تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1835 از 3347 اولاول ... 835133517351785182518311832183318341835183618371838183918451885193523352835 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,341 به 18,350 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

تا جایی که یادمه چند هفته پیش بعضی از دوستان اینجا گفته بودن که ایرانسل وقتی با مودم 3G یا 4G به اینترنت وصل می‌شن حجم دزدی داره.

البته من همون موقع هم با مودمم (سر کار) تست گرفتم و به این مورد بر نخوردم. یعنی با اختلاف کمی، همون حجمی رو که دانلود کرده بودم به اضافه یه مقدار بالاسری که مربوط به آپلود و اورهد بسته‌ها می‌شه از حسابم کم کرده بود.

اما از دیشب که بالأخره تو خونه تونستم یه نقطه خیلی خاص () رو کشف کنم که با مودم سه تا خط آنتن 4G برام پر می‌شه و می‌تونم از اینترنت سیم‌کارت استفاده کنم، متوجه شدم که وقتی با IDM یه فایلی رو برای دانلود می‌ذارم و وسط کار این فایل رو قطع می‌کنم، جریان دانلودی که شروع شده بوده، قطع نمی‌شه و اگه ولش کنم همین جوری ادامه پیدا می‌کنه. اینا رو با کمک نرم‌افزارهای NetWorx و NetLimiter متوجه شدم.

یعنی وضعیت این جوریه که اگه یه فایل 100 مگی رو با IDM بذارم واسه دانلود و بعد از 20 مگ دانلود رو قطع کنم، با این که IDM‌ دیگه دانلود رو ادامه نمی‌ده اما تو نرم‌افزار NetLimiter استریم دانلودش همچنان ادامه داره. این جوری اگه این استریم رو قطع نکنم کل اون 100مگ رو دانلود می‌کنه تا قطع بشه اما در عمل فقط 20مگش رو من واقعن دانلود کردم و بقیه‌اش معلوم نمی‌شه به کجای ویندوز می‌ره. یعنی در واقع 80 مگ دانلود پوچ انجام می‌دم.

وضعیت وقتی تعداد کانکشن‌های هم‌زمان بیشتر بشه، بدتر هم می‌شه و حجم دانلود پوچ ممکنه بیشتر هم بشه. حتی اگه دانلود قطع هم نشه و فایل رو به طور کامل دانلود کنین، اون sessionها ایجاد شده برای دانلود partهای فایل همچنانل ادامه پیدا می‌کنه و یه حجمی به صورت دانلود پوچ به وجود می‌آد.

نمونه‌اش امروز صبح یه بسته 5 گیگابایتی 6-12 صبح خریدم و در مجموع 2.3 گیگ ترافیک (مجموع دانلود و آپلود) مفید داشتم. اما از حجم بسته 3.33 گیگ کم شده. جالبه که نرم‌افزار NetLimiter هم مقدار ترافیک روی سیستم رو تو همون مدت 3.21 گیگ خالص ثبت کرده بود که اختلافش مربوط به حدود 3-4 درصد اورهد بسته‌های اطلاعاته که طبیعیه.

چند سال پیش با اینترنت ADSL آسیاتک هم مشابه این مشکل رو داشتم که ترافیک مصرفی روی سیستمم بیشتر از مقدار مفید دانلود شده بود ولی با چیزی که سیستم اکانتینگ آسیاتک نشون می‌داد اختلاف چندانی نداشت. اون موقع به تجربه برام مشخص شده بود که دانلود از بعضی سرورها این مشکل رو برام ایجاد می‌کنه.

روی ایرانسل اما هنوز نمی‌دونم که آیا این مشکل برای همه سرورها وجود داره یا فقط موقع دانلود از بعضی سرورها ایجاد می‌شه. دانلود امروزم از یه سرور داخلی و یه سرور خارجی بود. در این مورد هنوز نمی‌تونم نظری بدم.

نکته جالب اینجاست که سر کار که با همین روش و با IDM دانلود کردم این مشکل رو نداشتم. این یعنی ممکنه به تنظیمات ویندوز یا حتی نرم‌افزار اینترنت سکیوریتی و اینا هم می‌تونه ربط داشته باشه. اما قطعن تنظیمات ISP هم تو ایجاد این مشکل می‌تونه مؤثر باشه. من با اینترنت ADSL پارس‌آنلاین روی همین سیستم این مشکل رو اصلن تا حالا نداشتم، اما همون طور که گفتم قبلن با آسیاتک مشابه این مشکل رو تجربه کرده بودم.

خلاصه و نتیجه این که: اگه می‌خواید از سیم‌کارت و اینترنت ایرانسل با استفاده از مودم روی سیستم‌های ویندوز و با IDM دانلود کنین مواظب باشین که این جوری دچار مشکل دانلود پوچ نشید.

2. 12 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

این نرم افزار ایرانسل من چقدر مسخره اس !!
    از وقتی این نرم افزار اومده من نتونستم باهاش وصل شم به حساب خودم !! با نسخه وب مشکلی ندارم ولی هر وقت تو گوشی میخوام وصل شم میگه کد کاربری یا کلمه عبور اشتباه است !!!
    N بار تا حالا رمز رو عوض کردم ولی هیچی به هیچی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    منم مشکل خاصی باهاش ندارم

- - - Updated - - -

از وقتی این نرم افزار اومده من نتونستم باهاش وصل شم به حساب خودم !! با نسخه وب مشکلی ندارم ولی هر وقت تو گوشی میخوام وصل شم میگه کد کاربری یا کلمه عبور اشتباه است !!!

منم مشکل خاصی باهاش ندارم

4. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Tehranshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فراموشی رمز رو بزنید و رمز یکبار مصرف از طریق پیامک بگیرید.

برا منم با اینکه رمز درست بود نمیرفت ولی با این روش وارد شد.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

6. این کاربر از Tehranshahr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض سلام

سلام. مشکل این سایت این است که فعلا قرار داد جدید نداریم. و جای مناسب هم انجا پیدا نکردیم. در حال رایزنی هستیم تا هیت امنا را راضی کنیم.
    سلام .آقا رضا منطقه نراب و خوش ییلاق کی کارش تمام میشه؟ سرعت نسل دو پایین اومده نصف شب تا صبح اینترنت خوب داریم از صبح تا آخرشب قطعه.آنت نوسان داره شدید.یه کاریش بکنید ؟ لینک بهتون دادند

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

فراموشی رمز رو بزنید و رمز یکبار مصرف از طریق پیامک بگیرید.

برا منم با اینکه رمز درست بود نمیرفت ولی با این روش وارد شد.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
    هر کاری کردم نمیشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستانی که پاسخ سوالات رو میدونن خواهشن جواب بدن.هم سوال قبلیم در مورد آنتن4g و هم این سوال که چرا پونزده بیست دقیقه مونده اعتبار زمانی یه بسته تموم بشه همش قطع و وصل میشه؟! اشکال از مودم منه یا اشکال از ایرانسله؟! اگه از ایرانسله چرا رفع نمیکنه؟!
    سلام
    این مشکل واسه منم هست فک کنم عمدی باشه ؛یکی از دلیلاش اینه که ریست میکنه تا با تعرفه عادی از 12 به بعد حساب کنه و پول باقی ماندت به هدر نره

10. این کاربر از peymanokia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سرعت واقعا افتضاح هست
    دکل پیش خونه ما حدودا 2 هفته ای هست که راه افتاده
    دوستان ممکنه به این دلیل باشه که تازه دکل راه افتاده؟

12. 2 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

سرعت واقعا افتضاح هست
    دکل پیش خونه ما حدودا 2 هفته ای هست که راه افتاده
    دوستان ممکنه به این دلیل باشه که تازه دکل راه افتاده؟
    فعلا دکل به صورت آزمایشی راه افتاده و بعد از اختصاص پهنای باند وضعیت درست میشه

14. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

از دوستانی که در مشهد هستن میتونم خواهش کنم که الان یه تست از 4G بگیرین؟ از دیروز سرعتها بیشتر شده روی 4G
    سلام اره کمی بیشتر شده روی سرورهای داخل ایران (اینترانت) و روی سرورهای خارج از کشور تفاوتی ندیدم رو حالت ۳جی هیچ

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

فعلا دکل به صورت آزمایشی راه افتاده و بعد از اختصاص پهنای باند وضعیت درست میشه
    سیگنال من خوبه البته
    +
    سیگنال در ترجی و فورجی تا چه حد تاثیر داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •