تنها راه پیدا کردن یک دوست و آشنای دانشجو یا جواز کسب هست
تنها راه پیدا کردن یک دوست و آشنای دانشجو یا جواز کسب هست
اگه طرح ویژه بخرید مث من،512 میدن بدون نیاز به چیزی...
من از نمایندگی رسمی خریدم حالا نمیدونم مال خود مبینه این طرح یا نه ولی اگر خواستی بگو تا شماره اون نمایندگی رو برات پ خ کنم...
با عرض سلام خدمت دوستان من وایمکس ایرانسل دارم و مودم outdoor که wifi نداره . بهش اکسس پوینت وصل کردم تا بصورت وایرلس روی کامپیوترم اینترنت داشته باشم. ولی متاسفانه جواب نمیده.شما تا حالا چنین تجربه ای داشتید؟
دقیقا مشکل تون چیه؟ کامپیوتر میتونه ap رو پیدا کنه؟
دوستان توی شهر پرند بجز وایرلس چه اینترنتی رو پیشنهاد میکنید؟؟
کسی امتحان کرده ببینه ایرنسل و مبین نت انتن دارن یا نه؟![]()
سوال من این هست که برای سرعت 1024 گیگی 10 هزار تومان زیاد نیست؟؟
یعنی جاهای دیگه هم اینطوریه؟؟؟؟
اکسس پوینته یا روتر؟ چون روترهای معمول تو بازار یه پورت داره برای wan و 4 تا پورت داره برای lan اگر کابل مودمت را به wan وصل کنی خودش اینترنت را پخش میکنه اما بعضی وقتا یه مشکلی پیش میاد که چون رنج آی پی مودم 192.168.1.1 هست رنج آی پی خود روتر هم همین هست روتر قاطی میکنه که باید رنج آی پی یکیشون را عوض کنی ولی چون مودم شما بیرونی هست رنج آی پیش 192.168.0.1 هست که از این نظر نباید مشکل داشته باشه. اما اگر اکسس پوینته من تجربه ای در این زمینه ندارم.
سلام...میشه یه کم بیشتر در مورد طرح ویژه توضیح بدین که چیه و فرقش با بقیه طرحا چیه؟! چند ماهه؟ چند گیگ؟ هزینش؟
من اصفهانم! فک نکنم شماره اون نمایندگی به کارم بیاد!!
دوست عزیز نیازی به امتحان نیست. متأسفانه پرند خارج از پوشش وایمکسه، چه مبین نت، چه ایرانسل.
بنظر من وایرلس خیلی بهتر از وایمکس هست و تقزیبا با هزینه تجهیزات اولیه یکسان اکثرا سرعت سرعت، پینگ و تراقیک خیلی بهتری داره
زیاد که هست،
روحانی دیشب گزارش 50 روزه کار دولت رو داد اما نگفت اون وعدهایی رو که در مورد اینترنت کشور داد چی شد! انشاء اله 4 سال دیگه دوباره یادش میاد
منظورشون طزحی است که با مودم خریداری میشه ومعمولا یک ساله هستند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)