تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 184 از 308 اولاول ... 84134174180181182183184185186187188194234284 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,831 به 1,840 از 3075

نام تاپيک: کـــلوپ N73 Music Edition (خلاصه تاپیک در پست دوم)

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

version
    جدیدش هم اومده که لغات رو تلفظ هم میکنه !!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام ، برنامه Folder Guard و آنتی ویروس برای N73 me سراغ دارین ؟ ندارین !...

حـــــرفـه ای Mojtaba N87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد (Hometown : شیراز)

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کامپیوتر پی سی سوئیت رو نمیشناسه.وقتی وصل میکنم کابلو توی خود گوشی اکتیو میشه ولی توی پی سی وقتی میزنم برای اتصال میگه که کانکشنی درکار نیستش.حتی بعضی وقتا خود کامپیوتر هم اعلام میکنه که موبایل وصل شده ولی برنامه قبول نمیکنه.الانم که حتی کامپیوتر هم اعلام وصل موبایل رو توی گوشه سمت راست پایین اعلام نکرده.قبلا اصلا ازین مشکلا نبود ولی نمیدونم چند روزه مشکل داره

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فقط صفحه سفید میادش.
    ولی رفتم به این آدرس که یه توضیح از خودت بودش

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خیلی ممنون.دارم دان میکنم ولی خب کامپیوتر اتصال گوشی رو قبول نمیکنه و نمیشناسه
    Last edited by بردیا; 10-06-2008 at 22:55.

اگه نباشه جاش خالی می مونه saba-aria's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    korean-dream

پيش فرض

من خودم وقتی تنطیمات Data Cable رو روی PC Suite گداشتم کامپیوتر نتونست گوشی رو بشناسه ولی وقتی گزینه Ask on connection رو انتخاب کردم( یعنی موقع اتصال خودت PC Suiteرو انتخاب کنی ) مشکلم حل شد .
    اگه حل نشد راههای زیر رو امتحان کن:
    · گوشی رو روشن خاموش کن ببین گوشی می شناسه یا نه !!یا اینکه برنامه ی نوکیا رو هر چند به همدیگه میخورن ! ولی دوباره نصب کن...سیستم رو هم رسیتبده...100% باید مشکلت برطرف بشه !
    Last edited by saba-aria; 11-06-2008 at 06:49. دليل: تغییرات

اگه نباشه جاش خالی می مونه saba-aria's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    korean-dream

پيش فرض

من فقط می خوام ببینم که خلاصه هات چطوریه.تا همینجا واسم پیغام خصوصی بذار.هر چی رو که خلاصه کردی.
    دیروز برات فرستادم ولی وسطاش DC شدم نمیدونم به دستت رسیده یا نه ؟
    در هر صورت تمام خلاصه آماده و مرتب شده است.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوستان سلام ....اگر کمک کنید ممنون میشم
    یکی از دوستای بنده که گوشی N73 داره متاسفانه مموری کارت گوشی رو بدون اجرای دستور Remove Memory Card خارج کرده و حالا نمیتونه به اطلاعاتش دسترسی داشته باشه...یعنی وقتی کارت رو تو گوشی میذاره قسمت گالری و دوربین کار نمیکنه ...یجورایی هنگ کرده....تو گوشی خودم هم گذاشتم همینطوره......من هم N73 دارم.... به کامپیوتر که وصل میکنم هم اصلا" مموری کارت رو نمیشناسه .....اطلاعات معمی تو کارت بوده....آیا راهی هست که بشه اطلاعات رو دوباره برگردوند یعنی میشه با نرم افزاری یا روشی به عکس ها و سایر مطالب داخل کارت دسترسی پیدا کرد ؟
    خواهش میکنم اگر روشی یا نرم افزاری میشناسین کمک کنین

هیچکس کمک نمیکنه ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من خودم وقتی تنطیمات Data Cable رو روی PC Suite گداشتم کامپیوتر نتونست گوشی رو بشناسه ولی وقتی گزینه Ask on connection رو انتخاب کردم( یعنی موقع اتصال خودت PC Suiteرو انتخاب کنی ) مشکلم حل شد .
    اگه حل نشد راههای زیر رو امتحان کن:
    · گوشی رو روشن خاموش کن ببین گوشی می شناسه یا نه !!یا اینکه برنامه ی نوکیا رو هر چند به همدیگه میخورن ! ولی دوباره نصب کن...سیستم رو هم رسیتبده...100% باید مشکلت برطرف بشه !
    امروزم مشکل داره هنوز.وقتی کابلو به گوشی میزنم و از توی گوشی PC suite رو انتخاب میکنم توی خود گوشی اکتیو میشه ولی کامپیوتر هیچ نشونه ای نمیده و وقتی هم میرم get connected
    رو میزنم میگه که هیچ کانکشنی در دسترس نیستش و وقتی هم که دوباره میزنم که باید دوباره pc suite رو رینیستال کنی.
    دوباره ستاپش هم کردم فایده نداشت.
    جالبه وقتی که مثلا وقتی کابلو وصل میکنم و به جای pc suite از توی گوشی pictBridge رو انتخاب میکنم کامپیوتر اعلام شناخت گوشیو میکنه ولی بازم از طریق pc suite کانکشنی صورت نمیگیره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض سوال در مورد شارژ N73me

سلام
    مشکلی برای من پیش اومده که میخواستم ببینم اینجا کسی میتونه پاسخی بده یا نه؟
    من یه گوشی n73ME برای کسی بعنوان هدیه خریدم و البته از بابت اصل بودن و نو بودن و این چیزها مطمئن هستم. اما متاسفانه بعد از حدود 5-6 ساعت و در حالی که نشانگر میزان باتری فقط یکی دوتا خطش کم شده ، باتری ناگهان کاملا خالی میشه و گوشی خاموش میشه. به طوری که حتی امکان دوباره روشن کردنش هم نیست و باید حتما دوباره به شارژ بزنیم تا روشن شه.
    دو تا باتری دیگه هم (یکی خریدم و یکی از یه گوشی دیگه) با باتری خود گوشی عوض کردیم و امتحان کردیم باز همینطوره.
    یعنی به نظر میاد مشکل باتری نیست.
    میخواستم ببینم کسی تا حالا به چنین مشکلی برخورد کرده که بدونه باید چیکار کرد؟
    آیا ممکنه با کارهای نرم افزاری مثلا فلش کردن یا تعویض فریم ویر (اگه ممکن باشه) این مشکل رو رفع کرد؟ اصلا در مورد n73 چنین کارهایی ممکنه؟
    یا اینکه مشکل حتما سخت افزاریه و باید ببرم گارانتی واسه تعمیر؟
    از هرکسی که میپرسم جواب متفاوتی میده و به همین دلیل دنبال این هستم که اگر کسی عین همین مشکل برای گوشیش بوجود اومده بهم کمک کنه که چیکار کنم.
    بعد از عمری یه هدیه واسه کسی که خیلی هم باهاش تعارف داریم گرفتیم، اونم اینجوری حال ما رو گرفت!
    ممنون میشم اگه کسی میتونه کمک کنه.
    علی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •