یک فکری برای سرعت 128 نامحدودها بکنند . ما که نمیتونم شبا بگذاریم چه گناهی کردیمحداقل 100 بدن
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
یک فکری برای سرعت 128 نامحدودها بکنند . ما که نمیتونم شبا بگذاریم چه گناهی کردیمحداقل 100 بدن
![]()
فعلا که سرعت 4 مگی رو با اسم 2 مگ میفروشنسرعتای مخابرات بهتر از همارا خواهند بود....برا محدودا یه سرعتی در نظر گرفتن که فک نکنم تصورشو بکنین....
درضمن کم نکن، زیادش پیشکش، نخواستم
بازی باحالیهاینقدر سرعت کمه که قید وب گردی رو زدم و بازی :[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]رو بازی میکنم ( بازی فکری و جالبیه )![]()
![]()
Last edited by Hemai; 21-03-2014 at 21:31.
آره بازی باحالیه میخوام رکورد بزنم 2048 کنم ، اما نمیشهبازی باحالیه![]()
فعلا رکوردم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هستش .
نامردا چرا لیمیت کردن آخه آخه 16 هم شد سرعت ؟ ؟ ؟![]()
من راضیم سرعت ها بیشتر نشه حتی اگه میخواد کم بشه هم کم بشه ولی اینترنت با ثبات داشته باشم !
یعنی وقتی میخوام دانلود شبانه بزارم دیگه مشکل افت سرعت و بالارفتن پینگ و مشکل با سرور های خارجی و ... وجود نداشته باشه . بگن شبانه میتونی مثلا با سرعت 100 دانلود کنی و در 30 شب ماه این سرعت رو واقعا بده بدون هیچ کم و کاستی .
کیفیت برای من مهمتر از سرعت هست . الان ماه هاست که سرویس توربو مخابرات دارم ولی وقتی ساعت 1 بامداد میشه (قبلا 2 ) اینترنت داغون میشه ! یه مدت میگفتن از سرورهای داخلی دانلود بزارید یه مدت میگفتن چند تا دانلود همزمان بزارید تا از حداکثر سرعت بتونید استفاده کنید و ...
دوستان دیگه ای هستن که تاریخ اتمام سرویسشون رو اشتباه درج کرده باشن ؟ من زنگ بزنم برای پیگیری یا خودشون درست میکنن ؟
واسه منکه اصلا تاریخ اتمام سرویس نذاشتن جاش خالیه
منم ماه هاست که مشکلی با دانلود شبانه نداشتم
ساعت الان یک ساعت میره جلو تکلیف دانلود چیه به نظرتون؟
خب با ساعت جدید بذار واسه دانلود! الانم که 10 دقیقه گذشته!
البته ازشون بعید نیست یادشون رفته باشه ساعتو جلو بکشن!![]()
مخابرات باید به خاطر انتقام از همارا هم که شده 1-سرعت هارو چند برابر کنه 2-قیمت ها رو نصف کنه! 3-طول دوره به مشترکین هدیه بیشتری بده! 4-لیمیت سرویسهای نا محدود رو حذف کنه! 5- ساعات رایگان شبانه رو افزایش بده 6- کاربرای خطرناکی مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو از مخابرات جمع آوری کنه!!!( این مورد آخری از همشون واجب تره! )
اینوطوری هم مشترکین قول میدن این چند روزی که بهشون سخت گذشته فراموش کنن!
مگه مشکل دانلود شبانه حل شده ؟![]()
من از اولشم مشکل دانلود شبانه نداشتم
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)