اگر اساتید سیستم زیر را تایید می کنند برای سیستم زیر چه اکسسوری بخرم، چه مارکی بهتره؟
Helix Esprit E42C
Helix Esprit E62C
Helix Match MA 40FX
Helix Match MW 12W-D
Helix Match MA 10FX
به نظرتون با توافق قیمتا ارزون میشه؟ یا فردا برم بخرم؟
اگر اساتید سیستم زیر را تایید می کنند برای سیستم زیر چه اکسسوری بخرم، چه مارکی بهتره؟
Helix Esprit E42C
Helix Esprit E62C
Helix Match MA 40FX
Helix Match MW 12W-D
Helix Match MA 10FX
به نظرتون با توافق قیمتا ارزون میشه؟ یا فردا برم بخرم؟
سلام دوست عزیز
قطعات انتخابیتون قطعات خوبی هستن. ولی به نظر من ساب مچ نگیر چون ضعیفه. ولی کیفیت خوبی داره. اگه فقط موزیک با بیس ملایم گوش میدی و بیس کیفیتی میخوای بگیرش. اگه ازش انتظار قدرت و ویبره داره نه.
من خودم ساب مچ دارم بعد از حدود 3 4 ماه استفاده داست کپ وسط (زیر مارک Match) ترک خورده و هوا بیرون میده (شاید هم من استفادم نامتعارف بوده!!!)
با گارانتی هم تماس گرفتم، طبق گفته خودشون و رو لیبل گارانتی هم نوشته شده، کلا اسپیکر ها شامل گارانتی نیستن، فقط خدمات پس از فروش!
حالا منتظرم تا اون داست کپ رو برام سفارش بدن تعویض کنم با فابریکش و ردش کنم بره.
ن این ک این ساب بد هست، کیفیت ساخت بسیار خوبی داره، همچنین کیفیت صدای خوب و قدرت مناسب، ولی زیر 300وات بهش باید بدی و فشاری نیاری!!
در مورد اکسسوری، حتما برند معتبر بگیر اشتباه منو نکن، سه جفت RCA و پک بوستر (آشغال) خریدم کلا حدود 50 60 شد. توی سیستمم دوتا نویز خفیف افتاده بود. RCA رو عوض کردم، 3جفت کانکشن گرفتم جفتی 35، اون قبلی ها هم موند رو دستم! کابل برق هم مجبورم عوض کنم. به نظرم شما یه پکیج کامل از استریت وایرز یا کانکشن تهیه کن (ترجیها 2گیج یا 4هم میشه!) ولی برای اکسسوری کم نزار که دوبار هزینه میشه برات! کابل اسپیکر هم برندای مختلف تو بازار هست، کانکشن، استینگر، لنزر....
قیمت هم فکر نمیکنم زیاد تفاوتی کنه، چون شرکتیه قیمتا (گل و بلبل هم نداریم زیاد جدی نگیر)
موفق باشی![]()
سلام دوستان.من یک پخش پایونیر DEH-1750U دارم وقتی سوییچ ماشینو باز می کنم،بلافاصله که میخوام پخشو با ریموت یا از روی خود پخش روشن کنم روشن نمیشه یعنی بعد از چند باز کردن سوییچ باید چند ثانیه صبر کرد بعد روشن کرد پخشو.این مدل این پخشا هست که بعد از باز کردن سوییچ باید چند ثانیه ای صبر کرد بعد روشن کرد پخشو؟
آقا دستت درد نکنه بابت راهنمایی
من چون ترنس گوش میدم بیس قدرتی هم می خوام؛ ساب چی بگیرم خوبه با این سیستم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید. زودتر تکلیفم معلوم شه بهتره. ماشین بی ضبط خیلی ستمه
کاپا ۱۱
سوپر توییتر 202 درگ استر
ساب 1260
سلام .
این مدل تو در ال ممد جا میشه !؟ جوری باشه که قاب فابریکی بیاد روش ! قاب باندو نندازم دیگه !
http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Car/Speakers/D-Series/TS-D1302R
بعد چرا انقدر گرونه ؟! صداش خوبه !؟ قیمتشو 280.000 دارم .
مبارکه .سلام.
من بالاخره پرایدمو تحویل گرفتم. یه 132 سفید رنگ.
طبق انتظار ضبط نداره.
یه ضبط میخوام برای سیستم صوتی فابریک ماشین و شاید در آینده بخوام فقط بلندگو های عقب و جلو رو عوض کنم ویه ساب کوچولو هم ببندم ولی دنبال سیستم خاص نیستم. (آمپیلی فایر و ... نمیخوام) البته احتمالا الان فقط بودجه خرید یه ضبط رو دارم.
بین مدل های زیر کدومش بهتره.
1. Kenwood KMM-X10
2. Sony CDX-G1150U
3. Pioneer MVH-X175UI
4. مکسیدر با بلوتوث و یا سی یرا
نکته: مدل X10 کنودد ساخت 2015 هست و جزء حرفه ای ها. تکنولوژی X400 رو داره و زیباست. همچنین مدل سونی هم که بالا اسمشو نوشتم هم خیلی ظاهر شیکی داره.
نکته: ساعت و کیلومترشمار و آمپر و ... سفید یخی هستند. ضبط با رنگ سفید یخی خوب چی سراغ دارین. بالایی ها همه قرمز هستند. پیش خودم گفتم اگه ستش کنم خوشگلتره.
من امسال یه اشتباهی کردم ضبط KENWOOD U11 رو گرفتم ! متاسفانه تنظیمات پخش بعد از چند وقت ریست میشد !! حالا نمیدونم X10 هم همینجوری باشه یا نه ! چون جفتشون مثل هم بودن ، بدون CD ! من ضبطمو با ضرر دادم رفت یدونه پایونیر 2750 گرفتم ! خیلی راضیترم نسبت به کنوود ! هم تنظیمات بیشتری برای صدا داره و هم کلا صداشو بیشتر از U11 میپسندم ! پولتم حیف نکن به مکسیدر و ... نده !
سلام.
پراید 111
پخشم پایونر
دوتا باند خربزه ای 6975 v2 (فوق العاده اس)
دوتا باند پایونر کوچیکم واسه جلو
یه آمپیلی 4کانال فک کنم 2200 دقیق یادم نیس
یه ساب کم دارم که میخوام بگیرم ولی با توجه به جای کمه صندوق 111 موندم رو تاقچه ای بگیرم یا باکس کوچیک تقریبا مربعی واسه صندوق
درضمن کلا طرفدار شدید پایونرم ولی تو ساب نمیدونم پایونر مثل بانداشو پخشش هست یا نه
بین پایونر و جی بی ال و سونی یا برند دیگه ای اگه هست چیو انتخاب کنم؟؟
باتجربه های محترم راهنماییم کنید.
با تشکر
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
سلام حمید جان خوبی اقا من دوباره یه سوال داشتم چه جوری باید گین امپ ساب رو تنظیم کرد
اخه نمیشه مثل باندا با گوش کردن تنظیمش کرد؟؟؟؟![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)