اصلا این که رو چند بسته در مرحله بعد از اینه که منطقتون چقدر شلوغ باشه و سرعتتون بیشتر به اون بستگی داره
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro
اصلا این که رو چند بسته در مرحله بعد از اینه که منطقتون چقدر شلوغ باشه و سرعتتون بیشتر به اون بستگی داره
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro
چند ماه پیش هم خدمتتون گفتم که اکانت و موقعیت فیزیکی شما یه جورایی کودک استثنایی هست و آرزوی هر کسی. هم منطقهتون خلوته و هم خوب آنتن میده. یه بار بیائید مهمون آنتن منطقه ما باشید، تا قدر سرعتتون رو بیشتر بدونید.![]()
دوستان یه موردی رو بگم
البته چند نفر از دوستان دیگه هم اشاره کردن
شما از این اینترنت به هر سایتی وصل بشید
به خاطر اینکه اطلاعات اون سایت باید دانلود بشه
و یه سری اطلاعات هم آپلود بشه و همه این کارا از نت ایران انجام میشه
پس مطمئن باشید همه چیزو میتونن کنترل کنن
حتی من بهتون میگم میتونن بفهمن در چه زمانی به چه وی P انی وصل شدید
حتی بالاتر از اون
به چه VPS ای وصل شدید
چون بعضیا فک میکنن اگه با VPS یه کاری رو انجام بدن هیچ کس نمیفهمه
ولی نکته ای که اینجاست اینه که اینا فقط با کسایی کار دارن که سایت های امنیتی
رو میرن و به کسایی که توی ف.ب میچرخن یا پ.ورن میبینن هیچ کاری ندارن
مگه اینکه طرف خودش سایت پ.ورن ایرانی بزنه که اونطوری دچار مشکل میشه
دوباره سلام بچه ها...ممنونم از همه ی کسایی که خوب و کامل جواب سوالمو دادن...
یه سوال دیگه هم دارم،من 512 20 گیگ گرفتم یکساله،اونم طرح روش بود با مودم سه آنتنه شد 330 تومن...
حالا به نظرتون میکشه این 20 گیگ تو یه سال یا حتی نصف سال؟؟؟
آخه دانلود فیلم حجیم و زیاد ندارم نهایتا 100 مگ اونم هر چند هفته یه بار...
آخه یه خرده تو آسیاتک که داشتم انگار دزدی میشد،من 20 گیگ یک ماهه میگرفتم،آخر ماه تموم میشد!!!!!
با اینکه میدونستم اصلا 20 گیگ دان نکردم نهایتا 5 گیگ دان کرده بودم....
میخوام ببینم نظر شما چیه؟مبین ازم دزدی نمیکنه؟؟؟
سرعت دانلودمم 110 تاس...خوبه به نظرتون؟؟؟
ممنونم میشم اینم صمیمانه مث سوال قبلیم جواب بدید...
وب گردی هم خیلی وقت ها میتونه ترافیک زیادی رو مصرف کنه
از نظر دزدی که چیزی دیده نشده یا کسی نتونسته ثابت کنه به نظر من هم وجود نداره
شما هر وقت که حجمتون تموم شد می تونید یه طرح جدید بردارید
خوب من بالاخره پول یکسال سرویسو دادم،وسطش طرح عوض کنم پولم به باد رفته...
مگه هرچی مبین نت گفته وحی منزله![]()
بسته به استفاده و نیاز شما داره
بالاخره اگه ترافیک تون تموم بشه یا باید گیگ اضافه بخرید یا طرح رو عوض کنید
سرعتتون که خوب و استاندارد هست. البته به شرطی که ثابت باشه و نوسان شدید نداشته باشه.
در مورد دزدی هم تابحال چیزی از مبیننت ندیدم و اینجا هم کسی چیز خاصی نگفته. اما یه نکته فنی هست که یه زمان توی این تاپیک در موردش بحث میشد و اون هم این بود که زمان جابجایی بین ساعات مجانی و پولی، شاید ترافیک بخش پولی به مجانی تبدیل نشه و برعکس. البته ندیدم جایی رسماً ثابت بشه، البته زمان تغییر طرح، خود مبیننت هم توصیه میکنه که مودم رو حدود نیم ساعت خاموش کنید که جابجایی طرح درست انجام بشه و از ترافیکتون کم نشه. یعنی یه جورایی سر این مورد که مشکل فنی هست، شک و تردید هست، اما دلیل بر دزدی سیستماتیک مبیننت نیست.
درضمن اگه کسی بتونه مودمتون رو بدون اجازه کنترل کنه و از اکانت شما استفاده کنه، که حتماً کسری ترافیک خواهید داشت و این قضیه دیگه به مبیننت یا هر شرکت دیگهای ربطی نداره. برای همین هم مبیننت جدیداً شدید توصیه میکنه که رمز ورود به بخش تنظیمات رو حتماً عوض کنید. فکر کنم توی همین فوروم یه جایی در مورد مودمهای ADSL و نشتی ترافیک اون چیزی خونده بودم که الان دقیق یادم نیست، چی بوده. ولی اگه اینجور باشه که به احتمال ترافیک شما هم برای اون کم میشده.
چند تا کاربر فعال خوش شانس اینجا هستند که کلا همیشه سرعتشون خوبه و جالب اینجاست هیچکدم با سند و مدرک حرف نمیزنن و هیچ تستی نمیذارن هیچ ریز کارکردی از دانلود شبانه نمیگذارن و تازه آقایون میگن سرعت ما که خیلی عالیه هر کی پست میده زود میاد میگه سرعت خرابه نیست مال من خوبه بعد متوجه میشیم آقا طرح نوروزی دارن و همینطور نظر میدن در صورت اینکه دیگه طرح نوروزی وجود نداره و خدایش بیامورزتش
الان همه اینترنت ها نامحدود شده و توصیه اینکه همه کاربران از نرم افزار NetWorx استفاده کنند هم حجم مصرفی شمارو نشون میده هم سرعت واقعی اینترنت و سرعت مرورگرتون در کل مبین نت دزد نیست اونم معلومه چرا؟ بخاطر اینکه هر گیگ 8 تا 12 هزار تومان هست چندین برابر adsl که قابل مقایسه نیست چندین برابر پول میگره دزدی همون اولشه البته نامحصوص بعدم اگه امنیت رعایت کنید و اگه وای فای استفاده نمیمنید wlan مودم خاموش کنید کسی هکتون نمیکنه و انقدر پینگ وایمکس بالاس و آپلود پایین که عملا نصف سرعت در وبگردی از دست میره با این سرعت کم وبگردی حجمی استفاده نمیشه
Last edited by WHICH1; 07-10-2013 at 18:59.
بالاخره کسی نگفت چجوری میتونم سرعتای بالای 128 بردارم!! آخه هیچ مدرکی برای ارایه ندارم!! کسی چیزی به ذهنش نمیرسه؟!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)