پلیس فتا هر روز توی تلویزیون گزارش داره که چه کار کردیم چه عملیاتی انجام دادن خبر که دارن ولی بقول شما چون تعداد خیلی بالاست کاری نمیکنن
پلیس فتا هر روز توی تلویزیون گزارش داره که چه کار کردیم چه عملیاتی انجام دادن خبر که دارن ولی بقول شما چون تعداد خیلی بالاست کاری نمیکنن
شما که اون زمانها وضعتون خوب بود. معلومه که از نظر جای آنتن و دید مستقیم هم وضعیت خوبی دارین.
ولی کلاً حساب که میکنم، این حجم زیاد دانلود هم واقعاً خودش یه مشکلاتی داره. اولاً طرف رو میکشه طرف دانلود فیلم بخصوص از نوع بالای ۱۰ گیگابایتی و بعدش هم یه مدت که میگذره کار اون طرف میشه فقط جمع کردن و اگه ازش بپرسی چقدر از دانلودیهاش رو چک کرده، میبینی که فرصت نداشته همه رو ببینه.
والا تست که تا دلت بخواد هم داخلی هم خارجی گذاشتم ، در ضمن من حتی ۱ مگ هم از سرور های داخلی دانلود نمیکنم و فقط از سرور های خارجی دانلود دارم ، یعنی اون ۵ گیگ که گفتم همش از سرور های خارجی دانلود میشه
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro
از همه دوستان ممنون همون 2 مگ ماهیانه رو برمیدارم هم اینکه هر ماه با توجه به شرایط تمدید می کنم یا نمی کنم هم اینکه تقریبا نصبت به 6 ماهه، ماهی 1000 تومن به نفعم میشه و هم احتیاج نیست همه پول رو یه دفعه بدم.
انتخاب ip دست ما نیست خود سیستم بصورت اتوماتیک ipها رو پخش می کنه تا ترافیک روی یه ip نباشه
اون شرکت طرف قرارداد هم ترافیک رو به ما نمیده به خود مبین نت میده
همه سوابق کاربرهای هر ip هر روز به مخابرات فرستاده میشن کافی یه شرکت یه روز کوتاهی کنه تا توبیخ بشه.
اونجا هم کاری ندارن که شما به فیس بوک میرید یا به سایت پورن فقط براشون امنیت مهمه. همه اطلاعات هم تجزیه تحلیل میشه و فقط به اونایی که در رابطه با امنیت ملی هستند توجه میشه. چون این فیلتر.شکن ها و vpnها تقریبا هیچ کار امنیتی
درمقابل سیستم های اونا انجام نمیدن.
یادم هست 10-15 سال پیش یکی از شرکت های خدماتی اینترنت یکی از شهر های خوزستان رو از طرف وزارت اطلاعات بستن و مسولاشون تا یه مدت تحت بازجویی بودن چون فقط چند نفر از کسایی که تو ب.م.ب گذاری های اهواز تو اون سالها دست
داشتن با استفاده از خدمات این شرکت ایمیل فرستاده بودن. تازه اون زمان هنوز از این خبرها و قانون ها نیود که همه شرکت ها مجبور باشن از مخابرات پهنای باند بگیرن ، این شرکت یه دیش داشت و پهنای باندش رو مستقیم از آلمان می گرفت. خوتون
دیگه تا اخرش رو بخونید.
همون جمله ای رو که به دوستانی که می خوان اینترنت ماه.واره ای بگیرن به شما هم میگم. کاری که می کنید غیرقانونی هست ولی به همون اندازه ای که استفاده از ماهواره و ----- تو خونتون غیرقانونیه، به کسی گیر نمیدن ولی اگه بخوان گیر بدن هم
به راحتی می تونن.
Last edited by arash59b; 06-10-2013 at 21:41.
دقیقا این مشکل خیلی از دوستان هست که دانلود بالا دارن و بعدا اصلا نمیفهمن چی دانلود کردن یعنی نگاه نمیکنن از بس که زیاد میشه فایل هاشون ، ولی برعکس این دوستان چون من در پرشین تولز کارم فروش هارد هست و تاپیک مهم دارم فروش روزانه هارد زیادی دارم و خودم هم چندین هارد 4 ترا برای خودم دارم که آرشیو فایل هام هست ، و چون آرشیو خودم هم اگه کسی بخواد میفروشم روی هارد ، تک تک فیلم ها و سریال ها و یا هر موضوع دیگه که دانلود میکنم میبینم ، یعنی تمام سریال ها و فیلم هامو دیدم و روزانه میبینم که کمتر کسی که آرشیو داره اینکارو میکنه !!( حدودا ۸ ترا فعلا )
بعد از سه سال از این مبین نت راحت شدم و ما هم adsl دار شدیم.
مودمم بیرونی هست می خوام فقط بدم بره هرکی خواست یه قیمت بده تو پیام
پس شما اون اکانت ۴ مگابیت نامحدود آسیاتک بدردتون میخوره که بتونید راحت روزی ۱۰ تا ۱۲ گیگابایت و بیشتر دانلود کنید.
خب همین الانش هم دارم روزی ۱۰ گیگ دانلود میکنم با هزینه بسیار اندک ، تازه اگرم بخوام دانلود حجم بالا در حد روزی ۲۰۰ گیگ داشته باشم براحتی گیگی ۲۵۰ تومن میتونم اینکارو انجام بدم
آخه شنیدم که 512 ایرانسل دانلودش روی 65 بسته شده ولی ماله مبین نت روی 100 دانلود میکونه!!
راسی راهی بلدید که بشه سرعتای بالا برداشت ؟!! آخه نه کارت دانشجویی دارم ونه جایی کار میکونم که نامه بگیرم از اونجا!!!!
دوست من شما تو سایت های سیاسی و امنیتی نرو بقیشا دیگه کسی کاریت نداره!! چون تقریبا تمام اونایی که اینترنت حالا از هر شرکتی دارن هم فیسبوک باهاش میرن هم یوتیوب و هم سایتای پورنو!! اگه بخواند گیر بدن باید هر کی از اینترنت استفاده میکنه را بگیرن!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)