الان یعنی حتما باید زنگ بزنیم بهشون تا اسم ما هم بره تو لیست؟ یا خودشون اتوماتیک وار
حجم اونایی که تو دانلود رایگان کم شده رو بر می گردونند ؟
![]()
اگر اینجوریه بگید ما هم زنگ بزنیم![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
الان یعنی حتما باید زنگ بزنیم بهشون تا اسم ما هم بره تو لیست؟ یا خودشون اتوماتیک وار
حجم اونایی که تو دانلود رایگان کم شده رو بر می گردونند ؟
![]()
اگر اینجوریه بگید ما هم زنگ بزنیم![]()
بهتره زنگ بزنین....
چون به قول امین 5000 نفر مشترک وجود داره.....یکی چک که نمیکنن...هر کی شکایت داشته باشه نگا میکنن براش....
جالبه الان یه دونه شارژ 1 گیگ گرفتم 1000000kb شارژ شد حسابم که به مگابایت میشه 976 دو بار این طوری شارژ کردم استفاده نکرده 50 مگم رو خورد الان اون حجم رفته چی میشه؟
همه چی آرومه
مالیات بر ارزش افزوده شد 8%
یعنی اگه به اندازه ای که تو بروزرسانی موارد مربوط به حساب و کتاب سریع هستن در بقیه موارد هم بودن دیگه مشکلی نبود.
دوستان شماره پشتیبانی 9710971 و 2020 اشکالاً... شماره دیگه ای ندارن؟
Last edited by leilash; 21-03-2014 at 13:25.
loool از اون ور 10 درصد ارزون میکنن اینور 100 گرون میکنن
راستی توجه کردن اسم سایتو ؟؟ eatc همون مخفف Eat Charge هستش![]()
تنها کسانی که تو این بلبشو نفع میبرند همان مخابراتیها هستند، تماس بگیر نیم ساعت تو صف بمون!
اقا من با بدختی باهاشون تماس گرفتم و گفتم تو تای رایگان زدیک 4-5 گیگ ازم کم شده ! اونم گفت یه دخواست بنویس و بده به نمایندگی تا بررسی کنیم !!!!!!!!!!!!!!
گفتم یعنی چی مگه مشخص نیست داره تو تایم رایگان کم میکنه ! و اینکه مگه نباید خودتون درستش کنید ؟ گفت نه درخواست بدین بررسی می کنیم !!!!!!!
گفت فعلا شبانه مشکل داره و دانلود نکنید![]()
جریان چیه من از حجمم کم کردن ریختن رو مدت دوره الان 900 مگ کم شده یگ ماه اضافه کردن مدت رو این یعنی اینکه کشور تو مسیر سازندگی گام بر میداره و شعار ما می توانیم ( ما = دولت) داره عملی میشه
دهن نامحدود رو هم که سرویس کردن !!! لا اقل پهنای باند نامحدود رو کم نمیکردن دانلود کنیم (اگرچه من دیگه دانلودی ندشاتم و هاردی برای دانلود)
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)