من میخوام سری کوئست های wastland رو برم ؟ ارزش داره انجام بدم ؟
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
من میخوام سری کوئست های wastland رو برم ؟ ارزش داره انجام بدم ؟
از بر.وبکس کسی اینجا از این پروداکت ها نداره؟
Granite blocks 0/5
T-Bone-Steak 0/7
Berries 0/8
Saddle 0/1
اگر کسی داره خبرم کنه
ممنونم میشم![]()
این محصولات usable که میشه تا 5 بار استفاده کرد چقدر ماندگاری دارن ؟ کلاً چطوری کار میکنن یه توضیح بدین .
بچه ها کی همه کاره ی پارسه توی بازیه؟
یه جا خالی دارید ما هم بیایم؟
لولم 18ه در حال حاضر
راستی اسمم abtien5ه))
خوب یکی از کلاه دار ها و گنده های پارسه حسین جان هستشمن هم بهش گفتم اگه میتونه منو دعوت کنه هنوز جواب نداده ، البته من تو پارسه بودم بدلیل بد چیدن اسکیل ها اکانتم رو دیلت کردم دوباره ساخنم
Last edited by amon47; 11-02-2012 at 16:53.
حسین به دلیل نامعلومی بن شده. میتونی به king milad یا eskilia پیغام بدی اونا دعوتت کنن
ای بابا بنده خدا چرا بن شد !
ما اینهمه داریم مبادله قاچاقی میکنیم , حسین بن شد ! البته شاید اونم زده باشه تو کار قاچاق مواد
Last edited by C0OPeR; 11-02-2012 at 19:56.
تا زمانی که استفاده نکنی ماندگاری دارند ! مثلاBAYONET یک بار می شه در فورت استفاده کرد , اگه یکی استفاده کنی تا زمانیکه به یک فورت نرفتی همونطوری دست نخورده باقی می مونه تا به یک فورت بری ...
یدونه استفاده کردممثل buff توی wow هستش . یه سبزی بود 2 تا دکس 15 تا لیدرشیپ میداد نزدیک بود بخرما ! فکر کردم موندگاره ...
روز به روز به wow نزدیکتر میشه ! اگه توی آپدیت های بعدی دانجن و باس توی مپ نذاشتن ! حالا ببین کی گفتم
من خیلی وقته بازی میکنم و توی آریزونا به سطح 70 رسیدم.بازی ساده ای یه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)