DNS های گوگل در کارت شبکه تون ست کنید مشکلتون حل میشه
DNS های گوگل در کارت شبکه تون ست کنید مشکلتون حل میشه
سوال1: سرعت 52 تا 60
از طریق پنلتون اقدام نمایید
3- اصولا صبح که تقاضا بدید تا ظهر اوکی میشه
ولی احتمال داره ارتقا ندن و مجبورتون کنند بیایید روی حجمی
ممنون.
یه پست از شما دیدم گفته بودین نامحدود برداشته شده. مطمئنید؟
دانلود من به شدت بالاست (در طول روز) و اگه بخوام حجمی بگیرم اصلا بصرفه نیست.
همینجوریشم با هزار زحمت و مکافات دانلود میکنم، چه برسه حجمی بشم و بخوام همش نگران اتمام حجم باشم...
مخابرات حجمتون تموم شه اینترنتتون قطع نمیشه.حساب میشه تا 200 هزار تومن اگر از 200 هزار بیشتر بشه قطع میشه.چه برسه حجمی بشم و بخوام همش نگران اتمام حجم باشم...
ببین دوست عزیز در بهترین حالت و خوشبینانه نگاه کنیم با سرعت 512 در روز بتونی نهایت 6گیگ دانلود کنی در ماه میشه 180گیگ
حال حساب استهلاک سیستمتون +هزینه برق مصرفی رو حساب کنید ارزش داره؟
24ساعت*30 روز=720 ساعت=180گیگ
720 ساعت روشن بودن سیستم+هزینه برق
یا اینکه
مثل من سرویس 16مگ داشته باشی که شبانه رایگان داشته باشه و 2 تا 6 در عرض 4ساعت در کمترین حالت 20گیگ دانلود کنید در ماه 600گیگ
4*30=240 ساعت=600گیگ
240 ساعت روشن بودن سیستم
فرقش
720-240=480 ساعت صرفه جویی و 420گیگ دانلود بیشتر
هزینه ماهی25000+کلی اسهلاک +پول برق هزینه دومی نهایت ماهی 8000 تومان
حا تصمیم با خودتون.
حتی برای دانلود می ارزه از بسته شبانه همراه اول که 1000 تومان و 20گیگ دانلود داره استفاده کنید
بله سرویس نامحدود به کسی نمیدم
یک سرویس حجمی دارن به اسم نامحدود که 17گیگ با سرعت 1مگ 25000 تومان ماهیانه. حالا کجاش نامحدود پیدا کنید پرتقال فروش
- - - Updated - - -
اگر پیش پرداخت باشید همچین مشکلی پیش نمیاد و اینترنت قطع میشه
راستی چرا من پستمان نمیتونم ویرایش کنم گزینه اش فقط من ندارم یا بقیه هم ندارند؟
من دو-سه سال بود اینجا سر نزده بودم
سلام به همه دوستان.
من ابتدای هفته سرویس نامحدود 256 را که از سال 87 داشتم به جشنواره تابستانه 16 مگابیت ارتقا دادم.الان برام چند تا سوال پیش اومده که ممنون میشم جواب بدید :
1. تو پنل کاربری من دانلودهای شبانه از ترافیک کل کم میشه ، مخابرات و 2020 میگند مشکلی نیست.برای همه همینطوره؟یعنی تو قسمت دانلود شبانه در ساعت 2 الی 6 صبح هم ستون دانلود شبانه صفر است و ترافیک در قسمت حجم مصرفی محاسبه شده است.
2. من بصورت پیش پرداخت گرفتم ، بخاطر ترس از قبض های نجومی مخابرات. در حالت پیش پرداخت که امکان دزدی مخابرات و دریافت پول زور که نیست؟؟
3. من 50 گیگابایت هم بصورت یکساله حجم اضافه گرفتم.اما در هیچ کجای پنل کاربری قابل مشاهده نیست.از کجا باید بفهمم که حجم ترافیک اضافه خریداری شده ام اعمال گردیده است؟
4. برای دانلود شبانه حتما باید مودم را یکبار ریبوت کرد ؟؟ ساعت 6 صبح هم باید مجددا ریبوت بشه ؟؟
5. داخل پنل کاربری من اعمال ترافیک با یک روز تاخیر هست.برای همه اینجوریه؟
مورد دیگه اینکه تو پنل کاربری در مورد سرویس نوشته اینترنت خوب با طعم تابستانه 24GB -2M up to16M پیش پرداخت . و از ذکر دانلود شبانه و آنتی ویروس رایگان خبری نیست.برای شما همه همینطوره؟
از راهنمایی دوستان سپاسگذارم.
سرویس پیش پرداخت شبانه رایگان نداره.4. برای دانلود شبانه حتما باید مودم را یکبار ریبوت کرد ؟؟ ساعت 6 صبح هم باید مجددا ریبوت بشه ؟؟شما در ساعات رایگان هم دانلود کنید از حجمتون کم میشه.
نه نیست ولی بعید میدونم مخابرات با این درآمد هزاران میلیارد در روز حجم دزدی کنه2. من بصورت پیش پرداخت گرفتم ، بخاطر ترس از قبض های نجومی مخابرات. در حالت پیش پرداخت که امکان دزدی مخابرات و دریافت پول زور که نیست؟؟![]()
البته شما چند نکته رو فراموش کردین
استهلاک کامپیوتر که اینروزها خیلی راجبش حرف زده میشه مثل مانیتور نیست که یه عمر مفید داشته باشه بعد بگی احتمال خراب شدنش زیاد بشه قطعات کامپیوتر تا زمانی که گرماش کنترل بشه استهالاک آنچنانی نداره و چیزی که خیلی بیشتر از عمر قطعات کم میکنه همین خاموش روشن کردنای کامپیوتره نه زمان روشن بودنش
و اینکه شما اسهتلاک کامپیوتر رو روش تاکید میکنین ولی استهلاک بدن چی) باید از وقتی که به استراحت بگذرونیم رو از خواب بزنی پاشی دنبال فایل های مورد علاقت بگردی برای دانلود بهرحال همیشه که فیلمو گیم از قبل تو ذهنت نداری که بگی از این سایت از ساعت دو میزارم دانلود بیشتر وقتها تو نت میچرخی تا چیزی علاقت رو جذب کنه برای دانلود و شما تو روز از این موضوع محروم میشی 8 صبح تا 12 شب 16 ساعت محروم از استفاده از اینترنت 2 تا 8 6 ساعت اینترنت گردی
خیلی از دوستان هم که تو میزان حجم مصرفی شبانه مشکل پیدا کردن و قبض چند صدهزار تومنی براشون اومده
اما نکته مهم تر اینکه شما بهش اشاره نکردین اینه که طرح ها و جشنواره های مخابرات شبانش برای مدت محدود هست و بعد از یه مدت شبانه رو برمیدارن دوستان قدیمی تر میدونن من چی میگم تو همین فروم در گذشته خیلی ها بودن تماس گرفتن و بهشون گفتن دیگه شبانه برای این طرح ارائه نمیشه و مجبور به خرید گیگ اضافه میشین
به هرحال مخابرات برنامه ریزی کرده برای جذب مشترکانی که نامحدود دارن تا بتونن نامحدود هارو جمع کنن برای چی؟ چون برای مشترکین کاملا بهتر هست استفاده و برای مخابرات صرف نداره این طرحهای دهن پر کن الان با اینترنت شبانه رایگان برای مدت محدود هست تا نامحدود ها جذب بشن بعد از یه مدت شبانه رو برمیدارن
البته در نهایت هر کسی بنا به نوع استفاده ای که میکنه طرحش رو انتخاب میکنه اما موضوعی که بهش باید توجه کرد برنامه ریزی مخابرات برای گول زدن مشترکین نامحدود هست با همین حرف های بیخود
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)