تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 184 از 358 اولاول ... 84134174180181182183184185186187188194234284 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,831 به 1,840 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

چند سال پیش کتابهای فون دنیکن رو داشتم و الانم دارم. (ترفند خدایان و ارابه خدایان)
    ایشون داستان سرای بزرگی هستن ولی باستان شناس و منجم و یوفو شناس نیستن.
    یه سری مطالب رو همین جوری شنیدن و پروندن. نظریه دخالت فضایی ها در تکامل انسان هم نظریه ایشون نبوده. نظریه اون خبرنگار فرانسوی ه رائول بوده شایدم قبل ایشون هم کسایی به این موضوع ها معتقد بودند.
    دخالتی در فرایند تکامل توسط فضایی ها صورت نگرفته هر جهش ژنی هم اگه صورت گرفته کاره طبیعت هستش.
    ببینید هیچکس یک باستانشناس یا منجم و ... به دنیا نمیاد . این علاقه شخصیه که آدم رو وادار میکنه برای کشف اسرار جهان پا رو از مرزهای از پیش تعیین شده فراتر بذاره . مثلا درباره داروین گفته شده که پدرش می خواست اون پزشک بشه ولی اون علاقه ای به پزشکی نداشت ، بعد فرستادنش که الهیات بخونه . اونجا توی کلیسا مشغول سوسک جمع کردن بود و علاقه عجیبی به این جور چیزها داشت و عاقبت هم یک جانور شناس و طبیعیدان شد و به نقاط دور سفر کرد تا موجودات کمیاب رو پیدا کنه و سرانجام و به تدریج فرضیه اش رو بیان کرد و براش شواهد و مدارک جمع کرد . ( به ویکیپدیا مراجعه کنید )
    با این وجود فرضیه داروین فقط یک فرضیه است و اگرچه شواهد زیادی هست که اون رو تایید می کنن ولی این شواهد فقط و فقط فرضیه اش رو تقویت می کنن نه اثبات . در برابر داروین مخالفینش هم هستند که شواهد دیگه ای میارن که روند تکامل رو جور دیگه ای نشون میده ...اینجا جنگ افکار و نظریه هاست ...
    ما نمی تونیم فقط یقه اریک فون دانیکن رو بگیریم و بعد بریم داروین رو ستایش کنیم ...
    ضمنا اینکه به جای فضائیها موضوع رو به طبیعت نسبت بدیم مسئله رو حل نمیکنه ...حقیقتا " طبیعت " چیه ؟
    اسم یک موجوده ؟ یا اینکه اسم یک ناموجوده ؟ ... اگه اسم یک موجوده آیا دارای شعوره یا فاقد شعوره ؟ ...
    اگه دارای شعور باشه خب اینجا اول مسئله میشه ؟ اگه دارای شعور نباشه فرقش با یه تخته سنگ چیه ؟ ...
    .................................................. ........................
    من شخصا بر این باورم که همه چیز بر می گرده به دو نوع از موجودات .
    1. موجوداتی که در فرایند رشد و تکامل قرار دارند .
    2. موجوداتی که به آن درجه از تکامل رسیده اند که می توانند علاوه بر پیمودن مسیر رشد و تکامل خود ، بر فرایند رشد و تکامل موجودات دیگر نیز تاثیر بگذارند .
    .................................................. .......................
    من در طبقه بندی بیگانگان از " ناظران ، نگهبانان و پرورش دهندگان " نام بردم .
    در شرح این موجودات ( البته در متون کهن ) ذکر شده که آنها می توانند به هر شکلی ظاهر شوند ، چه شکل حیوان ، چه انسان ، چه سنگ یا نور یا ابر و ...
    به عنوان مثال دو مامور آسمانی مجازات برای قوم لوط شبیه انسان بودند و صحبت کردند و راه رفتند و ...در نهایت شهر را منهدم کردند بطوریکه کل شهر به یکباره زیر و رو شد ...از یک جهت می توان گفت که آنها موجودات فضایی بودند اما ازجهت دیگر نمی توان گفت چون آنها مثل ما روی یک سیاره زندگی نمی کنند و شکل انسانی آنها موقتی است و فقط برای اینکه در چشم ما ظاهر شوند به آن شکل و لباس ظاهر می شوند ...
    حال اگر پروفسور آگرست روسی یا اریک فون دانیکن می گویند که آنها موجودات فضایی بودند و مثلا انفجار اتمی ایجاد کردند صرفا یک تئوری را مطرح می کنند ولی حقیقت فراتر از موجودات فضایی است خیلی فراتر ...که البته اینجا جای بحثش نیست وگرنه موضوع رو دقیق می شکافتم ...
    Last edited by DATAGOSTAR352; 13-05-2010 at 09:51.

2. 3 کاربر از DATAGOSTAR352 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت Thoth's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض Ufo Hunters

Last edited by Thoth; 18-05-2010 at 15:10.

4. 2 کاربر از Thoth بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

مثل همون مثالی میمونه که دوستمون محمد حسین اشاره کرد: تو به شاکی تو دادگاه میگی:اگه مدرکی دال بر گناهکار بودن من داری ارائه بده، بعد شاکی هم میگه:تو باید مدرکی ارائه بدی که ثابت کنه بی گناهی!هر وقت تو ثابت کردی بی گناهیتو،منم گناهکاریتو ثابت میکنم....!
    اگه قرار بود همه ی فیلسوفان(!) و محققان آزاداندیش(!) دنیا این استدلال رو داشته باشن،دیگه سنگ روی سنگ بند نمیشد!(میشد عین قضیه دکارت!"از کجا معلوم که این دنیا وجود داره...؟!")!

بله،درسته! یه بنده خدا اومده برای خودش مکتب هم راه انداخته!(رائلیان!) یه کم سرچ کنید اطلاعات زیادی دستتون میاد!
    ایشون هم مثل آقای دانیکن تخیلات خیلی قوی داره،حتی میگه که آدم فضایی ها اومدن دنبالش و بردن سیاره خودشون!(جل الخالق!) و بعد بهش گفتن "ما آماده ایم برای اینکه خودمونو نشون بدیم ولی باید قبلش برامون یه سفارتخونه(!) درست کنید!"
    والا نمیدونم چی زده!هرچی بوده جنسش خیلی خوب بوده!احتمالا مخدر جدیدی کشف شده که از کـــراک،شیشه،سنگ،کلوخ و ... خیلی قوی تره!(تا حدی که آدمو به سیاره های دیگه هم میبره!جنس های قدیمی فقط تا همین مدار زمین میبرد و بر میگردوند!)
    قوانین مدنی معاصر Social Laws با قوانین علمی Science Laws تفاوت بنیادی دارند ... قوانین مدنی معاصر برای مصالح اجتماعی وضع شده اند و بیشتر از روی ناچاری و سنگ روی سنگ بند نشدن و از این چیزها ... و مدام هم در حال تغییر هستند ...
    فکر می کنم ما این دو تا موضوع رو نباید با هم مقایسه کنیم ...
    از نظر علمی ابتدا خود قاضی باید بیگناه بودن و معصوم بودن خودش رو اثبات بکنه بعد اساسا چنین دادگاهی تشکیل بشه و بعد از این مرحله تازه شاکی و متهم مطرح بشه ...
    وضعیت انسانها در حقیقت " ناشناخته " است ، چه حکم کنیم که آنها "بی گناه " هستند و چه حکم کنیم که آنها " گناهکارند " هر دو ادعا هستند و نیاز به مدرک برای اثبات شدن دارند در حوزه قوانین علمی ...

در مورد " رائیل " من دو تا کتاب از نویسنده اش خوندم .
    ....................
    قضیه از این قراره که فردی به نام " رائیل " ادعا کرده یوفوها و سرنشینان اونها رو دیده و اونها بهش گفتن که درگذشته ما انسانها رو خلق کردیم و در آینده انسان به جایی میرسه که انسانهای دیگه رو خلق می کنه و به سیارات دیگه می فرسته و این چرخه همینطور ادامه داره ...
    اونها درباره شبیه سازی ژنتیک صحبت می کنند و بعد به " رائیل " چیزهایی نشون میدن ، از جمله اینکه دستگاهی رو نشونش میدن که هر فردی رو بصورت سه بعدی و تخیلی ایجاد می کنه و بعد" رائیل "کنترل رو به دست می گیره و شروع به ساختن موجودات تخیلی می کنه و بعد با اونها به یک حمام استثنایی میره ! ...
    مطالب زیادی درباره گذشته میگن که ما درگذشته چه افرادی را برای شما فرستادیم و برای هدایت شما چه کردیم ...
    نظر شخصی من اینه که موجودات غیر انسانی نامرئی ساکن زمین مسئول این پدیده ها هستند . یک گروه از این موجودات در ایجاد واقعیت مجازی - ذهنی و ایجاد فرقه های گوناگون فوق تخصص هستند .
    اونها می تونن خودشون رو به شکل انسان ظاهر کنند ، یوفو درست کنند و خیلی چیزهای دیگه ...
    اونها حتی می تونن بطور مجازی یک سیاره با امکانات بی شمار ایجاد کنند ...
    با این وجود از این اعمال هدفی گمراه کننده دارند و درباره ارتباطشون با منجی پایان دنیا و دیگر برگزیدگان هم دروغ میگن و اینطور نیست ...اونها ربطی به این فرقه ها ندارند ...
    از نظر من هیچکدام از موجودات ساکن کرات دیگر به ایجاد یک فرقه در زمین مشغول نبوده و نیست ...
    Last edited by DATAGOSTAR352; 13-05-2010 at 12:57.

6. 3 کاربر از DATAGOSTAR352 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

9

نظر شخصی من اینه که موجودات غیر انسانی نامرئی ساکن زمین مسئول این پدیده ها هستند . یک گروه از این موجودات در ایجاد واقعیت مجازی - ذهنی و ایجاد فرقه های گوناگون فوق تخصص هستند .
    اونها می تونن خودشون رو به شکل انسان ظاهر کنند ، یوفو درست کنند و خیلی چیزهای دیگه ...
    اونها حتی می تونن بطور مجازی یک سیاره با امکانات بی شمار ایجاد کنند !!! ...
    توصیه میکنم کمتر فیلم Matrix و امثالهم رو نگاه کنی...

8. این کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

... به شاکی تو دادگاه میگی:اگه مدرکی دال بر گناهکار بودن من داری ارائه بده، بعد شاکی هم میگه:تو باید مدرکی ارائه بدی که ثابت کنه بی گناهی!هر وقت تو ثابت کردی بی گناهیتو،منم گناهکاریتو ثابت میکنم...
    در تایید توضیحات دیتاگستر عزیز ,
    باید متذکر بشم این گفته رفیق ما سهیل درست مثل میوه فروشی میمونه که -مثلا- سیب و انگور رو باهم وزن کنه و به مشتری بده. چطور؟عرض میکنم.
    در مثال شاکی و متهم ; این دو - با مرکزیت قاضی - در وضعیت متقابل قرار دارند ; با اولین ادعا از یک طرف , طرف مقابل در درخواست مدرک و اثبات اتهام , منطقا محق هست.
    اما در حیطه دانش و علم ; ناشناخته در یک طرف قرار داره و هردوی باستان شناس و - بر فرض - زکریا سیچین یا دنیکن , به عنوان شکافنده در طرف دیگر قرار گفته اند ; و از هردو به یک میزان باید طلب مدرک و اثبات ادعا کرد.
    یکی دونستن این دو مورد برمیگرده به همون قضیه میوه فروشه.

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

... این دوستتون اینجا در مورد چیزی حرف زد که وجود خارجی حتی نداره . حداقل اون باستان شناسایی که یه نظریه داده در مورد چیزی داده که همه می بینیم و می تونیم قضاوت کنیم...
    مقبره یا بنای مورد نظر دوستمون رامتین ; همون " تپه معروف به صورتک مریخ " هست , که البته به نقل از کتاب زکریا سیچین نقل کردند.
    و در مورد اون ; میشه گفت باستان شناس ها حتی از فاصله صد متری هم اون رو ندیدند. اما حداقل در دست خط شناس شهیر نامبرده , متونی هست که در باره اون توضیح کافی داده شده.
    Last edited by seamack; 13-05-2010 at 14:50. دليل: اصلاح اشتباه تایپی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض پروفسور دیوید ساندرز : پرونده یوفوها

" دیوید ساندرز " استاد روانشناسی دانشگاه " کلورادو " بود . این دقیقا همان دانشگاهی است که از طرف دولت آمریکا عهده دار برنامه ریزی ، تحقیقات و گزارشات اشیاء پرنده در عالی ترین سطحش بود .
    پروفسور کاندون condon که مسئول کل پروژه بود به عدم وجود اشیاء پرنده رای داد . اما پروفسور " دیوید ساندرز " شدیدا معترض شده و اعتراضات او حداقل همان جنجالی را بر انگیخت که نتایج کمیته تحقیق ایجاد کرده بود.
    به همین دلیل " میشل آنفرول " مصاحبه ای ترتیب داد که در اینجا ذکر می کنم :
    .......................................
    میشل آنفرول : پروفسور ساندرز چه عاملی باعث شد با نظریات همکارتان پروفسور کاندون مخالفت کنید ؟

پروفسور دیوید ساندرز : فکر می کنم مخالفت من علل زیادی داشته است . بعد از مدتی مسلم شد که پروژه " کاندون" از مسیری که با توجه به انبوه مدارک مستدل و بی چون و چرا بود منحرف شده است .
    ما چند نفر بودیم که احساس می کردیم مسئله مهمتر از چیزی بود که در چهارچوب این کار تحقیقی قرار گیرد اما از قبل خواسته شده بود که گزارش بایستی در همان جهتی که سرانجام منتشر شدبرای افکار عمومی مطرح شود .

میشل آنفرول : شما چگونه نتیجه گزارش مدون پروفسور کاندون را توضیح می دهید در حالی که پرونده هایی که توسط بیشتر دانشمندان و محققین تشکیل شده به توضیحات کاملا متفاوتی می رسید ؟

پروفسور دیوید ساندرز : ساده ترین راه توضیح این است که قبل از هر چیز قبول کنیم که از نظر روانشناسی دکتر کاندون بیشتر یک شخصیت سیاسی بود . یا به عبارت دیگر یک سیاستمدار علوم ! . نقش او در این تحقیق به نظر من نقش سیاستمداری بود که یک ماموریت سیاسی داشت و در همان حال که ما پیش می رفتیم عکس العملها و اهداف او با توجه به این نکته کاملا مشهود می گردید .

میشل آنفرول : بعد از آن رفتار شما چگونه بود ؟

پروفسور دیوید ساندرز : در چهارچوب این پروژه شروع به جمع آوری تمام مدارک آماری نمودم تا بتوانم تجزیه و تحلیلی به وسیله کامپیوتر انجام دهم و به این مدارک همچنان وسعت می بخشیدم تا به جایی رسیدم که اکنون شصت هزار گزارش ازهر نوع در دست دارم و به تازگی نتیجه گیری این مفروضات اساسی را آغاز نموده ام.

میشل آنفرول : دیگر اعضای کمیسیون کاندون چه کردند ؟ آیا آنها بی نظر ماندند یا اینکه طرف شما یا پروفسور کاندون را گرفتند ؟

پروفسور دیوید ساندرز : مادر کمیته کاندون گروهی از محققین گردهم آمده بودیم و اگر نظرخواهی نمائید ، اطمینان دارم موارد اختلاف با ما اقلا در یک زمینه مشهود خواهد شد . در میان ما دو شخص نیستند که به یک چیز به طور یکسان بنگرند . من شخصا فکر می کنم موقعی که پروژه کاندون به نتیجه خود رسید اگر می خواستند یک نظرخواهی ترتیب دهند اکثریت می گفتند که چیزی در این مسئله وجود دارد و این زمینه ای است که نیاز به تحقیق وسیعتر دقیقتر و کاملتری داشت ...
    ...
    میشل آنفرول : چند مورد شهادت در کامپیوتر شما به ثبت رسیده است ؟

پروفسور دیوید ساندرز : اکنون 60000 شهادت در پرونده هایم وجود دارد . بیش از 40هزار به ماجراهای گوناگون مربوط می شود و شاید 4000 شهادت به موارد بسیار جالب که روی زمین یا در ارتفاع کم روی داده است .
    4000 تعداد خوبی برای گزارشات آماری است اما اگر بخواهید وارد جزئیات شوید و اگر این 4000گزارش را بخواهید به اعتبار کیفی یعنی آثار الکترومغناطیسی ، فیزیولوژیک ، از دست رفتن حافظه و ... دسته بندی نمائید متوجه خواهید شد که در پایان کار موارد کمی وجود دارند که شما در هر دسته استفاده کنید و همین نکته مامورین آمار را در موقعیت مشکلی قرار می دهد ، آنها ناچارند بالاخره به یک طبقه بندی محدود قناعت نمایند .
    یکی از کارهایی که انجام دادم طبقه بندی شهادتها به ترتیب وقوع آنها در روزهای هفته بود ...و زمانی تعجبم افزایش یافت که متوجه شدم روزهای آخر هفته مشاهدات بیشتری صورت نمی گیرد حتی برعکس . به عبارت دیگر آنچه من دریافتم با این ایده مغایر بود که اکثر شاهدین عینی که در روزهای آخر هفته بیشتر با اشیاء مرموز مواجه می شوند ممکن است از افراد لاابالی ، عیاش ، هوچی یا جنجال برانگیز باشند .
    گزارشات را به گونه ای طبقه بندی کردم و با این هدف که ببینم کدام مناطق با شدت بیشتری با انبوه مشاهدات ارتباط دارند... بعد با حیرت متوجه شدم در هر منطقه افرادی که از سوابق تحصیلاتی بیشتری برخوردارند گزارشات بیشتری به ما می فرستند...

میشل آنفرول: آیا بعضی از مناطق می توانند چند بار مشاهدات جالب توجهی را در اختیار بگذارند یا اینکه هربار پدیده سر از منطقه جغرافیایی خاصی بیرون می آورد؟

پروفسور دیوید ساندرز : فکر می کنم چند منطقه وجود دارد . گرچه بهتر است بگویم چند ناحیه قابل شناسایی از نقطه نظر جغرافیایی ...
    مهمترین چیزی که به مطالعات من می تواند کمک کند ایجاد یک منبع اطلاعاتی جدید می باشد. شاید مرکز یوفو دکتر هاینک چنین امکانی را فراهم نماید ...

.................................................. .........

این مصاحبه طولانی بود و من بخشی از آن را به طورخلاصه اینجا آوردم .

منبع

کتاب : آنسوی فضا
    نویسنده : ژان پیر بوره
    برگرفته از مستندات و مصاحبه های رادیو فرانس انتر
    Last edited by DATAGOSTAR352; 13-05-2010 at 17:46.

12. 2 کاربر از DATAGOSTAR352 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

5 سفینه «ویجر۲» را بیگانگان دزدیده‌اند!

به گزارش فارنت و به نقل از پایگاه اینترنتی “”Tgdaily، محققان علوم فضایی در آلمان اعتقاد دارند که سفینه فضایی “ویجر “۲ (Voyager 2) که متعلق به سازمان فضایی آمریکا یا همان ناسا است توسط بیگانگان دزدیده و به سرقت رفته است .
    چندی پیش یک سری امواج مزاحم و سیگنال‌های تحریف شده از طرف سفینه بدون سرنشین ویجر ۲ که در حال طی منظومه شمسی است ارسال شده است و ممکن است که این سیگنال‌ها بنا بر ادعای آلمانی‌ها پیامهای جالبی بوده‌اند.
    این محققان علوم فضایی به روزنامه بیلد گفتند که به احتمال فراوان این سفینه توسط بیگانگان ربوده شده تا به وسیله آن به کره زمین پیغام دهند.
    البته ناسا در این میان بیکار نمانده و اعلام کرده که این سیگنال‌های نامفهوم بیشتر یک اشکال در سیستم رادیویی این سفینه است و بوسیله یک نرم افزار ساده مشکل برطرف می‌شود.

گفتنی است که ویجر ۲ حاوی پیامدهای خوشامد گویی به بیش از ۵۵ زبان زنده در دنیا است و البته هیچ کدام از پیام‌های دریافتی ناسا شبیه این پیام‌ها نبودند.
    ویجر ۲ و خواهر بزرگترش یعنی ویجر یک در دورترین نقاط قابل دسترس توسط بشر هستند و ویجر ۲ تاکنون سیارات مشتری،زحل،اورانوس و نپتون را پشت سرگذاشته و با زمین در حدود ۸۶۰۰۰۰۰۰۰۰ مایل فاصله داشته و هنوز هم در حال دورشدن و کشف فضاهای جدید است.

14. 2 کاربر از satttanism بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtabarafei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    شوشتر

پيش فرض

خیلی جالبه

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Soheil-Green's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    www.GreenOnline.ir

پيش فرض

از نظر علمی ابتدا خود قاضی باید بیگناه بودن و معصوم بودن خودش رو اثبات بکنه بعد اساسا چنین دادگاهی تشکیل بشه و بعد از این مرحله تازه شاکی و متهم مطرح بشه ...
    من نمیدونم برداشت شما از علم چیه؟!ولی احتمالا با بقیه در مورد علم تفاهم ندارید!و برداشت شخصی خودتون رو ازش دارید!

در مثالی که زدید: همونطور که گفتم، تا کسی مدرکی دال بر گناهکار بودن قاضی ارائه نده،خود قاضی هم بیگناهه!

اما در حیطه دانش و علم ; ناشناخته در یک طرف قرار داره و هردوی باستان شناس و - بر فرض - زکریا سیچین یا دنیکن , به عنوان شکافنده در طرف دیگر قرار گفته اند ; و از هردو به یک میزان باید طلب مدرک و اثبات ادعا کرد.
    اون جناب زکریا یا دنیکن هستند که ادعای وجود موجودات فرازمینی و دست داشتن اونها در تمدن بشریت رو مطرح کردن!(بدون اثبات معتبر!)
    در مقابل باستان شناس ها با بررسی کتیبه ها،بنا ها و ..... فهمیدن که هیچ یک از این قضایا وجود نداشته،و حتی مثال هایی هم که امثال آقای دانیکن زدن رو بررسی کردن و علتشو گفتن(و رد شدن!)

مثلا استناد آقای دانیکن به عکس هایی در اهرام مصر(!) یا نقاشی های توی غار ها بوده! (به قول یکی از دوستان: یه بنده خدا چاق بوده،یه ذره نقاشیشو بزرگتر کشیدن، بعد اینا(محققان آزاداندیش(!)) تفسیر کردن که اون یه موجوده فضاییه که با لباس آدم فضایی ها اومده!) یا یه گلدون که بغل تخت فرعون بوده(!) و با آدم فضایی اشتباه گرفتنش! (و دوستان عزیز اینطور چیز هارو مدرک معتبر(!) و علمی و منطقی و دلیلی بر وجود موجودات بیگانه میدونن!)
    درست مثل کسوف! قدیما فکر میکردن خدا خشمش گرفته و قربانی میخواد! ولی بعدا علم، اثبات کرد که کسوف یک پدیده طبیعیه با دلیل طبیعی و هیچ ربطی به خدا و خشم خدا نداره!

......
    ....... !
    Last edited by Soheil-Green; 14-05-2010 at 14:08.

17. 4 کاربر از Soheil-Green بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •