تا چند ماه پیش حجم منتقل میشد ولی جدیدا" حجم قدیمی از دست میره.
تا چند ماه پیش حجم منتقل میشد ولی جدیدا" حجم قدیمی از دست میره.
دوستانی که پاسخ سوالات رو میدونن خواهشن جواب بدن.هم سوال قبلیم در مورد آنتن4g و هم این سوال که چرا پونزده بیست دقیقه مونده اعتبار زمانی یه بسته تموم بشه همش قطع و وصل میشه؟! اشکال از مودم منه یا اشکال از ایرانسله؟! اگه از ایرانسله چرا رفع نمیکنه؟!
این نرم افزار ایرانسل من چقدر مسخره اس !!
از وقتی این نرم افزار اومده من نتونستم باهاش وصل شم به حساب خودم !! با نسخه وب مشکلی ندارم ولی هر وقت تو گوشی میخوام وصل شم میگه کد کاربری یا کلمه عبور اشتباه است !!!
N بار تا حالا رمز رو عوض کردم ولی هیچی به هیچی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسته " 3 ساعت (2 تا 8 صبح) "
منظورش 2 صبح تا 8 صبحه ؟
منظورش اینه که بین ساعات 2 الی 8 صبح میتونی 3 ساعت استفاده نامحدود داشته باشی
من که مشکلی باهاش نداشتم. به راحتی لاگین میکنه. البته من همیشه از امکان اتصال اینترنتیش استفاده میکنم نه از روش کد دستوریش. چون روی گوشیم سیمکارت همراه اول دارم.
فقط حواست باشه که نام کاربریت باید به صورت 98xxxxxxxxxx باشه. که جای اون xxxها باید شماره موبایلت رو بدون 0 بذاری.
من هم برای شارژ سیمکارت و خرید بستهها از همون استفاده میکنم. سیمکارت ایرانسلم رو هم داخل مودم 4G گذاشم که امکان ارسال کد دستوری رو نداره و اگه این نرمافزارش نبود مجبور بودم دم به دقیقه سیمکارت رو از تو مودم در بیارم.
-------------
یه توصیه به دوستانی که مودم 3G یا 4G میخوان بخرن: حتمن مطمئن بشین که مودمتون امکان ارسال کدهای دستوری USSD رو داشته باشه و گر نه مثل من دچار مشکل ممکنه بشید.
2 صبح ؟ یا 14 ؟ گنگه یخورده![]()
نه دیگه عزیز من کجاش گنگه ؟
02:00 الی 08:00
بین ساعات افت مصرف یا همون شبانه
اینا رو میدونم و رعایت هم میکنم ! برای همین هم جوری اسکرین شات گرفتم که تو عکس معلوم باشه نحوه شماره دادنم
نمیدونم دیگه ایرادش از چیه !!
تا حالا کسی رو ندیدم که بگه مال من کار نمیکنه !! ( شاید به خاطر اینه که کاستوم رام استفاده میکنم که هر چند دلیل احمقانه ای به نظر میرسه ولی احتمال داره اینجوری باشه)
شرمنده. کم دقتی از طرف من بود.
راستشو بخوای من هم برای گوشیم چند ساله که کاستوم رام دارم استفاده میکنم. بعید میدونم مشکل شما از این چیزا باشه.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)