تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1839 از 2365 اولاول ... 83913391739178918291835183618371838183918401841184218431849188919392339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,381 به 18,390 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در حد پولی که میدی عالیه ویبره و بیس مناسب بیس سنگین ونرمی داره با باکس پورت ذوزنقه
    فقط باید ببینی آمپت میکشه یانه آمپتون چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

در حد پولی که میدی عالیه ویبره و بیس مناسب بیس سنگین ونرمی داره با باکس پورت ذوزنقه
    دوست عزیز خودتم اشاره کردی که بیس نرمی داره و این دوستمون بیس کوبشی میخوان . همون mtx12-44 بهترین انتخابشون میتونه باشه .
    250 وات هم روی 4 اهم نیاز داره و ساب خوش ساخت و خوش کیفیت و همینطور خوش صدایی هست .
    Last edited by r0ss0neri; 19-07-2015 at 15:54.

3. این کاربر از r0ss0neri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه yas44co's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    پشت در خونمون

پيش فرض

درود
    ماشین پرایده میخواستم تا یه حدود استیج جلو ارتقاع بدم :(
    الان یه 9604 پایونیر دارم که کاپا 11 و یه ساب 350 وات روش هست در کل از عقب خیلی راضی ام.
    از یکی شنیدم که توی بغل در های پراید جای باند 13 سانتی هست باید رو دری را سوراخ کرد آره؟؟؟؟؟؟
    حالا دومورد؟
    1. اگه میشه یه جفت کامپ به خروجی آمپ 693.11 اضاف کرد؟، تا برم یه جفت کامپ 13 با صدای گرم بگیرم قیمت مناسب ترجیحا تا 300. (لطفا معرفی هم بکنید)
    چون فعلا بودجه اضافه کردن آمپ مونو و نتورک و تعویض پخش P6000ub با 2 جفت خروجی را ندارم :(
    2. اگه آمپم خروجی نمیده تا برم یه DCX 100.3 هرتز 10 سانتی و یه جفت DT 24.3 که فکر کنم 4 تاشونو مستقیم بشه به پخش و در جای فابریک جلو وصل کرد بخرم و ببندم (تو اینترنت پیداشون کردم، حدود قیمتشون چنده؟
    اگه ترکیب های دیگه مثل Helix Blue B4X یا ECX 100 با توییتر HT 25 هم به نظرتون خوب میشه حتما بهم بگید.)

پیش نویس: زیاد تو فکر باکس های کنار در، برای باند های 16 سانتی نیستم. و از صدای تیز نفرت دارم صدا باید گرم و کیفیتی باشد!

در آغاز فعالیت dante1100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

ممنون از راهنماییهاتون. هر دو نوع رو بررسی میکنم. بیس کوبشی میخوام. درضمن با این سیستمیکه گفتم خازن میاز دارم با نه؟؟
    پخش پایونر. جفت باند500واتی 6975v2
    یه جفت باند کوچیک 50واتی واسه جلو
    آمپیلی سی یرا. و در آینده ای نزدیک ساب
    به نظرتون خازن نیازه بگیرم یا یچیز اضافه اس. لطفا کارشناسی بگید.
    (ماشینم 111ه و صندوقش کلا یه وجبه اگه سابو خازنم بزارم دیگه هیچی[emoji4]).

Sent from my SM-N910H using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirhosein72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

ممنون از راهنماییهاتون. هر دو نوع رو بررسی میکنم. بیس کوبشی میخوام. درضمن با این سیستمیکه گفتم خازن میاز دارم با نه؟؟
    پخش پایونر. جفت باند500واتی 6975v2
    یه جفت باند کوچیک 50واتی واسه جلو
    آمپیلی سی یرا. و در آینده ای نزدیک ساب
    به نظرتون خازن نیازه بگیرم یا یچیز اضافه اس. لطفا کارشناسی بگید.
    (ماشینم 111ه و صندوقش کلا یه وجبه اگه سابو خازنم بزارم دیگه هیچی[emoji4]).

Sent from my SM-N910H using Tapatalk
    سلام
    نه عزیز خازن نیاز نداری شما .ولی من با پایونییر موافق نیستم در مورد اون ساب که دوستمون پیشنهاد داد به نظر من فقط قیافش خوشکله یه کم چیز دیگه ای نداره.
    اگه بخوای اونو بگیری 3010 کنوود خیلی خوش صداتر از اونه.
    Last edited by amirhosein72; 19-07-2015 at 17:10.

7. این کاربر از amirhosein72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

درود
    ماشین پرایده میخواستم تا یه حدود استیج جلو ارتقاع بدم :(
    الان یه 9604 پایونیر دارم که کاپا 11 و یه ساب 350 وات روش هست در کل از عقب خیلی راضی ام.
    از یکی شنیدم که توی بغل در های پراید جای باند 13 سانتی هست باید رو دری را سوراخ کرد آره؟؟؟؟؟؟
    حالا دومورد؟
    1. اگه میشه یه جفت کامپ به خروجی آمپ 693.11 اضاف کرد؟، تا برم یه جفت کامپ 13 با صدای گرم بگیرم قیمت مناسب ترجیحا تا 300. (لطفا معرفی هم بکنید)
    چون فعلا بودجه اضافه کردن آمپ مونو و نتورک و تعویض پخش P6000ub با 2 جفت خروجی را ندارم :(
    2. اگه آمپم خروجی نمیده تا برم یه DCX 100.3 هرتز 10 سانتی و یه جفت DT 24.3 که فکر کنم 4 تاشونو مستقیم بشه به پخش و در جای فابریک جلو وصل کرد بخرم و ببندم (تو اینترنت پیداشون کردم، حدود قیمتشون چنده؟
    اگه ترکیب های دیگه مثل Helix Blue B4X یا ECX 100 با توییتر HT 25 هم به نظرتون خوب میشه حتما بهم بگید.)

پیش نویس: زیاد تو فکر باکس های کنار در، برای باند های 16 سانتی نیستم. و از صدای تیز نفرت دارم صدا باید گرم و کیفیتی باشد!

دوسته عزیز شما میگی یه ساب داری و یه باند عقب خب این امپ 4کانال اگه داشته باشین دیگه جا برای اضافه کردن کامپوننت نیس باید یه 2کانال دیگه اضافه کنید ساب رو بدین به اون 2 کانال و امپ 4کانال رو بزارین واسه باند و کامپ.
    مورد بعدی اینکه پرایدتون 131 هستش یا نه قدیمی ها؟ چون رودری پراید جدیدارو نمیشه سوراخ کرد باید یه کیک پنل درست کنی که میگی این کار واست مقدور نیس اگه رودری قدیمیه که میشه 16 سانتی جا داد چرا 13 سانتی
    مورد بعد : من نفهمیدم اخرش پخشتون 9604 یا p6000 ازین هم که بگذریم پخش شما صداش رو به تیزی میره باید با تنظیمات خوب جلوی تیز شدن صدا رو بگیری
    من نظرم واسه کامپ ببین از هرتز چی میتونی بگیری چون صداش گرم ونرمه به سلیقه شما میخوره من قیمت ندارم که بخوام مدل دقیق بهت بگم یه پرسو جو بکن خودت تو بازار
    صدای هلیکس خیلی باز و شفافه ببینید یه سلیقتون میخوره میتونین از سری match هم استفاده کنین.

9. این کاربر از amirhosein72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام
    دوستان حمید اقا خوردن زمین و چندتا از دنده هاشون شکسته الان بیمارستان بستری هستن.
    واسه سلامتی و بهبودیه این برادر بزرگ و عزیزمون دعا کنین.
    خیلی ممنون

11. 6 کاربر از amirhosein72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    دوستان حمید اقا خوردن زمین و چندتا از دنده هاشون شکسته الان بیمارستان بستری هستن.
    خیلی ممنون
    ایشالا که زودتر سلامتیشون رو بدست میارن ...
    Last edited by r0ss0neri; 20-07-2015 at 00:30.

13. 3 کاربر از r0ss0neri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز خودتم اشاره کردی که بیس نرمی داره و این دوستمون بیس کوبشی میخوان . همون mtx12-44 بهترین انتخابشون میتونه باشه .
    250 وات هم روی 4 اهم نیاز داره و ساب خوش ساخت و خوش کیفیت و همینطور خوش صدایی هست .
    دوست عزیز منظور من از این که بیس نرمی داره ینی بیس خشکی نداره برخلاف دوستانی که میگن پایونیر بیس خشکی داره .کیک خیلی قوی هم داره همه چیش مناسبه البته 70تومن هم از مدلی که شما فرمودید ارزون تره .
    این دوستمون میخواست دست دوم بخره فک میکنم من گفتم نو بخربا همون پول دست دوم بهترنیست به نظر شما.

15. این کاربر از najee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    خیلی ممنون
    حمید آقا ایشالله هر چی زودتر سلامتی تو بدست بیاری .
    جات تو فروم خالیه
    ولی بچه ها نمیذارن گروه تعطیل شه حواسشون هست

17. این کاربر از najee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •