تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1836 از 2403 اولاول ... 83613361736178618261832183318341835183618371838183918401846188619362336 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,351 به 18,360 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه ::TeCHnoLogY::'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

خیلی خب. ما هم بالاخره از ضحی کیش اومدیم بیرون و برگشتیم اندیشه. پس سلام بر اندیشه

البته اینم بگم اندیشه هم همچین آش دهن سوزی نیست ولی دیگه گزینه نامحدود بهتری با این قیمت گیر نمی یاد!

دوستان شماره ای از ضحی کیش ندارید ؟؟

من واسه جمع آوری چیکار کنم ؟؟

شما هنوز جمع آوری نکردی؟

تو یه صفحه A4 درخواست جمع آوری با شماره تلفن خط و اسم خودت رو + دلیل جمع آوری + امضا برگه درخواست رو برای ضحی کیش فکس کن (با هر شماره ای می تونی فکس کنی).

شماره فکس: 7736000-0131 -----> داخلی 5

بعد از فکس بهشون اطلاع می دید اونا هم درخواست رو بررسی می کنن و طی یک پروسه حدوداً 2 هفته ای (؟!) خط جمع آوری میشه.

2. این کاربر از ::TeCHnoLogY:: بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

خیلی خب. ما هم بالاخره از ضحی کیش اومدیم بیرون و برگشتیم اندیشه. پس سلام بر اندیشه

البته اینم بگم اندیشه هم همچین آش دهن سوزی نیست ولی دیگه گزینه نامحدود بهتری با این قیمت گیر نمی یاد!

شما هنوز جمع آوری نکردی؟

تو یه صفحه A4 درخواست جمع آوری با شماره تلفن خط و اسم خودت رو + دلیل جمع آوری + امضا برگه درخواست رو برای ضحی کیش فکس کن (با هر شماره ای می تونی فکس کنی).

شماره فکس: 7736000-0131 -----> داخلی 5

بعد از فکس بهشون اطلاع می دید اونا هم درخواست رو بررسی می کنن و طی یک پروسه حدوداً 2 هفته ای (؟!) خط جمع آوری میشه.
    آقا یه سوال ابتدایی

خلاصه میگی تو متن نامه چی بنویسم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

آقا یه سوال ابتدایی

بنويس بدليل پايين بودن سرعت و كيفيت نامناسب سرويس دهي در خواست جم اوري سريع دارم

فقط هر چند روز زنگ بزن پيگيري كن
    من جمع اوري كردم كه برم يه شركت ديگه . بعد 4 روز پشيمون شدم زنگ زدم گفت همين امروز جم اوري شده كاريش نميشه كرد
    بعد دو هفته بدون اينترنت دوباره زنگ زدم كه ثبت نام كنم گفتن خط شما جمع اوري نشده فردا رفتم شارژ كردم
    فقط دوستان الان ضحي كيش سرعت و قيمت محدودش خوبه ولي پينگ چيزاي ديگه رو نميدونم چون به كارم نمياد

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

آقا یه سوال ابتدایی

من که براشون وقایع اتفاقیه از فروردین تا شهریور با تمرکز بر سرعت پایین دانلود نوشتم که باید سرعت اسمی 512، 64 باشه ولی رسیده به 5 کیلوبایت و ... .من به تایم اوت و موارد دیگه هم اشاره کرده بودم. شما دوست داری رو سرعت مانور بده و بگو به علت سرعت خیلی پایین نسبت به سرعت اسمی درخواست جمع آوری رو دارم.

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

بنويس بدليل پايين بودن سرعت و كيفيت نامناسب سرويس دهي در خواست جم اوري سريع دارم

فقط هر چند روز زنگ بزن پيگيري كن
    من جمع اوري كردم كه برم يه شركت ديگه . بعد 4 روز پشيمون شدم زنگ زدم گفت همين امروز جم اوري شده كاريش نميشه كرد
    بعد دو هفته بدون اينترنت دوباره زنگ زدم كه ثبت نام كنم گفتن خط شما جمع اوري نشده فردا رفتم شارژ كردم
    فقط دوستان الان ضحي كيش سرعت و قيمت محدودش خوبه ولي پينگ چيزاي ديگه رو نميدونم چون به كارم نمياد
    محدودش آره بهتر شده. ولی نامحدودش سرعت رسیده بود به 5 کیلوبایت و بعد از فقط 2، 3 روز استفاده می گفتم برام سرویس رو تغییر بدید به محدود. می گفت همچین امکانی نداریم و شما باید این 25 تومن رو بسوزونید و سرویس محدود شارژ کنید. شما اسم این رو چی می ذارید؟
    ولی من قیمت محدوداش رو با شرکت های دیگه مقایسه کردم خیلی پایین تر بود. اما کیفیتش هیچ تضمینی نیست. ممکنه یه هفته بعد دچار مشکل بشه ممکنه هم همیشه خوب باشه.
    اما اندیشه هر بدی که داشته باشه ( که مطمئناً داره) همش ثبات داره و آدم تکلیفش رو می دونه.

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

از حدود ساعت 12 امروز یعنی چهارشنبه !! فیسبوک برا من بدون پرو کسی یا فیلتر شکن و ... باز میشه با سرعت عالی برا شما چطوره ؟!
    نه هنوز هیتلره

پروفشنال D,Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

نمیدونم ربطی داره یا نه ولی دیشب چندبار تایپکهای مختلف انجمن رو باز میکردم فیل بودن ولی با یه بار رفرش دوباره فیله باز میشد! چند تا سایت و انجمن خارجی هم که سر میزدم یکی در میون فیل بودن و بعد باز میشدن!میگم نکنه این تایم اوتا و داغونی سرویسا به خاطر اینه که اینا دارن دوباره یه کارائی میکنن؟!

9. این کاربر از D,Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

8

اره دیشب از حدود 4 صبح دوباره فیلتر شد 3.4 ساعت داشتیم با سرعت نور میچرخیدیم دلمون نمیومد بگیریم بخوابیم جوون مملکت رو عقده ای کردن

نمیدونم ربطی داره یا نه ولی دیشب چندبار تایپکهای مختلف انجمن رو باز میکردم فیل بودن ولی با یه بار رفرش دوباره فیله باز میشد! چند تا سایت و انجمن خارجی هم که سر میزدم یکی در میون فیل بودن و بعد باز میشدن!میگم نکنه این تایم اوتا و داغونی سرویسا به خاطر اینه که اینا دارن دوباره یه کارائی میکنن؟!
    درسته یه سری سایت های مثل فیسبوک و اینستاگرم رفع فیلر موقت شده بودن !! اما بعضی از سایت ها و انجمن ها مثه همین پی سی ورلد بعضی صفحاتش فیلتر بود و با چند بار ریفرش درست میشد !الان دوباره به روال قبل برگشته وضعیت ! معلوم نیست چه غلطی داشتن میکردن نصفه شبی این برادران گمنام

11. 2 کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

واسه من 3 روز هست اینطوریه

الان درست شده

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahrokhblash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

دوستانی که سرویس اندیشه دارن با مسنجر oovoo & skype مشکل دارن؟؟
    من حتی چیز پی ان دارم بازم ارتباط ندارم!! قبلا که سرویس مخابرات داشتم می تونستم استفاده کنم
    کسی این مشکل داره؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •