من هم اکو 128 هستم.
همین الان درست شد قبلش تو speedtest نمی تونستم برم تست من که وضعش از شما بهتره:
ولی الان تقریبا 3 ماه داره میشه که دلم خوشه شبی مثل قبلا بالای 1 گیگ دانلود کنم ولی نمیشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من هم اکو 128 هستم.
همین الان درست شد قبلش تو speedtest نمی تونستم برم تست من که وضعش از شما بهتره:
ولی الان تقریبا 3 ماه داره میشه که دلم خوشه شبی مثل قبلا بالای 1 گیگ دانلود کنم ولی نمیشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه واسه من هنوزم کار نمیکنه.شاید .مثلا از همین سایت speedtest هم نمیتونم استفاده کنم.اگه بخوام استفاده کنم باید اول با v-p-n لودش کنم.بعد باهاش کار کنم.![]()
چرا اینا 5 گیگ منو نمیدن یس؟!! آرت 1 ، تهران .
یوتیوب هم برام تعطیله.
شما تهرونی؟ مال بیشتر بچه ها رو دادند چت آنلاین بهتون چیزی نگفته؟ مثل اینکه جدی جدی شاتل دستی داره عیدی ها رو میریزه نتونستند نرم افزاریش کنند .
یوتیوب که تعطیل بود . با فی ل تر شکن میومد بالا که الان هم میاد.
طبق گفته شاتل برای سرویس های ART از اول فروردین اضافه میشه.
درست می فرمایید ولی ننوشته اول فقط نوشته فروردین.
دوستان امروز سرعتتون چطور بود؟
مال من بدون دیسکانکت ، تقریبا خوب بود ( بدلیل 2 3 شب خطا دادن ، دیگه امشب مودمو PPPOE تنظیم کردم)
گفتم شاید شاتل آدم شده!![]()
تورنتهایی که دارم دانلود میکنم با 20 تا سیدر هنوز با dc یا بدون dc هنوز شبی 200-300 مگ بیشتر دانلود نمیشه.
لینک مستقیم 8 کانکشن رو هم نهایت 700-800 بیشتر نمیگیره. دیگه فکر کنم باید خواب 1300-1200 مگ رو ببینم. مثل اینکه همه جا پیشرفت میکنه به جز تهران.ولی مشهدی ها هم یکسری ها می گن سرویس 2 مگ رو شبها می برند روی همون 128 .
با درود
با من تماس گرفتند و شماره رسال مودم رو دریافت کردند.
برای اضافه کردن حجم از 1 گیگ به 3 گیگ
برا منم 1 گیگ بیشتر اضافه نکردن
زنگ زدم پشینبانی قم دختره میگه ما نتونستیم مودم ها رو شناسایی کنیم همینه که هست![]()
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)