یعنی اصلا اون عکسا رو نمیشه با سایز بزرگ دید ؟
عکسای قشنگی بنظر میان مخصوصا برای بازی assassins creed
یعنی اصلا اون عکسا رو نمیشه با سایز بزرگ دید ؟
عکسای قشنگی بنظر میان مخصوصا برای بازی assassins creed
میگم پس چرا نگفتین از کجا میشه فهمید درایو کنسول چیه؟ راستی چه ریجنی بگیریم بهتره ؟ چون مال دوستم ntsc-uc فکر کنم باشه و تا حالا انواع فوتبال و نید فور اسپید پرواستریت رو خریدیدیم ارور میده میگه ریجن سازگار نیست به فروشنده هم میگیم میگه واسه ریجن های دیگش فعلا نیومده.حالا ما چیکار کنیم اگه میشه لطف کنید کمی راهنمایی کنید.ممنون
آقا 360 فقط به تلويزيون lcd وصل ميشه ؟؟ رو همين معموليا نميشه ؟؟
بعد به مانيتور معمولي چي ؟؟ يا اينكه حتما بايد lcd باشه مانيتورم ؟؟
معذرت ميدونم سوالام ابتدايي اما در اين باره هيچي نميدونم![]()
سلام دوست عزيز
نه ، از تلويزيون هاي معمولي هم مي شه استفاده كرد ولي اين كجا و آن كجا !
به مانيتور معمولي هم وصل مي شه فقط بايد يه كابل vga و يه مبدل بگيري، در lcd اين مبدله لازم نيست. براي اطلاعات كامل تر به لينك زير برو.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از رو شکلش میزنی درایو می یاد بیرون شکلش مقایسه می کنی با انواع درایو ها.
نظر شخصی: من pal ریجن خوبیه.![]()
سلام.
نه، به هر تلویزیونی وصل میشه. رو این معمولی ها هم میشه (به شرطی که ورودی کامپوننت داشته باشه، که الان دیگه همشون دارن).
به مانیتور معمولی هم میشه. لازم نیست lcd باشه.
برای فهمیدن اینکه درایو کنسول چی هست، به این عکس نگاه کنید: (عکس واضحه اما اگه متوجه نشدید بگید بنده توضیح میدم)
كسي نبود جواب من رو بده ؟
يك سر جمع بندي كلي و خلاصه شده از اطلاعاتتون و تجربياتون نيازمندم![]()
سلام دوست عزیز.
خوب اول از همه تبریک میگم بهت...
قبلا هم گفته بودم ریجنها برتری نسبت به هم ندارن ؛ تنها فرقشون اینه که ممکنه یک بازی برای یک ریجن زودتر یا دیرتر عرضه بشه .همین. ریجن کنسول خود بنده J هست و تا حاالا راضی بودم .
درایو هم همینوطور هست ... اما به نظر خودم سامسونگ کارایی بهتری داره .
مادربرد هم فالکون خیلی خوبه.
آقا ممنون عکس خیلی واضحه.ممنون خیلی حال دادی.راستی میتونی قیمت به روز elite رو بهم بگی ؟خیلی ممنون میشم.
ممنونم پيمان جان
راستي اين كه يك كنسول pal باشه يا ntsc
به اين هم ربط داره كه صفحه اصلي دستگاه يا همون browser دستگاه كه حالا روي xbox 360 ميگن dashborad
اونجا تصاوير pal و ntsc ميشه ؟
منظورم اينه كه كه توي تنظيمات دستگاه انتخاب بين 50 و 60 هرتز وجود داره از همون صفحه اصلي ؟
اميدوارم منظورم رو درست رسونده باشم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)