تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1836 از 2014 اولاول ... 8361336173617861826183218331834183518361837183818391840184618861936 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,351 به 18,360 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

واعظي: اگر خواسته هايم برآورده شود در پرسپوليس مي‌مانم

کانون هواداران پرسپولیس : دروازه بان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: خواسته‌هايي را از مسوولان باشگاه پرسپوليس دارم كه در صورت برآورده شدن آنها در اين تيم خواهم ماند.
    سيد مهدي واعظي روز سه شنبه در گفت و گویی، در خصوص شايعات اخير مبني بر جدايي‌اش از پرسپوليس خاطر نشان ساخت: جدايي ام از اين تيم قطعي نيست زيرا اگر مسوولان باشگاه بتوانند خواسته هايم را برآورده كنند حتما در اين تيم خواهم ماند.
    وي افزود: باشگاه پرسپوليس تا كنون مذاكره‌اي با من نداشته است و به هر حال به عنوان يك بازيكن حرفه‌اي بايد به فكر وضعيت خود در فصل آينده باشم دروازه بان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: از دو باشگاه ليگ برتري با پيشنهادهاي خوبي روبه رو هستم كه در صورت عدم توافق با مسوولان پرسپوليس حتما تا پايان اين هفته با آنها وارد مذاكره خواهم شد.

وي افزود: مسوولان پرسپوليس با بعضي از دروازه بان‌ها مذاكره كرده‌اند و به همين دليل من هم به پيشنهادهاي خود پس از ديدار مقابل پاس همدان فكر خواهم كرد.
    واعظي اظهار داشت: هواداران پرسپوليس اطمينان داشته باشند در صورت جدايي از پرسپوليس حتما به تيمي خواهم رفت كه آنها از آن تيم خاطره بدي نداشته باشند زيرا نمي‌خواهم موجب ناراحتي آنها شوم البته براي خودم نيز آرامش در جايي كه قرار است بازي كنم بسيار اهميت دارد.
    وي در خصوص ديدار مقابل پاس همدان گفت: بازي در همدان و مقابل تيم قدرتمند پاس بسيار سخت است ولي ما به دليل اينكه به دنبال قهرماني هستيم بايد در تمامي ديدارهاي خود در جام حذفي به پيروزي دست يابيم.
    تيم‌هاي فوتبال پرسپوليس و پاس همدان بيستم ارديبهشت در چارچوب رقابت‌هاي جام جذفي باشگاههاي ايران در همدان به مصاف هم خواهند رفت .

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

باقری از دو روز دیگر شروع می کند

کانون هواداران پرسپولیس : پزشک تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: کریم باقری از ناحیه کمر دچار مصدوم شده است اما از دو روز دیگر تمرینات گروهی خود را شروع می کند و به دیدار مقابل پاس می رسد.
    دکتر زرینه در گفت وگویی عنوان کرد: باقری طی دو روز گذشته تمرینات اختصاصی فیزیوتراپی انجام داده و از دو روز دیگر تمرینات گروهی خود را با تیم پرسپولیس شروع می کند و به دیدار مقابل پاس همدان نیز می رسد. قطعا اگر کادر فنی صلاح بداند و کریم از نظر بدنی آمادگی خوبی داشته باشد او نیز می تواند در این دیدار حساس تیم را همراهی کندو
    وی ادامه داد: حمید علی عسگری و مسعود زارعی نیز به دلیل مصدومیت دیدار مقابل پاس همدان را از دست خواهد داد و این موضوع را به کادر فنی نیز اعلام کرده ایم.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

رحمان رضایی: لغو دیدار با شارجه به نفع ما شد

کانون هواداران پرسپولیس : مدافع ملی پوش تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: لغو دیدار با الشارجه به پرسپولیس کمک زیادی انجام داد تا به این ترتیب برای دیدار مقابل پاس از نظر بدنی در شرایط خوبی قرار داشته باشیم.
    رحمان رضایی در گفت وگویی عنوان کرد: با توجه به این که دیدار مقابل الشارجه لغو شد، بازیکنان ما فرصت زیاید برای استراحت پیدا کردند و حالا از نظر بدنی شرتیط بهتری برای دیدار مقابل پاس همدان داریم. بازیکنان ما فرصت زیادی برای استراحت پیدا کردند و این موضوع کاملا به نفع ما است.

وی ادامه داد: برای دیدار مقابل پاس همدان نیز کاملا آماده ایم و می خواهیم این تیم را رد زمینش شکست دهیم. هدف ما قهرمانی در جام حذفی است و برای رسیدن به این هدف هر کاری انجام می دهیم.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

زارع: علاقه مندم در پرسپوليس بمانم

کانون هواداران پرسپولیس : بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: با توجه به شرايط خوبي كه در پرسپوليس دارم علاقه مندم فصل آينده در اين تيم بمانم.
    مازيار زارع روز سه شنبه در گفت و گویی، در خصوص وضعيتش در پرسپوليس خاطر نشان ساخت: خوشبختانه شرايط خوبي در پرسپوليس دارم و به همين دليل علافه مندم در اين تيم بمانم.
    وي افزود: متاسفانه مسوولان باشگاه تاكنون هيچ مذاكره‌اي با من و بازيكنان ديگر تيم، كه قرارداد هايشان به اتمام رسيده نداشته اند.
    بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس گفت: معتقدم بهتر است مسوولان باشگاه ابتدا با بازيكنان تيم خود در خصوص تمديد قرارداد صحبت كنند و سپس به سراغ مذاكره با ساير بازيكنان بروند.
    زارع تصريح كرد: در حال حاضر شرايط بسيار خوبي دارم و فكر مي‌كنم از اوايل فصل بسيار بهتر شده ام.

وي افزود: دليل اين موضوع اين است كه پس از گذشت يك نيم فصل با شرايط پرسپوليس به خولي آشنا شدم.
    زارع ديدار مقابل پاس همدان در چارچوب جام حذفي را بسيار دشوار دانست و گفت: اين بازي حساسيت ويژه‌اي براي دو تيم دارد و هر دو براي پيروزي به ميدان خواهند آمد.
    وي اظهار داشت: تمام تلاش خود را خواهيم كرد تا با پيروزي مقابل پاس همدان گام بلندي براي قهرماني جام حذفي برداريم.

آخر فروم باز ferdfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

2 تا جمله
    حذف از جام حذفی با باخت از تیمی از لیگ 1
    امیر باید برقصه!
    از ژنرال نترسه

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

ممبيني ديدار پرسپوليس و پاس را سوت مي‌زند

کانون هواداران پرسپولیس: هدايت ممبيني ديدار پرسپوليس و پاس همدان را در چارچوب مسابقات جام حذفي سوت خواهد زد.
    اسامي داوران قضاوت‌كننده در ديدار پاس همدان و پرسپوليس تهران از سوي كميته داوران اعلام شد.
    ديدار پاس همدان و پرسپولیس تهران كه در تاريخ ‪ ۲۰‬ارديبهشت ماه در ساعت ‪۱۷:۰۰‬ در شهر همدان برگزار مي‌شود را هدايت ممبيني-رسول فروغي-مسعود فرح نيا و بابك وسيله بر قضاوت خواهند كرد. شايان ذكر است كه عبداله با عزم ناظر اين بازي معرفي شده است.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

برای بخشش نیکبخت / انصاري فرد با كفاشيان مذاكره مي‌كند

کانون هواداران پرسپولیس: مديرعامل باشگاه پرسپوليس براي بخشش هافبك تيم فوتبال پرسپوليس با رئيس فدراسيون فوتبال ديدار مي‌كند. عليرضا نيكبخت واحدي پس از امتناع از حضور در تيم ملي در زمان مربيگري علي دايي از سوي كميته انضباطي با محروميت 2 ساله مواجه شد. پس از اين ماجرا كميته انضباطي اعلام كرد نيكبخت در صورتي كه در خواست كند بخشيده خواهد شد. عباس انصاري‌فرد به همين دليل قصد دارد به زودي با علي كفاشيان براي بخشش بازيكن شماره 10 پرسپوليس ديدار و گفت و گو كرد. انصاري فرد گفت: دوست دارم اگر سرمربي تيم ملي صلاح بداند نيكبخت به تيم ملي كمك كند. من هم بنا به وظيفه‌ام سعي مي‌كنم مشكلات پيش آمده‌ را برطرف كنم. به همين منظور قصد دارم با رئيس فدراسيون فوتبال در اين باره صحبت كنم.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

كاشاني: براي كمك به تيم ملي آماده‌ام

کانون هواداران پرسپولیس: مديرعامل سابق باشگاه پرسپوليس گفت: براي كمك به تيم ملي در راه رسيدن به جام جهاني از هيچ تلاشي دريغ نمي‌كنم. حبيب كاشاني در خصوص شايعات اخير درباره حضورش به عنوان سرپرست تيم ملي در كنار افشين قطبي عنوان كرد: با توجه به شرايط حال حاضر هر كمكي از دستم برآيد براي تيم ملي انجام خواهم كرد. وي افزود: حرف هايي بوده كه من در حال حاضر دوست ندارم در آن مورد حرفي بزنم. من جزو سربازان اين خاك هستم و هميشه سعي مي‌كنم در خدمت فوتبال كشورم باشم. كاشاني تاكيد كرد: از تمام كارشناسان، مديران، مربيان و اهالي فوتبال خواهش‌ مي‌كنم در اين شرايط حساس همه چيز را فراموش كنند و دست به دست هم دهند تا تيم ملي ايران با هدايت افشين قطبي به جام جهاني 2010 صعود كند. با پتانسيلي كه در فوتبال ايران وجود دارد مي‌توانيم در جام جهاني به موفقيت برسيم.

كاشاني اظهار داشت: براي موفقيت‌ تيم ملي حمايت همه جانبه خود را به عنوان فردي كوچك اعلام كرده‌ام و در اين راه از هيچ تلاشي دريغ نخواهم كرد. اگر تيم ملي به جام‌جهاني صعود كند خستگي از تن جامعه فوتبال دور خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

باقري با انصاري‌فرد ديدار كرد

کانون هواداران پرسپولیس: كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس امروز با عباس انصاري‌فرد ديدار كرد. در پي شايعه اختلاف وينگادا با كريم باقري و قهر اين بازيكن، كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس بعدازظهر امروز با عباس انصاري‌فرد ديدار و گفت و گو كرد. در اين جلسه در خصوص مسائل مالي بازيكنان پرسپوليس و شايعه اختلاف با وينگادا بحث و تبادل نظر شد. در پايان جلسه عباس انصاري‌فرد گفت: كريم باقري خسته است و وينگادا به او چند روزي استراحت داده است. درباره مشكل باقري با وينگادا به هيچ عنوان مسئله‌اي مطرح نبود.
    وي افزود: باقري بازيكن حرفه‌اي و با تجربه است و با غيرت خود به پيراهن پرسپوليس هميشه نشان داده كه چه بازيكن بزرگي براي فوتبال ايران است.

انصاري فرد تاكيد كرد: كريم باقري گفت براي من هيچ فرقي ندارد چه فردي در پرسپوليس باشد. چون من اين تيم را دوست دارم و به خاطر مردم در آن بازي مي‌كنم و با هيچكس نيز مشكلي ندارم.

همچنين مجتبي شيري مدافع پرسپوليس نيز پس از كريم باقري با انصاري فرد در مورد مسائل مختلف و حضورش در فصل آينده دقايقي به گفت و گو پرداخت.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

پرسپوليس خواستار دريافت غرامت از الشارجه امارات شد

کانون هواداران پرسپولیس : باشگاه پرسپوليس صبح امروز در نامه‌اي به فدراسيون فوتبال خواستار دريافت غرامت از باشگاه الشارجه امارات شد.
    عباس انصاري فرد، مديرعامل باشگاه پرسپوليس امروز در نامه‌اي به فدراسيون فوتبال درخواست كرد تا با ارسال نامه‌اي به AFC در خصوص لغو بازي با الشارجه امارات درخواست غرامت شود.
    انصاري فرد در اين نامه پرداخت هزينه‌هايي همچون بليت هواپيما، اسپانسر پرسپوليس در بازي با الشارجه و ... را در 5 بند درخواست كرد.
    بازي پرسپوليس و الشارجه امارات به دليل كناره‌گيري تيم اماراتي لغو شد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •