آره راست میگی ها
هااااااا ایکه وگفتی یعنی چه ؟؟؟؟؟![]()
آره راست میگی ها
هااااااا ایکه وگفتی یعنی چه ؟؟؟؟؟![]()
من یه نمونه قاب دیدم که خودش کریستالی هست همه جاش و روی HCD ولی رو صفحه کلید یه پوشش ژله ای هست.البه اینو برای 6300 دیدم
سلام عزیز... این از اون نوع ژله ای ها نیست که روی گوشی های دیگه می بینی... جدیدا یه نوع قاب هایی اومده که کریستالی با ژله ای قاطی هستن... یعنی تمام جاهای استاتیک (ثابت) گوشی به وسیله ی کریستالی پوشیده میشه و تمام جاهای دینامیک (مانند دکمه ها) با ژله که این نوع ژله از اون ژله سفید رنگ ها نیست که گوشی رو بیریخت میکنه و ژله ی براق هست... آره lcd رو هم توسط کریستال میپوشونه ... من خودم 2000 تومن خریدم از زیر زمین علا الدین... من خودم دارم ازش استفاده میکنم...
اینم عکس از قاب خودم البته من یکم داغونش کردم.... مخصوصا ژله ی دور جوی استیکش رو...
![]()
----------------------------------
این قاپ 3 تا اشکال داره یکی اینکه لایه های که دو تا قاپ رو به هم وصل می کنه زودی می شکنه اشکال دومی خیلی سنگین می شه اشکال 3 کناره جوی استیکش خیلی ازیت می کنه زود می شکنه
---------------------------------
به نظر من خود گوشی محکمه ول کنید این قاب گوشی رو خیلی زشتش می کنه و خیلی هم سنگین می کنه
---------------------------------
دوستان توجه کنید 3 تا صفحه فقط بخاطر این قاب هستش بنظر من این گوشی به هیچ قابی نیاز نداره به اندازه کافی محکمه چرا این قدر بحث رو کش می دید ول کنید بابا مشکلات این گوشی رو حل کنید بهتر ........
اگر نارحت شدید ببخشید
------------------------------
دوباره نگاه کن درست نوشتم فونتش یکم ناجوره دوست عزیز راستی اسم اصلی تو چی خیلی سخته بنویسم MR_K2 اسمتو چی
دیگه چه مشکلی مونده؟؟؟
دوست من اسمم علی هست.
تو را به خدا ببینید...چند صفحه دارید فقط از قاب حرف میزنید!!!بابا دست بردارید دیگه!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)