تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1835 از 2605 اولاول ... 83513351735178518251831183218331834183518361837183818391845188519352335 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,341 به 18,350 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

البته شما چند نکته رو فراموش کردین
    استهلاک کامپیوتر که اینروزها خیلی راجبش حرف زده میشه مثل مانیتور نیست که یه عمر مفید داشته باشه بعد بگی احتمال خراب شدنش زیاد بشه قطعات کامپیوتر تا زمانی که گرماش کنترل بشه استهالاک آنچنانی نداره و چیزی که خیلی بیشتر از عمر قطعات کم میکنه همین خاموش روشن کردنای کامپیوتره نه زمان روشن بودنش
    و اینکه شما اسهتلاک کامپیوتر رو روش تاکید میکنین ولی استهلاک بدن چی ) باید از وقتی که به استراحت بگذرونیم رو از خواب بزنی پاشی دنبال فایل های مورد علاقت بگردی برای دانلود بهرحال همیشه که فیلمو گیم از قبل تو ذهنت نداری که بگی از این سایت از ساعت دو میزارم دانلود بیشتر وقتها تو نت میچرخی تا چیزی علاقت رو جذب کنه برای دانلود و شما تو روز از این موضوع محروم میشی 8 صبح تا 12 شب 16 ساعت محروم از استفاده از اینترنت 2 تا 8 6 ساعت اینترنت گردی
    خیلی از دوستان هم که تو میزان حجم مصرفی شبانه مشکل پیدا کردن و قبض چند صدهزار تومنی براشون اومده
    اما نکته مهم تر اینکه شما بهش اشاره نکردین اینه که طرح ها و جشنواره های مخابرات شبانش برای مدت محدود هست و بعد از یه مدت شبانه رو برمیدارن دوستان قدیمی تر میدونن من چی میگم تو همین فروم در گذشته خیلی ها بودن تماس گرفتن و بهشون گفتن دیگه شبانه برای این طرح ارائه نمیشه و مجبور به خرید گیگ اضافه میشین
    به هرحال مخابرات برنامه ریزی کرده برای جذب مشترکانی که نامحدود دارن تا بتونن نامحدود هارو جمع کنن برای چی؟ چون برای مشترکین کاملا بهتر هست استفاده و برای مخابرات صرف نداره این طرحهای دهن پر کن الان با اینترنت شبانه رایگان برای مدت محدود هست تا نامحدود ها جذب بشن بعد از یه مدت شبانه رو برمیدارن
    البته در نهایت هر کسی بنا به نوع استفاده ای که میکنه طرحش رو انتخاب میکنه اما موضوعی که بهش باید توجه کرد برنامه ریزی مخابرات برای گول زدن مشترکین نامحدود هست با همین حرف های بیخود

نمیدونم چرا اینترنت ایران اینقدر بدبخت و کثیف و پر از کثافته.

تو آمریکا اینترنت 100 مگابیت نامحدود در خانه به همراه دسترسی به 500 هزار wifihotspot در سراسر ایالات متحده فقط ماهیانه 50 دلار که میشه 175 هزار تومان. درسته یه مقدا زیاد میشه به پول ما ولی وقتی به 100 مگ نامحدود فکر کنی؟! میبینی خیلی هم به صرفه هست میتونی کلی درآمد باهاش کسب کنی

اینم مدرکش لینک خریداری:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم تبیغش برای ایرانیان آمریکا:

2. این کاربر از سعید سیستم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mi13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نمیدونم چرا اینترنت ایران اینقدر بدبخت و کثیف و پر از کثافته.

تو آمریکا اینترنت 100 مگابیت نامحدود در خانه به همراه دسترسی به 500 هزار wifihotspot در سراسر ایالات متحده فقط ماهیانه 50 دلار که میشه 175 هزار تومان. درسته یه مقدا زیاد میشه به پول ما ولی وقتی به 100 مگ نامحدود فکر کنی؟! میبینی خیلی هم به صرفه هست میتونی کلی درآمد باهاش کسب کنی

اینم مدرکش لینک خریداری:

اینم تبیغش برای ایرانیان آمریکا:
    بله متاسفانه ایران بی کیفیت ترین و پر هزینه ترین اینترنت رو داره به نسبت سرعت، تا همین یکی دو سال پیش اینترنت 128 بالاتر به همه نمیدادن الان خیلی پیشرفت کردیم که سرعت 16 میدن با پنج شیش گیگ ماهانه! اون پنجاه دلار برای ما زیاد محسوب میشه اما یه هزینه کاملا معقول به نسبت درامد هست تو امریکا، خیلی ساله که دیگه تلوزیون رو اینترنتی تماشا میکنن

4. 2 کاربر از mi13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

بله متاسفانه ایران بی کیفیت ترین و پر هزینه ترین اینترنت رو داره به نسبت سرعت، تا همین یکی دو سال پیش اینترنت 128 بالاتر به همه نمیدادن الان خیلی پیشرفت کردیم که سرعت 16 میدن با پنج شیش گیگ ماهانه! اون پنجاه دلار برای ما زیاد محسوب میشه اما یه هزینه کاملا معقول به نسبت درامد هست تو امریکا، خیلی ساله که دیگه تلوزیون رو اینترنتی تماشا میکنن
    راست میگی به خدا. هیچ وقت یادم نمیره 4 سال پیش میرفتم مخابرات خواهش می کردم ترو خدا 256 بدید میگفتن نه نمیشه کارت دانشجویی می خواد.چه قدر خواهش می کردم اون خانمه انگار منو نمیدید . یعنی مگس از من بیشتر ارزش داشت.

6. 2 کاربر از سعید سیستم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته شما چند نکته رو فراموش کردین
    استهلاک کامپیوتر که اینروزها خیلی راجبش حرف زده میشه مثل مانیتور نیست که یه عمر مفید داشته باشه بعد بگی احتمال خراب شدنش زیاد بشه قطعات کامپیوتر تا زمانی که گرماش کنترل بشه استهالاک آنچنانی نداره و چیزی که خیلی بیشتر از عمر قطعات کم میکنه همین خاموش روشن کردنای کامپیوتره نه زمان روشن بودنش
    و اینکه شما اسهتلاک کامپیوتر رو روش تاکید میکنین ولی استهلاک بدن چی ) باید از وقتی که به استراحت بگذرونیم رو از خواب بزنی پاشی دنبال فایل های مورد علاقت بگردی برای دانلود بهرحال همیشه که فیلمو گیم از قبل تو ذهنت نداری که بگی از این سایت از ساعت دو میزارم دانلود بیشتر وقتها تو نت میچرخی تا چیزی علاقت رو جذب کنه برای دانلود و شما تو روز از این موضوع محروم میشی 8 صبح تا 12 شب 16 ساعت محروم از استفاده از اینترنت 2 تا 8 6 ساعت اینترنت گردی
    خیلی از دوستان هم که تو میزان حجم مصرفی شبانه مشکل پیدا کردن و قبض چند صدهزار تومنی براشون اومده
    اما نکته مهم تر اینکه شما بهش اشاره نکردین اینه که طرح ها و جشنواره های مخابرات شبانش برای مدت محدود هست و بعد از یه مدت شبانه رو برمیدارن دوستان قدیمی تر میدونن من چی میگم تو همین فروم در گذشته خیلی ها بودن تماس گرفتن و بهشون گفتن دیگه شبانه برای این طرح ارائه نمیشه و مجبور به خرید گیگ اضافه میشین
    به هرحال مخابرات برنامه ریزی کرده برای جذب مشترکانی که نامحدود دارن تا بتونن نامحدود هارو جمع کنن برای چی؟ چون برای مشترکین کاملا بهتر هست استفاده و برای مخابرات صرف نداره این طرحهای دهن پر کن الان با اینترنت شبانه رایگان برای مدت محدود هست تا نامحدود ها جذب بشن بعد از یه مدت شبانه رو برمیدارن
    البته در نهایت هر کسی بنا به نوع استفاده ای که میکنه طرحش رو انتخاب میکنه اما موضوعی که بهش باید توجه کرد برنامه ریزی مخابرات برای گول زدن مشترکین نامحدود هست با همین حرف های بیخود
    تایید میشه
    2 گیگ ماهانه برای کسی خوبه که سیستمش در طول روز خاموشه و فقط شب‌ها یکم وبگردی میکنه و
    در طول ساعات رایگان هم دانلود میکنه.
    من در طول روز اگه بخوام فیلم یا فوتبال ببینم، میزنم دانلود شروع شه و در طول هفته چیزی حدود 8-7 گیگ دانلود میکنم.

فقط بحث دانلود نیست، شما شبکه‌های اجتماعی هم حساب کنید.(با استفاده از وای‌فای)
    2 گیگ در ماه برای چک کردن شبکه‌های اجتماعی کافی نیست.
    اگه بخوایم از اینترنت سیمکارت هم استفاده کنیم بازم باید پول اضافی برای خرید بسته اینترنت پرداخت کنیم و بنظرم اصلا به صرفه نیست.
    بعدش فرض کنیم شما بخوای در طول روز (نه در ساعات رایگان) یه فایل ضروری رو دانلود کنی. بازم باید نگران اتمام حجم و خرید حجم اضافی باشی.
    من با همین 256 نامحدود مشکلی ندارم و کارم راه میفته و امیدوارم فکر اینکه بخوان نامحدود رو بردارن، از سرشون بیرون کنن.

البته با خط آخر حرفتون هم موافقم. هرکسی بسته به نوع استفاده‌ای که داره، اینترنتشو انتخاب میکنه.

من دنبال این بودم که با تغییر سرویس به 512 نامحدود، سرعت دانلود رو افزایش بدم. ولی متاسفانه امکانش نیست و توی پنل کاربری گزینه‌اش غیرفعاله!!
    Last edited by arash-king; 27-10-2016 at 16:27.

8. این کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه javad 61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سرویس پیش پرداخت شبانه رایگان نداره.شما در ساعات رایگان هم دانلود کنید از حجمتون کم میشه.
    دوست عزیر کلا سرویسهای اینترنت جشنواره تابستانه چه بصورت پیش پرداخت و چه بصورت پس پرداخت در سرعت 16 مگابایت دارای دانلود شبانه هست.
    فقط مساله این است که تو پنل کاربری حجم مصرفی شبانه بصورت جداگانه از حجم روزانه نیست و با هم محاسبه می شود.
    اما مخابرات و 2020 مدعی هستند که این قضیه در مورد همه کاربران هست و اطمینان میدهند که حجم شبانه از حجم اصلی شما کم نمیشود.
    من هنوز حجم زیادی تو دانلود شبانه استفاده نکردم ، میخواهم فردا صبح حداقل 2 گیگ دانلود کنم و بعد در حجم باقیمانده در پنل کاربری ببینم که از حجم کل کسر گردیده است یا نه.

دوستان عزیزی که سرویس طعم تابستانه گرفته اند بیشتر راهنمایی کنند ممنون میشم :
    من ابتدای هفته سرویس نامحدود 256 را که از سال 87 داشتم به جشنواره تابستانه 16 مگابیت ارتقا دادم.الان برام چند تا سوال پیش اومده که ممنون میشم جواب بدید :

1. تو پنل کاربری من دانلودهای شبانه از ترافیک کل کم میشه ، مخابرات و 2020 میگند مشکلی نیست.برای همه همینطوره؟یعنی تو قسمت دانلود شبانه در ساعت 2 الی 6 صبح هم ستون دانلود شبانه صفر است و ترافیک در قسمت حجم مصرفی محاسبه شده است.

2. من بصورت پیش پرداخت گرفتم ، بخاطر ترس از قبض های نجومی مخابرات. در حالت پیش پرداخت که امکان دزدی مخابرات و دریافت پول زور که نیست؟؟

3. من 50 گیگابایت هم بصورت یکساله حجم اضافه گرفتم.اما در هیچ کجای پنل کاربری قابل مشاهده نیست.از کجا باید بفهمم که حجم ترافیک اضافه خریداری شده ام اعمال گردیده است؟

4. برای دانلود شبانه حتما باید مودم را یکبار ریبوت کرد ؟؟ ساعت 6 صبح هم باید مجددا ریبوت بشه ؟؟

5. داخل پنل کاربری من اعمال ترافیک با یک روز تاخیر هست.برای همه اینجوریه؟
    مورد دیگه اینکه تو پنل کاربری در مورد سرویس نوشته اینترنت خوب با طعم تابستانه 24GB -2M up to16M پیش پرداخت .
    و از ذکر دانلود شبانه و آنتی ویروس رایگان خبری نیست.برای شما همه همینطوره؟
    Last edited by javad 61; 27-10-2016 at 19:19.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوست عزیر کلا سرویسهای اینترنت جشنواره تابستانه چه بصورت پیش پرداخت و چه بصورت پس پرداخت در سرعت 16 مگابایت دارای دانلود شبانه هست.
    فقط مساله این است که تو پنل کاربری حجم مصرفی شبانه بصورت جداگانه از حجم روزانه نیست و با هم محاسبه می شود.
    اما مخابرات و 2020 مدعی هستند که این قضیه در مورد همه کاربران هست و اطمینان میدهند که حجم شبانه از حجم اصلی شما کم نمیشود.
    من هنوز حجم زیادی تو دانلود شبانه استفاده نکردم ، میخواهم فردا صبح حداقل 2 گیگ دانلود کنم و بعد در حجم باقیمانده در پنل کاربری ببینم که از حجم کل کسر گردیده است یا نه.

دوستان عزیزی که سرویس طعم تابستانه گرفته اند بیشتر راهنمایی کنند ممنون میشم :
    اگه پيش پرداخت هستين قبل از ساعات شبانه و بعدش ترافيك باقيمانده رو چك كنيد، نبايد كم شده باشه، اگه كم ميشه و ميگن بعدا بر مى گرده و از اين چرت و پرتا دروغه پيگيرى كنيد، منم اولش اينجورى بود و بر هم نگشت ترافيكم ولى در نهايت با پيگيرى حداقل شبانه م راه افتاد..

11. این کاربر از a66sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohammad_s7201's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی شیک و مجلسی اکانت آنتی ویروس KasperSky رو پیچوندن.
    کسی تاحالا این اکانت رو گرفته؟؟
    حالا من که استفاده نمیکردم ازش، خودم نود32 دارم ولی این کارشون کلاهبرداریه

اگه نباشه جاش خالی می مونه dvb_hamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

شیر فلکه رو بستن؟down من از 2 به 1.5 کاهش یافت

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سرویس پیش پرداخت شبانه رایگان نداره.شما در ساعات رایگان هم دانلود کنید از حجمتون کم میشه.

نه نیست ولی بعید میدونم مخابرات با این درآمد هزاران میلیارد در روز حجم دزدی کنه
    سرعت 16 مگ شبانه رایگان داره. 2 تا 6 صبح تو پنل نشون نمیده. ولی ساعتش معلوم و محاسبه نمیشه
    در پیش پرداخت حجمتون نشون میده تو قسمت سرویس جزییات حجم ترافیک باقی مانده
    برای اینکه ببنید بعد از استفاده چقدر مونده یک بار مودمتون خاموش و روشن کنید از آخرین حجمتون اطلاع پیدا میکنید

15. این کاربر از darvish1900 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

DNS های گوگل در کارت شبکه تون ست کنید مشکلتون حل میشه
    دوست عزیز ممکنه بفرمایید تغییر دی ان اس کارت شبکه چطور هست؟ همون روش معروف تغییر دی ان هست یا راه دیگه هم داره؟
    هر دو بذاریم 4.4.4.4 و 8.8.8.8 یا بذاریم یکیش مخابرات بمونه؟
    لامصب هیچ سایتی بدون بشکن جز فارس باز نمیشه و فقط service unavailable میاد!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •