راستش من که تابحال اسم این شرکت رو نشنیده بودم، و توی سایت هم گفته که کار آزمایشی انجام میدن و مثلاً صفحه قیمتهاش خالی هست و قیمت نداره یا بخش پوشش شهر تهرانش گنگ و نامشخص هست.
اما وقتی بخش ثبتنام و بخصوص بخش انتخاب مودم رو دیدم، به نظرم یه جورایی آشنا اومد.
اومدم روی بخش ورود کاربران توی لینک زیر رو که کلیک کردم، دیدم رفتم به صفحه آشنایی کاربران مبیننت. اول فکر کردم اشتباهی لینک رو باز کردم، اما بعد از تست مجدد مطمئن شدم که این شرکت به احتمال خدمات مبیننت رو مجدد با اسم خودش به کاربران میفروشه و هنوز براش یه صفحه کاربران ویژه نساختن. اگه اینجور باشه که به احتمال زیاد هم اینطور هست، که فرقی با مبیننت نداره و کیفیت و سرعتش همونی هست که الان هم داریم.
هر چند خیلی متوجه جمله «کلآ هر شرکتی که مبین نت بده شبانه هم داره ؟» شما نشدم. یعنی شما خودتون میدونستین که این شرکت نماینده مبیننت هست یا نه؟ در هرصورت چون نماینده مبیننت هست، برای وایمکس دانلود رایگان شب هم داره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته ADSL هم مال خودش نیست و از شرکت آسیاتک گرفته. بماند وقتی سایت آسیاتک رو نگاه میکردم، دیدم که به نظر سرعت ۴ مگابیت هم داره، ولی البته با چه قیمتهای نجومی وحشتناک. واقعاً چند نفر حاضرن ماهی بیشتر از نیم میلیون تومن بابت اینترنت نامحدود پول بدن؟!؟ مگه کسی باشه که از دانلودهاش استفاده تجاری میکنه. من که تابحال فکر میکردم تنها گرونفروش همین مبیننت هست. ((:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]