واعظي: اگر خواسته هايم برآورده شود در پرسپوليس ميمانم
کانون هواداران پرسپولیس : دروازه بان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: خواستههايي را از مسوولان باشگاه پرسپوليس دارم كه در صورت برآورده شدن آنها در اين تيم خواهم ماند.
سيد مهدي واعظي روز سه شنبه در گفت و گویی، در خصوص شايعات اخير مبني بر جدايياش از پرسپوليس خاطر نشان ساخت: جدايي ام از اين تيم قطعي نيست زيرا اگر مسوولان باشگاه بتوانند خواسته هايم را برآورده كنند حتما در اين تيم خواهم ماند.
وي افزود: باشگاه پرسپوليس تا كنون مذاكرهاي با من نداشته است و به هر حال به عنوان يك بازيكن حرفهاي بايد به فكر وضعيت خود در فصل آينده باشم دروازه بان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: از دو باشگاه ليگ برتري با پيشنهادهاي خوبي روبه رو هستم كه در صورت عدم توافق با مسوولان پرسپوليس حتما تا پايان اين هفته با آنها وارد مذاكره خواهم شد.
وي افزود: مسوولان پرسپوليس با بعضي از دروازه بانها مذاكره كردهاند و به همين دليل من هم به پيشنهادهاي خود پس از ديدار مقابل پاس همدان فكر خواهم كرد.
واعظي اظهار داشت: هواداران پرسپوليس اطمينان داشته باشند در صورت جدايي از پرسپوليس حتما به تيمي خواهم رفت كه آنها از آن تيم خاطره بدي نداشته باشند زيرا نميخواهم موجب ناراحتي آنها شوم البته براي خودم نيز آرامش در جايي كه قرار است بازي كنم بسيار اهميت دارد.
وي در خصوص ديدار مقابل پاس همدان گفت: بازي در همدان و مقابل تيم قدرتمند پاس بسيار سخت است ولي ما به دليل اينكه به دنبال قهرماني هستيم بايد در تمامي ديدارهاي خود در جام حذفي به پيروزي دست يابيم.
تيمهاي فوتبال پرسپوليس و پاس همدان بيستم ارديبهشت در چارچوب رقابتهاي جام جذفي باشگاههاي ايران در همدان به مصاف هم خواهند رفت .