تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 184 از 312 اولاول ... 84134174180181182183184185186187188194234284 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,831 به 1,840 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

سلام به تمامی بروبچس باحال . من یه دانشجو هستم از دانشگاه یزد.
    من 4 سال پیش یه آیه خوندم در باره احضار جن ! فقط آیه را خوندم و مابقی دستوراتشا انجام ندادم.
    اواسط ماه رمضون بود . داداشم برای سحر بیدارم کرد جاتون خالی __به هرچیزی هم که بگین قسم میخورم __
    دیدم خودم و رختخوابام بدون به هم ریختگی 180 درجه چرخیدن . هر جور حساب کردم نفهمیدم چه جوربوده . داداشم هم زورش نمیرسیده...
    به حرحال اینا گفتم تا بدونین هر چیزی که مطابق عقل محدود ما نبود ، دلیل بر عدم وجودش نیست...
    یعنی رختخواب روت خوابیده بود
    زیرو رو شده بودید.؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

این تاپیک تا صفحه 20 تا 30 بیشتر زنده نبود ... حالا در مورد چی بحث میکنن ؟ همون چاکرا ؟
    شما بحثی رو مطرح کنید {فقط به اسرار ماورا، بخوره}ما هم میشینیم روش تفکر میکنیم و اگه بلد بودیم میگیم.

داره خودمونی میشه shahram02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان عزیز سعی میکنم چند تا از سوال ، جوابهایی که با استاد پروفسور لونگ مینه دنگ صورت گرفته رو براتون بزارم امیدوارم بردتون بخوره .
    سوال : استاد عزیز ، میتوانید در مورد مفهوم ارواح برتر برایمان توضیح دهید ؟ چگونه میتوانیم انها را بشناسیم ؟ ایا مرحله تزکیه نفس و زندگی کردن با خود واقعیمان به ما کمک میکند تا بتوانیم انها را شناسایی کنیم ؟

استاد : ارواح برتر دارای عشق بی نهایت هستند و معنی ان این نیست که باید روش انها رو دنبال کنید تا نجات یابید . فقط به شعاع نور خورشید در طبیعت بنگرید و حواهید دید که چگونه این نور بدون قضاوت بر تمامی موجودات زنده به طور یکسان تابیده و باعث رشد انان میشود . این نور به طور مساوی به شخصی که از ان قدر دانی میکند و انکه قدر ناشناس است بطور یکسان میتابد . اگاهی فلسفه این نور است . پس روشن بینی چه میشود ؟ روشن بینی شناخت ان نور است و شناختن کمک ارواح پیامبران و تمام گونه های حیات بروی زمین و تمام هستی است .
    انسانها فقط به شما می اموزند تا قهرمانان، نوابغ ، علما و بنیانگذاران ادیان را بپرستید . بودا ، مسیح و یا هر پیامبر دیگری نیازی به پرستش و یا ابراز علاقه جاهلانه شما در این زمان ندارد . تنها چیزی که از شما میخواهند این است که به اگاهی و روشن بینی برسید و از ان به عنوان وسیله ای برای دانش نور عشق وهمدردی استفاده کرده و به انسانها کمک کنید . اما باید به خاطر داشته باشید که شما میبایست از اگاهی و روشن بینی استفاده کنید و بعد از ان انرژی جهانی میتواند در هنگام بکارگیری در موارد مهم یاری رساندن به زندگی بشریت موثر تر عمل نمایید.
    تزکیه یعنی رها شدن از شر افکار ابتدایی درباره اصول عقاید مذهبی ، تعصبات و شکستهاست . طرز فکری که توسط ان دیگران تحت تاثیر واقع شده اند و یا کسانی را بر خلاف ان طرز فکر تنبیه مینمایند . شما از شر این طرز فکرها خلاص شوید تا تواناییهای انسان اولیه و انرژی معنوی از روح پیامبران که در درون شما مخفی شده اند شروع به درخشش نماید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه darya_Sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

این تاپیک تا صفحه 20 تا 30 بیشتر زنده نبود ... حالا در مورد چی بحث میکنن ؟ همون چاکرا ؟

دوست عزیز منظورتون رو متوجه نشدم . شما اگر موضوع خاصی مد نظرتونه مطرح کنید بحث بشه .
    به نظر من هر موضوعی در رابطه با مسائل متافیزیکی محدودیت نداره و همیشه جای حرف داره . با اومدن دوستان جدیدتر چیزهای بیشتری یاد می گیریم و سعی می کنیم به اندوخته های قبلی هم هرروز بیشتر اضافه کنیم و ازشون استفاده کنیم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه darya_Sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام دوستان عزیز سعی میکنم چند تا از سوال ، جوابهایی که با استاد پروفسور لونگ مینه دنگ صورت گرفته رو براتون بزارم امیدوارم بردتون بخوره .
    سوال : استاد عزیز ، میتوانید در مورد مفهوم ارواح برتر برایمان توضیح دهید ؟ چگونه میتوانیم انها را بشناسیم ؟ ایا مرحله تزکیه نفس و زندگی کردن با خود واقعیمان به ما کمک میکند تا بتوانیم انها را شناسایی کنیم ؟

استاد : ارواح برتر دارای عشق بی نهایت هستند و معنی ان این نیست که باید روش انها رو دنبال کنید تا نجات یابید . فقط به شعاع نور خورشید در طبیعت بنگرید و حواهید دید که چگونه این نور بدون قضاوت بر تمامی موجودات زنده به طور یکسان تابیده و باعث رشد انان میشود . این نور به طور مساوی به شخصی که از ان قدر دانی میکند و انکه قدر ناشناس است بطور یکسان میتابد . اگاهی فلسفه این نور است . پس روشن بینی چه میشود ؟ روشن بینی شناخت ان نور است و شناختن کمک ارواح پیامبران و تمام گونه های حیات بروی زمین و تمام هستی است .
    انسانها فقط به شما می اموزند تا قهرمانان، نوابغ ، علما و بنیانگذاران ادیان را بپرستید . بودا ، مسیح و یا هر پیامبر دیگری نیازی به پرستش و یا ابراز علاقه جاهلانه شما در این زمان ندارد . تنها چیزی که از شما میخواهند این است که به اگاهی و روشن بینی برسید و از ان به عنوان وسیله ای برای دانش نور عشق وهمدردی استفاده کرده و به انسانها کمک کنید . اما باید به خاطر داشته باشید که شما میبایست از اگاهی و روشن بینی استفاده کنید و بعد از ان انرژی جهانی میتواند در هنگام بکارگیری در موارد مهم یاری رساندن به زندگی بشریت موثر تر عمل نمایید.
    تزکیه یعنی رها شدن از شر افکار ابتدایی درباره اصول عقاید مذهبی ، تعصبات و شکستهاست . طرز فکری که توسط ان دیگران تحت تاثیر واقع شده اند و یا کسانی را بر خلاف ان طرز فکر تنبیه مینمایند . شما از شر این طرز فکرها خلاص شوید تا تواناییهای انسان اولیه و انرژی معنوی از روح پیامبران که در درون شما مخفی شده اند شروع به درخشش نماید .

ممنون . مفید بود . باز هم از این سوال و جوابها بنویسید . تشکر .

پروفشنال winter+girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام به همگی
    Dark street عزیز من برای شما ایمیل فرستادم اما مثل اینکه مقبول نیوفتاد که خبری نشد راستش دوباره دیشب این مشکل برام پیش اومد وقتی رفتم بخوابم ساعت 1:30 بود و من خیلی خسته بودم یک لحظه احساس کردم دارم سبک میشم و به سمت بالا کشیده میشم انگار یه چیزی داشت از درونم کشیده میشد اما انگاار ایندفعه دیگه همه چیز دست خودم بود هنوز کامل نشده بود که دوباره خودم خواستم برگردم یعنی خودم خودم رو بیدار کردم اما چند ثانیه بعد دوباره همون حس و من دوباره خودم رو بیدار کردم چون گفتم که بی نهایت میترسم با تموم خستگی کلا بیدار شدم نشستم و به خودم فهموندم که بابا دلیلی نداره تا نخوابیدم روح از تنم بره هر وقتم که خوابیدم دیگه خوابیدم پس چیزی رو نمیفهمم وبعد دوباره راحت خوابیدم من خیلی این چیزا رو دوست دارم اما خیلی میترسم حداقل یکی کمک کنه بگه چیکار کنم این ترس از بین بره من هنوز یه هفته هم نیست که این چیزا رو خوندم و باهاشون آشنا شدم اما بیشتر شبا این مشکل پیش میاد ببخشید که زیاد شد اما ازتون میخوام کمکم کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

سلام به همگی
    Dark street عزیز من برای شما ایمیل فرستادم اما مثل اینکه مقبول نیوفتاد که خبری نشد راستش دوباره دیشب این مشکل برام پیش اومد وقتی رفتم بخوابم ساعت 1:30 بود و من خیلی خسته بودم یک لحظه احساس کردم دارم سبک میشم و به سمت بالا کشیده میشم انگار یه چیزی داشت از درونم کشیده میشد اما انگاار ایندفعه دیگه همه چیز دست خودم بود هنوز کامل نشده بود که دوباره خودم خواستم برگردم یعنی خودم خودم رو بیدار کردم اما چند ثانیه بعد دوباره همون حس و من دوباره خودم رو بیدار کردم چون گفتم که بی نهایت میترسم با تموم خستگی کلا بیدار شدم نشستم و به خودم فهموندم که بابا دلیلی نداره تا نخوابیدم روح از تنم بره هر وقتم که خوابیدم دیگه خوابیدم پس چیزی رو نمیفهمم وبعد دوباره راحت خوابیدم من خیلی این چیزا رو دوست دارم اما خیلی میترسم حداقل یکی کمک کنه بگه چیکار کنم این ترس از بین بره من هنوز یه هفته هم نیست که این چیزا رو خوندم و باهاشون آشنا شدم اما بیشتر شبا این مشکل پیش میاد ببخشید که زیاد شد اما ازتون میخوام کمکم کنید
    خوش باحالت که چند روزه این طوری شدی ما یه ساله داریم زور میزنیم هنوز هیچ اتفاقی نیفتاده
    نه هیچ....هیچ......
    چند بار شده که تو خواب و بیداری (خلسه ضعیف) ,این جن منا بیان مارو تا میتونن بزنن

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

راستی چه طوری میشه رفت تو عالم خلسه؟

داره خودمونی میشه shahram02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض یکی سازی معنویت جنسی

سخنان استاد لونگ مینه دنگ در مورد یکی سازی معنویت جنسی :

در حال حضر بهره برداری جنسی در همه جا اتفاق میافتد . در فیلمها گنجانده میشود و در اینترنت ،تلویزیون ، موسیقی ، کتابها و غیره یافت میشود . مسائل جنسی ، امروزه دامنگیر جامعه شدهاست .
    شاید تمایلات جنسی بدین اشکاری که امروز هست نبوده . این امر به یک محصول ، یک سرمایه گذاری و یک تجارت تبدیل شده و مردم به بهره یرداری از ان استمرار دارن . در حقیقت انچه انسانها در مورد امور جنسی میدانند بسیار اندک است .
    فقدان اگاهی از موضوعات جنسی برای جامعه ما باعث بدبختی و بلا خواهد شد . تا امروز هیچ برنامه و طرح کاملی حتی در میان انسانهای متدین مذاهب مختلف در این خصوص وجود نداشته است . جامعه در حال شکست خوردن است . تمایلات جنسی یا عشق ، به سطح ارتعاش مغز انسان بستگی دارد . اگر انسانها قابلیت کنترل این سطح ارتعاش رو داشته باشند یا انرژی که از ان رها میشود را رهبری کنند ، در ان صورت این خود نوعی از خودسازی انهاست . البته اگر کسی بخواهد این مطالب را بوضوح دریابد میبایست به سطحی از فراگیری برسد که این سطح همان سطح پیشرفته ارتقا در معنویت است . بیشتر مردم روابط جنسی بین مردها و زنها را نفهمیده اند که باعث ایجاد مشکلات بسیاری ، همچون موارد زیر میگردد :
    نظریه دیکتاتوری :
    زن وابسته به مرد است . عقیده (( مرد پادشاه است و زن خدمتکار )) که برای مدت زیادیست در جوامع اسیایی بوجود امده و هنوز ادامه دارد . با این عقیده بشر هیچ چیز یاد نمیگیرد ، علاوه بر این خودپسندی مرد را ارضا میکند .
    نظریه ازادانه :
    روابط جنسی در هر جایی اتفاق میافتد ، همچون امپراطوری روم باستان . انان فکر میکردند خوشبختی واقعی ، لذت جویی است ، اما این کار در واقع موضوعات جنسی را به سمت مسائل غیر اخلاقی سوق میدهد کلمه romantic
    در توصیف تب شهوت بکار میرفته است . حتی با ازادی تمام نیز مردم نمیتوانند خوشبختی حقیقی را حتی بین شوهران و همسرانشان پیدا کنند .
    نظریه میانه رو :
    مردم به راهنمایی در امور جنسی و اموزش کافی در رسیدن به درجات بالای درک نیاز دارند. ما همچنین باید جنبه عشق سالم بشری را به انها بیاموزیم . انسانها میبایست به مسئولیت و نتایج انچه در گذشته و حال انجام داده اند توجه بیشتری کنند تا بتوانند مطالبی از ان بیاموزند .
    امروزه روانشناسان و متخصصان امور جنسی با پیشرفته ترین روشهای علمی کار میکنند ، اما هنوز کلید رسیدن به عشق سالم و خوشبختی انسان را نیافته اند .
    امروزه وقتی مردم راجع به خوشبختی ، عشق یا تمایلات جنس صحبت میکنند ، به دستاوردهای تجاری ناشی از ان میاندیشند . همانند فیلمها ، مجله ها و مراقبه ها ، یوگا و گیاهخواریها که توانایی تحریک دارند . مردم همواره در فکر یافتن روشهای مختلفی برای ارضا کردن میل جنسی شان هستند و این امر حتی ناتوانی جنسی و نا امیدی بهمراه دارد.
    یکی سازی معنویت جنسی ، یک روش یا فن برای لذت بردن در روابط بین زن و شوهرها نیست . با این وجود روشی برای کمک به مردم است تا در تعادل ، خوشبختی و تندرستی بمانند تا دوران جوانیشان را طولانی کرده و معنویتشان را گسترش دهند . این امر ممکن است برای بیشتر مردم عجیب و مضحک بنظر بیاید ، اما هرگز فراموش نکنید وقتی مردم درباره نیروانا nirvana و بهشت heavan صحبت میکنند بدین معناست که درباره تکامل عشق و عقل کامل سخن میگویند .
    برای مدت زیادی پیروان بودا فکر میکردند که (( زندگی اقیانوسی از غم و اندوه است )) بدین دلیل بود که انها در صدد یافتن راههایی برای از بین بردن غم و غصه هستند . اما اصلی ترین علت غم ، این است که انان هیجان و لذت را در زندگی مادی جستجو میکنند . بنابر این فکر میکنند که گوشه نشینی بهترین راه حل برای رهایی از غمهاست . به همین دلیل انان هرگز موضوع یکی سازی معنویت جنسی را قبول نمیکنند .
    خیلی از واعظان کاتولیک و پیروانش تصمیم گرفتند هرگز ازدواج نکنند و خودشان را در این راه تعلیم دادند تا بتوانند به بهشت بروند . عیسی (ع) بر صلیب مرد تا بشریت را از غم رها کند . این یک روش سری است که مسیح برای بشر باقی میگذارد به این امید که روزی کل انسانها معنی حقیقی عشق را که همان فداکاری برای کمک به دیگری است درک کنند .
    گوشه نشینان از رنج بردن و غم میترسند . انان به خارج از شهرها پناه بردند و خودشان را برای زندگی در کوهها و غارها تعلیم میدهند. انان فکر میکنند که مسائل جنسی یک معضل بزرگ در تمرینات انهاست . با نگاه کلی به روشهای گفته شده به نظر میرسد که انان تمایل به رهایی از امور جنسی دارند و زن نقش اضافی و مجازی دارد .
    اگر چه ما در کشوری بزرگ زندگی میکنیم ، اما به دقت ملاحظه کنیم خواهیم دید که با مشکلات بسیار بزرگی در اینده ای نزدیک روبه رو خواهیم شد . امیال جنسی به تنهایی خود یک معضل در جوامع امروز است و راهی برای کاهش یا جلوگیری ان وجود ندارد . هر ساله یک میلیون دختر 13 تا 19 ساله بچه دار میشوند ، بعلاوه اینکه 75% مادران حتی ازدواج نکرده اند . 80% در طبقات فقیر سقوط میکنند ، برای تمام این موارد دولت بالغ بر 7 بیلیون دلار هزینه میکند . سال گذشته بیش از 3 میلیون دختر 13 تا 19 ساله به بیماریهای مقاربتی std مبتلا شده اند . لذت جویی از مسائل جنسی هم میتواند انسان را به بهشت ببرد هم میتواند به جهنم بفرستد .
    به اطرافتان نگاه کنید و ببینید جامعه امروز چقدر در هرج و مرج بسر میبرد . این اغتشاش و بی نظمی زیاد ، ارزش و خوبیهای انسان را پوشانده اند . عیسی مسیح به این دنیا امد تا عشق ناب را به بشر بیاموزد . در حقیقت عشق حقیقی ما در درون قلب ماست . وقتی دو نفر به همدیگر عشق میورزند انها همدیگر را به اخرین طبقه اسمان برای ساختن بهشتی کوچک برای عشقشان میبرند . اگر انها بدانند چگونه عشق و بهشتشان را با تمام خوبیهای معنوی محافظت نمایند و انرا تغذیه کنند ، این دنیا بی درنگ بهشت ما خواهد شد و بدرستی که این بالاترین مسیر معنویت است .

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

سلام به همگی
    برای من نه ایمیلی از طرف شما اومده و نه پیغام خصوصی!!!
    شاید اشتباها ارسال کردید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هر 12 ساعت یکبار چک میشه

خوش باحالت که چند روزه این طوری شدی ما یه ساله داریم زور میزنیم هنوز هیچ اتفاقی نیفتاده
    نه هیچ....هیچ......
    چند بار شده که تو خواب و بیداری (خلسه ضعیف) ,این جن منا بیان مارو تا میتونن بزنن
    خوب متوجه نشدم، گفتی جن ها میان شما رو می زنن؟
    خدایی من هم روزهای اول خوب پیشرفت می کردم ولی الان دیگه نمی تونم برونفکنی کنم حتی به خلسه هم فرو نمیرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •