فرشاد تو خو تو همه تاپیکا برا مخابرات تبلیغ میکردی و میگفتی فقط مخابرات بهترین پینگ رو میده ؟
فرشاد تو خو تو همه تاپیکا برا مخابرات تبلیغ میکردی و میگفتی فقط مخابرات بهترین پینگ رو میده ؟
کی؟مگه من کارمند مخابراتم؟نکنه منو با کارمندان مخابراتی اشتباه گرفتی؟
درسته الان خرابه ولی 10مگش فوق العاده بود
این مخابرات دیگه مثل واحدی شده که هر ترم ازش میفتی و ترم بعد مجبوری دوباره همون شرایطط رو تکرار کنی .هیچ تنوعی نداره همش تکراری هم مشکلاتش هم تغییراتی که میده .فقط دهنمون رو سرویس کرده .
کاش یه حرکتی بزنه که همه خوششون بیاد .مثلا نامحدودا رو به قیمت قدیم بزاره یا کیفیت سرویس ها رو ببره بالاتر یا ارزونترشون کنه .خلاصه یه حرکت اساسی بزنه نه تخیلی.
بعد از یه ماه این اولین باره دیگه به 700 عادت کرده بودیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگم از 600پایینتر نمیاد سرعت دانلود هم از سایتای ملی 40کیلوبایت شده دیگه سایتای ملی هم سرعتشون پایین اومده![]()
مخابرات شده مثل اونوقت که پورتا از اوآسیس منتقل شدن ضحی ولی اونموقع فرقش این بود که پهنای باند هم باز گذاشته بود و محدودیت سرعت ها رو برداشته بود ولی الان حداقل این کارو نکرده که دلمون خوش باشه
الان اونایی که آی پیشون قفل شده وقتی وارد اسپید تست میشن همیشه مکانشونو میزنه بصره
Last edited by farshad0123; 24-11-2014 at 03:00.
آخه من کجا برم ؟
مخابرات وضعش اینه مثل تخم مرغ شانسی میمونه
آسیاتک که اصلا هیچی !
های وب و شاتل و .... هم داغونن
پارس هم که تا هفته دیگه خراب میشه
فن آوا هم که رفتم پرسیدم واسه همه جا خوبه به غیر از خوزستان تازه پورت هم ندارن و منت هم میذارن
یا باید 400 تومن هزینه کنم وایرلس بگیرم برم فارانت یا بیام مخابرات که معلوم نیست چرا IP رو استاتیک میکنن اونهم روی بدترین گیت وی ها
فعلا دارم با پارس شبی 12 گیگ میگیرم تا ببینم بعدا چی میشه
کاش پارس از خر شیطون بیاد پایین
=============================
فرشاد تو بگو چکار کنم ؟؟؟؟؟؟
از کدوم نمایندگی بگیرم ؟؟
Last edited by lamp23; 24-11-2014 at 04:02.
ریسک کن بیا مخابرات یا آی پیت دینامیک میشه یا استاتیک اگر استاتیک شد دیگه حالت از هرچی دانلوده بهم میخوره
ضحی اکسین مارملاد ؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)