تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1834 از 4105 اولاول ... 834133417341784182418301831183218331834183518361837183818441884193423342834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,331 به 18,340 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه ehsan6239's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام دوستان الان حدود 15 روز از اموزشیم میگذره و در سیستم برای مدرک تحصیلیم نوشته سوم دبیرستان الان دیپلم هستم چگونه باید ثبتش کنم چند روز پیش هم رفتم حوزه نظام وظیفه شیراز گفتند دیگه نمیشه تغییرش داد در صورتی که مسئول پادگان گفت مدرک دیپلم رو ببر حوزه نظام وظیفه تا برات درستش کنند. کسی میتونه کمکم کنه؟

دوم اینکه در برگه معاف از رزم من نوشته در شیفت اداری و در منطقه مسکونی خانواده خدمت نمایید چند در صد احتمال هست که در نزدیکی خونه باشم ؟ ایا امکان داره جای دیگه که دور باشه بیفتم ؟ یا اینکه صد در صد نزدیک خونه هستم ؟ نگران این موضوع باشم یا نه ؟
    سوم ، در شهرمون پادگان نیروی دریایی سپاه نداره فقط یک درمانگاه برای نیرو های مسلح سپاه هست که قبلا دیدم که چند سرباز در حال گذراندن خدمت در انجا هستند چگونه میتوانم در خواست بدم من هم اونجا ادامه خدمت بدهم. اصلا امکان هست که اونجا بیفتم ؟؟؟

لطفا حتما جواب بدید فردا باید برم مرسی

داره خودمونی میشه Re zA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    110

پيش فرض

آيا جايي تو قانون اومده كه سربازا بايد شبانه روزي خدمت كنن؟ كي گفته ما بايد شبانه روزي در اختيار نظام باشيم و كادريا شيفتي كار كنن؟
    فکر کنم این جز قانونای من درآوردی ارتش باشه که خدمت 24 ساعته هست
    البته فکر نکنم واسه وظیفه کادری فرقی بکنه موقعی که اعلام نیاز کنند همه باید حضور داشته باشند !!!

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

سلام دوستان الان حدود 15 روز از اموزشیم میگذره و در سیستم برای مدرک تحصیلیم نوشته سوم دبیرستان الان دیپلم هستم چگونه باید ثبتش کنم چند روز پیش هم رفتم حوزه نظام وظیفه شیراز گفتند دیگه نمیشه تغییرش داد در صورتی که مسئول پادگان گفت مدرک دیپلم رو ببر حوزه نظام وظیفه تا برات درستش کنند. کسی میتونه کمکم کنه؟

دوم اینکه در برگه معاف از رزم من نوشته در شیفت اداری و در منطقه مسکونی خانواده خدمت نمایید چند در صد احتمال هست که در نزدیکی خونه باشم ؟ ایا امکان داره جای دیگه که دور باشه بیفتم ؟ یا اینکه صد در صد نزدیک خونه هستم ؟ نگران این موضوع باشم یا نه ؟
    سوم ، در شهرمون پادگان نیروی دریایی سپاه نداره فقط یک درمانگاه برای نیرو های مسلح سپاه هست که قبلا دیدم که چند سرباز در حال گذراندن خدمت در انجا هستند چگونه میتوانم در خواست بدم من هم اونجا ادامه خدمت بدهم. اصلا امکان هست که اونجا بیفتم ؟؟؟

لطفا حتما جواب بدید فردا باید برم مرسی
    در مورد مدرک تون نمیدونم ولی فکر میکنم توی نظام وظیفه نخواستند کار شما رو راه بندازن ، هر وقت میرفتم اونجا چنین حسی بهم دست میداد و این که کارکنان اونجا به مشمولین و کلا مرجعه کننده ها مثه زیردست هاشئن نگاه میکنن برید سراغ یه خوش برخورد هاشون احتمالا نتیجه بگیرید (تجربه شخصی من هم هست)
    توی پادگان ما هر موقع کسی میگفت من معاف از رزم هستم چرا فلان کار رو به من میگید انجام بده در جواب اول میگفتن ارتش چرا نداره و بعد میگفتن معاف از رزم یعنی اگه جنگ و موقعیت های رزمی مشابه شد شما معاف میشی از شرکت در اون ها و بهایی نمیدادند
    البته موقع تقسیم یادم نیست که اونا کجا افتادند ولی شما ذهن خودتو درگیر نکن که نزدیک محل زندگی میفتی یا نه ، اگه از سرباز های منضبط باشید و مورد انضباطی نداشته باشید یحتمل به هدفتون میرسید
    فکر کنم درمانگاه و اینا نیاز به نامه ای داره که اصطلاحا امریه گفته میشه و معمولا افراد قبل از اعزام میرن دنبال مراحل اداریش البته داشتیم افرادی که تو اموزشی رفتن و هماهنگ کردن که تو فلان باشگاه ورزشی یا تو فلان بیمارستان بیفتن

4. 2 کاربر از hamidchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

در مورد مدرک تون نمیدونم ولی فکر میکنم توی نظام وظیفه نخواستند کار شما رو راه بندازن ، هر وقت میرفتم اونجا چنین حسی بهم دست میداد و این که کارکنان اونجا به مشمولین و کلا مرجعه کننده ها مثه زیردست هاشئن نگاه میکنن برید سراغ یه خوش برخورد هاشون احتمالا نتیجه بگیرید (تجربه شخصی من هم هست)
    توی پادگان ما هر موقع کسی میگفت من معاف از رزم هستم چرا فلان کار رو به من میگید انجام بده در جواب اول میگفتن ارتش چرا نداره و بعد میگفتن معاف از رزم یعنی اگه جنگ و موقعیت های رزمی مشابه شد شما معاف میشی از شرکت در اون ها و بهایی نمیدادند
    البته موقع تقسیم یادم نیست که اونا کجا افتادند ولی شما ذهن خودتو درگیر نکن که نزدیک محل زندگی میفتی یا نه ، اگه از سرباز های منضبط باشید و مورد انضباطی نداشته باشید یحتمل به هدفتون میرسید
    فکر کنم درمانگاه و اینا نیاز به نامه ای داره که اصطلاحا امریه گفته میشه و معمولا افراد قبل از اعزام میرن دنبال مراحل اداریش البته داشتیم افرادی که تو اموزشی رفتن و هماهنگ کردن که تو فلان باشگاه ورزشی یا تو فلان بیمارستان بیفتن
    ممنون دوست عزیز
    یعنی میشه تو اموزشی دنبال کارای امریه باشم ؟ امریه فقط یک نامه هست ؟ تو یکی از درمانگاه های سپاه اشنا داریم میشه ؟ چیا لازم هست ؟
    مرسی مرسی مرسی

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    یعنی میشه تو اموزشی دنبال کارای امریه باشم ؟ امریه فقط یک نامه هست ؟ تو یکی از درمانگاه های سپاه اشنا داریم میشه ؟ چیا لازم هست ؟
    مرسی مرسی مرسی
    در صورت داشتن آشنا امکانش بیشتر هست، پرسیدنش ضرری نداره
    مدارک واسه اوناییکه قبل از اعزام اقدام میکنن فکر کنم اینا باشه
    برگ سبزی (یا سفیدی) هست که پس از ثبت نام در پلیس + 10 براتون پست میشه و مدارک شناسایی و احتمالا معرفی نامه از بسیج واسه موارد مربوط به سپاه
    بعد از این کارها اسم شما ثبت میشه تو سیستم مثلا فلان بیمارستان که اقدام کردید و بعد از مدتی اونا یه نامه میدن به یگان آموزشی شما که شما رو نیاز دارن و جایی دیگه نفرستنتون
    واسه همین که این ثبت سیستم و مراحل اداری طول میکشه میگن قبل از اعزام اقدام بشه ، حالا در صورت داشتن آشنای با برش این مراحل در زمان کمتری طی میشه

7. این کاربر از hamidchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

در صورت داشتن آشنا امکانش بیشتر هست، پرسیدنش ضرری نداره
    مدارک واسه اوناییکه قبل از اعزام اقدام میکنن فکر کنم اینا باشه
    برگ سبزی (یا سفیدی) هست که پس از ثبت نام در پلیس + 10 براتون پست میشه و مدارک شناسایی و احتمالا معرفی نامه از بسیج واسه موارد مربوط به سپاه
    بعد از این کارها اسم شما ثبت میشه تو سیستم مثلا فلان بیمارستان که اقدام کردید و بعد از مدتی اونا یه نامه میدن به یگان آموزشی شما که شما رو نیاز دارن و جایی دیگه نفرستنتون
    واسه همین که این ثبت سیستم و مراحل اداری طول میکشه میگن قبل از اعزام اقدام بشه ، حالا در صورت داشتن آشنای با برش این مراحل در زمان کمتری طی میشه
    بازم ممنون
    اطلاعات مفیدی دادید

در مورد من که در حال گذراندن دوره اموزشی هستم چی ؟ اطلاعاتی دارید ؟ امیدی هست ؟ مدارک چی ؟ معرفی نامه از بسیج واسه موارد مربوط به سپاه چی هست به من هم مرتبط میشه ؟ بسیجی ندارم .

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت

پيش فرض

خاهش میکنم
    به نظرم در حالت عادی شانس شما نزدیک صفر باشه واسه امریه ، مگه این که آشنا داشته باشید
    چون یادمه حتی افرادی که تاریخ اعزامشون نزدیک بود (کمتر از یک ماه) شانسشون واسه گرفتن امریه کم بود چون به قول خودشون زمان زیادی لازم هست تا مراحل انجام بشه
    مثلا یه درمانگاهی مخصوص سپاه هست و شما میخاهید اونجا امریه بگیرید پس نیاز به معرفی نامه از بسیج دارید
    البته در مورد نامه چندان مطمئن نیستم ولی چند سال پیش فکر میکنم نیاز بود الان رو نمیدونم

10. این کاربر از hamidchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Ata Assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ManhattaN

پيش فرض

سلام خدمت همه ی سربازای گل.این چند صفحه رو میخوندم روز قبل اعزام خودم یادم افتاد.اصلا نگران نباشید به خدا آموزشی بهترین دوران خدمت و صد البته زنگیتون هست.منم خودم الان دارم تو یگان خدمت میکنم اینو فهمیدم.زیاد سخت نگیرید به خودتون چون میگذره و دوره ی خیلی خوبی هستش و همش خاطره میشه براتون.من آموزشیم افتاده بود عجب شیر(اون جمله ی معروف روی دیوار پادگان!!)که رفتم و فکر نکنم دوران بهتر از اون دوران تو زندگیم باشه.الانم حدود 2ماه هستش که یگانم افتاده تیپ تکاور!اونم گردان ضربت.همش اماده باش هستیم و مهیا میزنن و هزارتا مکافات دیگه.ولی خدارو شکر بازم شهر خودم هستم و 1 روز در میون بعد از ظهرا میرم خونه.در ضمن اگه میخواین برین خدمت یا دفترچه پست کنین حتما با مدرک بالاتر از دیپلم(حداقل فوق دیپلم)برین چون خودم با مدرک دیپلم رفتم واقعا برام خیلی سخت بود.ایشالله همه هر جایی که دوست دارن بیفتن و خدمت آسونی داشته باشن.در آخر میتونم بگم کل خدمت تلف کردن عمر گرانبهاست به جز آموزشی که خیلی درسا به آدم یاد میده.

12. 7 کاربر از Ata Assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام خدمت همه ی سربازای گل.این چند صفحه رو میخوندم روز قبل اعزام خودم یادم افتاد.اصلا نگران نباشید به خدا آموزشی بهترین دوران خدمت و صد البته زنگیتون هست.منم خودم الان دارم تو یگان خدمت میکنم اینو فهمیدم.زیاد سخت نگیرید به خودتون چون میگذره و دوره ی خیلی خوبی هستش و همش خاطره میشه براتون.من آموزشیم افتاده بود عجب شیر(اون جمله ی معروف روی دیوار پادگان!!)که رفتم و فکر نکنم دوران بهتر از اون دوران تو زندگیم باشه.الانم حدود 2ماه هستش که یگانم افتاده تیپ تکاور!اونم گردان ضربت.همش اماده باش هستیم و مهیا میزنن و هزارتا مکافات دیگه.ولی خدارو شکر بازم شهر خودم هستم و 1 روز در میون بعد از ظهرا میرم خونه.در ضمن اگه میخواین برین خدمت یا دفترچه پست کنین حتما با مدرک بالاتر از دیپلم(حداقل فوق دیپلم)برین چون خودم با مدرک دیپلم رفتم واقعا برام خیلی سخت بود.ایشالله همه هر جایی که دوست دارن بیفتن و خدمت آسونی داشته باشن.در آخر میتونم بگم کل خدمت تلف کردن عمر گرانبهاست به جز آموزشی که خیلی درسا به آدم یاد میده.
    تا الان که واقعا عالی بوده مثلا 15 روز از اموزش گذشته فکر کنم نزدیک هشت روزش مرخصی دادند اومدیم خونه تازه دو هفته دیگه میان دوره هم داریم اونو دیگه نمیدونم چند روز مرخصی بدهند .

14. این کاربر از ehsan6239 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام دوست عزیز. آقا منم افتادم تیپ تکاوران نیرو دریایی منجیل. ولی گفتن دوره ش.م.ه فقط هستش. این قضیه ی تکاوران و شیمیایی و اینا کلا چی هست جریانش؟ سخته؟ چجوریاست؟ و اینکه لباس استتار باید بپوشیم اونجا؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •