فعلا تنها چیزی که رو اعصابمه این صفحه اولیه که وقتی مودمو روشن میکنی میاره.بیست ثانیه count down داره بعد تنها چیزی که مینویسه ای پیه.بقیه چیزا می لولن تو هم.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
فعلا تنها چیزی که رو اعصابمه این صفحه اولیه که وقتی مودمو روشن میکنی میاره.بیست ثانیه count down داره بعد تنها چیزی که مینویسه ای پیه.بقیه چیزا می لولن تو هم.
همچین صفحه ای برای من نمیاد !!! میشه یه عکس ازش بذاری؟
===============
عجب لیمیت سرعتی !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by fanoostalaei; 21-03-2014 at 18:38.
عجب نامردایی هستن![]()
2 روز شیر رو باز گذاشتی دلمون خوش بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینقدر سرعت کمه که قید وب گردی رو زدم و بازی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بازی میکنم ( بازی فکری و جالبیه )
البته هرچی بکنی بازم خوبه باز دانلود میکنم با سرعت 16![]()
دوستمون هم درست میگفت برای اولین صفحه ای که باز میکنی صفحه ی مخابرات رو میاره ( حداقل برای من که بعضی وقت ها میاره )
این صفحه واسه منم میاد... نمیشه اصلاً با پشتیبانی تماس گرفت... 46 نفر انتظار... دیگه مسخره شده
Last edited by leilash; 21-03-2014 at 20:16.
توربوی من که داره با سرعت 480 دانلود میکنه....
یه خبر خوشم دارم ..... بگم؟!!!!.......بگم؟!........
محتوای مخفی: بگم؟
دوست عزیز من راضی ام سرعت زیاد نشه شبانه ردیف بشه من دو تا خط دارم هرشب بالای 10-11 گیگ دان داشتم ولی الان زرتی زرتی حجم کم می کنهسرعتای مخابرات بهتر از همارا خواهند بود....برا محدودا یه سرعتی در نظر گرفتن که فک نکنم تصورشو بکنین....![]()
حساب کردم زنگ بزنم همون تو لیست انتظار موندن اعصاب هم می ریزه هیچ جواب نمی دن آخرش هزینش از شارژ اضافه گرفتن بدتره
حسرت ای پی 2 هم همچنان به دلم مونده![]()
مثلا چقد؟سرعتای مخابرات بهتر از همارا خواهند بود....برا محدودا یه سرعتی در نظر گرفتن که فک نکنم تصورشو بکنین....
یعنی از سرعتای قبلی هم بیشتر میشه؟
شبانه مهمه.روزا میخوام چیکار کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)