راست میگی حالا سرعت شاتل تو شب چجوری هست؟
---------- Post added at 01:50 PM ---------- Previous post was at 01:48 PM ----------
نه از رانژه در نمیاد چون تعطیله پول رو هم بریزی اون یک هفته رو ازتون کم می کنند این رو میگن سیاست.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
راست میگی حالا سرعت شاتل تو شب چجوری هست؟
---------- Post added at 01:50 PM ---------- Previous post was at 01:48 PM ----------
نه از رانژه در نمیاد چون تعطیله پول رو هم بریزی اون یک هفته رو ازتون کم می کنند این رو میگن سیاست.
چشم یک پپسی هم روش میدم خدمتتون.
خوب یک زنگ بزن پشتیبانی تا برات درست کنه اگر هم نکرد که عیبی نداره عیدی رو شاتل به هر کی دوست داشته باشه میده مگه وقتی پول میدادی گفتن ما عیدی میدیم؟ خدا بخواد قسمتت میشه.
اصلا هیچ اساسی ندارند مثل اینکه یکی نشسته داره دستی عیدی ها رو اضافه میکنه.
زحمت كشيدن با اين 1 گيگشون! يك گيگ معادل 3 قسمت سريال ميشه.(قسمت 11 و 12 Flash Forward در جمعه و قسمت اول سيزن سه Breaking Bad در دوشنبه) بقيه ي دانلودي ها هم ميره تو آب نمك
.عجب عيدي بود پارسال!
![]()
بيا پيش ما بچه ها منتظرتن شبي 15 گيگ دانلود كد شده دوره جديد بزودي شروع ميشه
مشخصه ي گروه تك آفلاين
---------- Post added at 02:55 PM ---------- Previous post was at 02:53 PM ----------
شك نكنيد،شما موفق خواهيد بود ،هم اكنون با ما تماس بگيريد
---------- Post added at 02:55 PM ---------- Previous post was at 02:55 PM ----------
شك نكنيد،شما موفق خواهيد بود ،هم اكنون با ما تماس بگيريد
---------- Post added at 02:58 PM ---------- Previous post was at 02:55 PM ----------
لذت و آفلاين
عاشق دانلود كردن هستيم
---------- Post added at 03:02 PM ---------- Previous post was at 02:58 PM ----------
مك ٥مگ فقط برتي شما،. شعار ما: ايراني شايسته ي بهترينهاست
فروش پايان نست آغاز تعهد هست منتظر هستيم
1 گیگ چیزی نیست که من حاظر بودم کل عید هم اگر مجانی میکردند نمی گرفتم ولی سرعت شبانه من برمی گشت مثل اول الان نزدیک 3 ماه میشه من افت سرعت دارم هر چی هم به پشتیبانی میگم زیر با نمیره.
خب مثل اینکه باز یک شب اومدیم از شاتل تعریف کردیم دوباره اوضاعش به هم ریخت !
دیشب سرعت دانلود باز هم افتضاح بود
مثل اینکه یک شب در میون شده !
دیشب از 40 بالاتر نرفت !!!
......................................
Last edited by sepehrsr; 03-06-2011 at 00:45.
فایلهای flash که قربونش برم از همون اول واسه من مسدود بود.چارشم فقط --- هستش![]()
موضوع جدیدی نیست تا اول عید مرتفع میشه به احتمال زیاد.
سلام
تست من ECO 128
امدوارم ساعت 2-3 شب هم همین طور باشه
---------- Post added at 07:11 PM ---------- Previous post was at 07:09 PM ----------
فلش ها که درسته ..........
هم اکنون 39 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 39 مهمان)