عیدی وده
برو بچ شاتلی این عیدی ما چی شد چرا الکی قول میدین ؟ ما شکممون رو صابون زدیم !
نکنه میخواید 15 فروردین 1 گیگ رو اضافه کنید ؟!![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
عیدی وده
برو بچ شاتلی این عیدی ما چی شد چرا الکی قول میدین ؟ ما شکممون رو صابون زدیم !
نکنه میخواید 15 فروردین 1 گیگ رو اضافه کنید ؟!![]()
بیخیال ریکا میزدی به شیکمت زودتر عیدی گیرت میومد جدا از شوخی حتما باید مثل اینکه عیدی رو هم زنگ بزنید به زور ازشون بگیرید فعلا که برای بعضیها اینجوری شده جریان سرعت شبانه هست که به زور میگیریم.
آقا چرا از حقت میگذری حرف زدن باید پای حرفشون وایسند من اگر مثل شما مودم زاکسل داشتم میبردم جلوشون میگفتم چشمتون رو باز کنید روش نوشته زاکسل.
آقا شرمنده ها . راستش من تازه مودم وایرلس گرفتم و مارکش هم دیتاشینه کسی از اساتید میدونه شاتل چجوری این مودم های زایکسل رو شناسایی میکنه؟؟؟ ممکنه چیپ این دوتا یکی باشه و اشتباهی فرضا مودم منو به عنوان زایکسل شناسایی کنه؟؟؟؟
فكر كنم منظورش كسايي هست كه از خودشون مودم زايكسل خريدن وگرنه نميتونه بفهمه.
کاملا در اشتباه هستید دلیلش رو اینجوری نوشته پس کسانی هم که مودم زاکسل رو خودشون خریدن باید به همون میزان عیدی بگیرند که حالا فکر کنم زدند زیرش:
گفتنيست، از آن جايي كه بررسی آمار پشتیبانی فنی شاتل نشان می دهد دارندگان مودم ZyXEL با اختلاف بسیار زیاد، کم ترین تماس تلفنی را با بخش فنی ما داشته اند. بر اين اساس و به پاس این موضوع در بستهي هديهي نوروزي خود، از ترافيك رايگان بيشتري نسبت به سايرين بهرهمند خواهند بود. اين ترافيك رايگان كه به صورت جدول زير براي مشتركين سرويسهاي مختلف اعمال ميشود، در تاريخ ياد شده در اين جدول به سرويس شما اختصاص خواهد يافت.
کسی میتونه به من کمک کنه !
از وقتی نمیشه فلش پلیر رو از سایتش آپدیت کرد کلی مشکل دارم . لینک دانلودش رو از یک سایتی پیدا کردم نصب کردم الانم آخرین نسخه فلش رو دارم ولی رفتم توی میل خواستم از application ها my photo رو اضافه کنم به میلم ولی این ارور میاد . چی کار کنم ؟
![]()
مال تو خوبه که تازه فقط لود نمیکنه
مل من رو چی میگی که سیستم خودش ریستارت میشه .
شاید مورد از خود یاهو هست از چه مرورگری استفاده میکنیید؟
مثل سال گذشته چند روز عید رو دانلود رو رایگان نمیکنن؟
نه امثال بجاش ترافیک هدیه دادن!
اتفاقا اینجور بهتره دیگه مشکل افت سرعت و ... کمتره!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 66 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 66 مهمان)