کی گفت شبانه 5 و 10 برمیگردن ؟؟؟ فقط برای زمستان هست ؟؟؟ جشنواره که باید بالای 3 ماه خرید یعنی برای سرویس های یک ماهه خبری نیست ؟![]()
کی گفت شبانه 5 و 10 برمیگردن ؟؟؟ فقط برای زمستان هست ؟؟؟ جشنواره که باید بالای 3 ماه خرید یعنی برای سرویس های یک ماهه خبری نیست ؟![]()
آقا آی پی های ما درست نمیشن تا وقتی که ibs از کار بیفته تا اونجا که من میدونم ibs چنین قابلیتی رو داره که برای هر کاربر ipها رو محدود کنه این محدودیت هم از ibs هست که یا عمدا این کارو کردن و یا مشکل داره و خبر ندارن که چنین مشکلی برا بعضی از کاربرا هست
خود مخابرات ipهای زیادی داره ولی ما الان از ibs محدود هستیم که یه رنج ipبرامون بیاد اگر ibs از کار بیفته متوجه میشید
پس ما که ibs نیستیم چرا اینجور شده واسمون؟ما از ibs منتقل شدیم فناوران مبین خاور
شما هم ibs هستید.
واسه شماره قبلیم توی ibs زده وضعیت قفل،دلیل انتقال به مبین خاور
یوزر جدیدم هم که اصلا واردش نمیشه
تا حالا ندیدم کسی منتقل بشه مبین خاور!
ما که شهرستانیم منتقل کردن
موقعی که خواستم اینترنت بگیرم نماینده ضحی گفتم میخوام 5 مگ بگیرم گفت بابا اینجا اینترنت سرعت داغونه در حد 2مگ شاید باشه،کلا اینجا همه منتقل شدن فناوران و وضع همینه،دیروزم بش گفتم چرا سرعت پایینه گفت با رئیس مخابرات صحبت کردم قراره پهنای باندمونو افزایش بدن،نمیدونم درست بشه یا نه بالاخره
Last edited by 8-1kel; 24-11-2014 at 18:45.
از صب تا الان زنگ میزنم 2020 همش مشغولی میزنهواسه شما هم همینطوره؟؟؟؟؟؟؟
اقا این چه وعضیه 7 رو درخواست تخلیه دادم پاس ماناماد تخلیه نمی کنند
عجب یری افتادیم
بی خیال ما نمی شن
تو یک هفته که خوبه چیزی نیست
خدا شاهده من درخواست تخلیه دادم. نزدیک دو هفته و خورده ای طول کشید
از همین پاس ماناد بود. تو ماه رمضان با زبون روزه 2 بار بلند شدم رفتم مخابرات نزدیک 15 -20 بار تماس گرفتم
اخر تخلیه کردن.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)