تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ایا از موتومینگ ( a1200 ) راضی هستید ؟

راي دهنده
312. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کاملا راضیم

205 65.71%
  • اصلا راضی نیستم

22 7.05%
  • به جز بعضی اشکالات گوشی خوبیه

85 27.24%
صفحه 184 از 242 اولاول ... 84134174180181182183184185186187188194234 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,831 به 1,840 از 2416

نام تاپيک: کلوپ A1200

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

منظور از پسوند r همون c2 هست براي آ1200 معمولي و فراوان در ايران

در آغاز فعالیت west_day2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام.
    میدونم جای پستم اینجا نیست ولی میخواستم خواهش کنم یه فریمور خوب برای e6 پیشنهاد بدین.من هنوزم عاشق a1200هستم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

1

سلام
    در پاسخ به اون دوست گرامی:
    عزیز اگه با لینوکس کار کرده باشی کافیه بگم console همون کنسول لینوکسه ( خط فزمان) اگه هم کار نکردی بی خیالش شو!
    lina رو من خیلی دوست دارم. یه برنامه هست که چندین ابزار جالب داره . مثل پشتیبان گیری از اطلاعات . مخفی کردن فایل ها . استفاده از swap memory ( امتحان نکردم ولی اگه کار کنه سرعت گوشی و برنامه هایی که می تونه همزمان اجرا کنه خیلی زیاد می شه) . فشرده سازی فایل ها . نمایش شاخه های سیستم عامل ( برای لینوکسی ها اگه اینو ببینن دیوونه می شن!!!!) برداشتن محدودیت دسترسی برنامه های جاوا . عکس گرفتن از صفحه گوشی و .... ( که یادم نمیاد)
    net control برای فعالسازی ماژول های شبکه ( احتمالا )
    دوست عزيز اين نرم افزار را چطوري ميشه دانلود کرد و از کجا و همچنين بر روي گوشي ميشه نصبش کرد..؟؟

جواب که دادين يه سوال ديگه هم دارن

من با ايرانسل که مي خوام به اينترنت وصل بشم به مشکل مي خوره و ميگه network مشکل داره

البته با گوشي نوکيام خيلي راحت ارتباط ميده

مرسي از راهنمائي

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

در پاسخ به شما دوست عزیز باید بگم که:
    والا ما که هرچی گشتیم جایی رو پیدا نکردیم که lina رو جدا دانلود کنیم. شما بگرد شاید پیدا بشه .
    در مورد gprs هم که من فقط همون *130*3*5# ( همون طور که می خونی از راست به چپ) رو وارد می کردم و شماره می گرفتم. بعدش چند تا اس ام اس میومد و آخرش هم دو تا گزینه Update می زدم و قضیه حل بود. فقط جناب یادت نره تو browser از تنضیماتش profile رو Irancell GPRS انتخاب کنی.
    ااگه مشکل داشتی مراحل کارت رو بنویس تا ببینیم مشکل از چیه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

1

در پاسخ به شما دوست عزیز باید بگم که:
    والا ما که هرچی گشتیم جایی رو پیدا نکردیم که lina رو جدا دانلود کنیم. شما بگرد شاید پیدا بشه .
    در مورد gprs هم که من فقط همون *130*3*5# ( همون طور که می خونی از راست به چپ) رو وارد می کردم و شماره می گرفتم. بعدش چند تا اس ام اس میومد و آخرش هم دو تا گزینه Update می زدم و قضیه حل بود. فقط جناب یادت نره تو browser از تنضیماتش profile رو Irancell GPRS انتخاب کنی.
    ااگه مشکل داشتی مراحل کارت رو بنویس تا ببینیم مشکل از چیه
    دوست من-- من لينا رو پيدا کردم و البته به اين روش که شما آخرين فريمور رو که نصب کني
    که توسط امين ساخته شده فکر کنم تو صفحه قبل لينکش هست به صورت خودکار نصب شده

اين فريمور شاهکاره و همينجا از امين تشکر مي کنم ++ سوالي دارم. به چه صورت ميشه فولدر رو با اين
    برنامه هيدن کرد؟؟ و مجدد ديد به صورتي که کس ديگري نتونه دسترسي داشته باشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

1 چگونه بازي نصب کنيم

دوستان متخصص پاسخ بدين لطفا

من حدود 1000 تا بازي گير آوردم که بيشتر به صورت فايلهاي(( پي ان جي )) و همچنين با پسوند (( class(( هستن
    اين بازيها رو به چه صورت نصب کنم

ممنون از راهنمائيتون

Last edited by mehdi8m; 06-06-2008 at 10:02. دليل: گذاشتن آدرس عکس که البته ممکن نشد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

والا برای مخفی کردن فایل ها روش به این صورته که:
    اول از طریق file manager برو داخل حافظه TransFlash یک عدد شاخه می بینی به نام Amin.FW ( آقا امبن دستت درد نکنه خیلی فریم ور خوبیه ولی یه پیشنهاد از طرف من اینه که اگه می خوای یه کار جهانی تولید کنی بهتر از این جور نام گذاری شاخه ها و برنامه ها پرهیز کنی) اگه بری توش یه شاخه هست به اسم hide هرچی خواستی مخفی بشه بریز اون تو . حالا بیا lina (جون!) رو اجرا کن و Utilities و سپس Utility و بعدش hide رو بزن . حالا اون شاخه و فایل هات مخفی شدن. برو خوش باش!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

از دوستان تقاضا دارم نام کاربری امین سازنده فریم ور رو در اینجا یا موبایلستان اگه می دونن بگن.
    باهاش یه کارایی دارن

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.ahad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

با تشکر
    این کار رو انجام دادم ولی نتیجه نداد. و این پیغام ظاهر می شه:
    Invalid Application file.
    the file can not to be used.

اگر شیوه ی نصب دقیق برنامه ی mpkg رو همراه با فایل مربوطه رو در اختیار بنده بگذارید ممنون میشم.
    دوست عزیز به احتمال زیاد فریمور شما 25p و از ردهی c2 هست شما برای نصب Mpkg باید فریمور خودت رو عوض کنی پیشنهاد من به شما فریمور 24p یا از اوون بهتر فریمور جدید آقا امین هست که بچه ها توی تاپیک لینکش رو برا دانلود گذاشتن برای باز کردن فایل های pkg در این فریمور (امین ) فقط روی فایل کلیک میکنید دیگه لازم به super man یا mpkg برای نصب فایل های pkg نیست

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.ahad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

از دوستان تقاضا دارم نام کاربری امین سازنده فریم ور رو در اینجا یا موبایلستان اگه می دونن بگن.
    باهاش یه کارایی دارن
    دوست من امین اینجا نمیاد ولی نام کاربریش توی موبایلستان فکر کنم void باشه . هر کاری باهاش داشتی میشه بهش بگی یه سرم به p30world بزنه مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •