بروبچ دیشب موبایل ز دستم افتاد خورد وخمیر شد تمام قسمتی که video call و led بود داغون شد![]()
بروبچ دیشب موبایل ز دستم افتاد خورد وخمیر شد تمام قسمتی که video call و led بود داغون شد![]()
بچه ها من برای ال سی دی گوشیم از این چسبهای محافظ گرفتم به شما هم پیشنهاد می کنم بگیرید. قیمتش 2000 تومنه .
چسبوندنش فوقالعاده راحته . اصلا هم معلوم نیست انگار نه انگار چیزی روش چسبوندید. کیفیت تصویر هیچ فرقی نکرده فقط یه کم حساسیت صفحه اومده پایین البته خیلی خیلی کم .
خیلی عالیه حالا دیگه با خیال راحت با قلم و انگشت و ناخن کار می کنم
سلام
ميشه يه عكس ازش بگيري ببينيم چي ميشه اگه از دستمون بيفته؟
من خيلي ميترسم كه از دستم بيفته تا حالا يكي دوباري مي خواسته بيفته ولي بندش به دادم رسيده.
ای بابا اینم شانسه منه هر چی میگیرم خاص در میاد!! یه k750 هم داشتم اینجوری بود.وقتی خواستم این گوشیرو
بگیرم فروشنده که تقریبا آشنا هم بود 2 نوع p990 آورد یکی 320 یکی 385 هزار تومن که من 385 تومنی رو انتخاب
کردم گفت اینی که برداشتی سفارشی هست یعنی واسه آسیا تولید نشده و مخصوص اروپاست.یعنی کیفیت
محصولاتی که به آسیا و برخی کشورهای جهان سوم میاد از اونایی که به اروپا میفرستند پایین تره؟
ولی خداییش من هم از صداش راضیم هم اینکه هنگ نمیکنه اصلا تا حالا آپدیت هم نکردم.عکس و فیلمشم عالیه...![]()
من هم از اون برچسب ها گرفتم .واقعا عالیه ولی موقع نصب کردنش عجله کردم چندتا حباب افتاده روش .. به نظر شما راهی هست اونها رو از بین ببرم؟
آقا الین برچسب ها رو از کجا بگیریم چند وقت کار میکنه ؟ خوبه یا نه ؟
سلام به همه آقایون بابای من یه پی 990 جدید گرفت 309 تومن با رم یه گیگ 322 تومن شد !!!
حالا باید چیاشو چک کنه ؟؟؟؟؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟
ولی من خودم یه 5700 دارم
در سايت gsm تو برسي تخصصي گوشي نوشته:
باطری استفاده شده در گوشی از نوع جدید 34 – BST بوده که از جنس Li – Polبا گنجایش mAh 1120 می باشد و بنابر گفته سازنده قابلیت روشن ماندن با 9 ساعت صحبت و یا 400 ساعت روشن بودن در حالت استندبای را دارد .
ولي براي من از نوع BST-33 950mah هست و بيشتر از 4 ساعت نميشه روش حساب كرد.
يعني براي من قلابيه؟؟؟
باشه میگیرم منم همون اولا که گرفته بودمش میخواستم بندش رو بزارم ولی خوشم نیومد فقط مواظب باشین گوشیتون رو آسفالت نیفته
سلام
من آخرین ورژن آپدیت کردم.اینم مشخصاتش
Phone:cxc162037 R9g0 07
Bluetooth:cxc162036 R5ao1
Organizer:cxc162036 R6d23
Cda:cda162007/2 R6d23
درست آپدیت کردم یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)