خیلی بامزه اس، از این جور بازیا ... فکر کنم باید زیاد باشه ... اگه دو نفره مرحله رو جلو ببریم که خیلی بیشتر حال میده ، اگه سراغ داشتید بگید .الآن به دلیل افزایش شبکه ها و اینترنت ADSL دیگه بازی زیاد تولید نمیشه که دو نفره بشه .
ولی بازیهایی مثل Pro Evolution Soccer 9 هست که 2 نفره میشه . Fifa 09 هم هست .
پردیالوگ چندتا سراغ دارم.در مورد بازی پر دیالود میتونی Mass Effect رو بازی کنی . تخیلی هست .
تو سبک شمشیر زنی هم Gothic 3 هست که اونم زیاد دیالوگ داره .
مثه fallout 3 یا oblivion ... ولی اینا حال نمیده ... یه جورایی ترسناکه![]()
منظورم جنگی ، بازیهای بکش بکش ، برو جلو نبود ... مثلا استالکر تو منطقه تون آزادی ، حرف میزنی ، دیالوگ داره و غیره ، گفتم شاید تیریپ استالکر بازی ای باشه (جنگی) ولی ترسناک نباشه مثه اون
تحقیق کردم فهمیدم ، RPG و Adventure دیالوگ زیاد دارن ... درسته ؟؟؟
oblivion و fall out 3 هر دوشون ساخت يك شركت هستن و هر دوشون پر ديالوگپردیالوگ چندتا سراغ دارم.
مثه fallout 3 یا oblivion ... ولی اینا حال نمیده ... یه جورایی ترسناکه
منظورم جنگی ، بازیهای بکش بکش ، برو جلو نبود ... مثلا استالکر تو منطقه تون آزادی ، حرف میزنی ، دیالوگ داره و غیره ، گفتم شاید تیریپ استالکر بازی ای باشه (جنگی) ولی ترسناک نباشه مثه اون
تحقیق کردم فهمیدم ، RPG و Adventure دیالوگ زیاد دارن ... درسته ؟؟؟
eragon بهترين بازي دو نفره هستش1-اگه میشه چندتا بازی که قابلیت دو نفره شدن رو داشته باشه ، بهم معرفی کنید ( دو نفره رو یک کامپیوتر نه شبکه و lan )
و کلا از کجا میشه فهمید که یک بازی دو نفره هست یا نه ...
دوست عزیز این بازی که گفتید همون جنگهای صلیبی هست دیگه
اسم صحیح بازی همون stronghold legend هست...اینی که شما میگی این شرکتهای پخش بازی الکی از خودشون در آوردن...
من نمی دونم چه اصراریه اسم بازی رو عوض کنن؟
با سلام....
من دنبال بازي تو مايه هاي battlefield 2 ميگردم و بيشتر اين ويژگيها رو ميخوام:
1.شبيه سازي خلباني با هواپيما و هليكوپتر
2.بازي فعال با ديالوگ هاي در حين بازي
3.ترجيها real باشه!
اميدوارم همچين چيزي تا به امروز ساخته شده باشه! :دي
ممنون!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)