سرعت دانلود رو نگاه کنید اخه این انصافه ؟
سرویس 128
بیشتر 5 نمیره
تازه الان هم که جزو دانلود شبانه محسوب نمیشه 1:22
![]()
سرعت دانلود رو نگاه کنید اخه این انصافه ؟
سرویس 128
بیشتر 5 نمیره
تازه الان هم که جزو دانلود شبانه محسوب نمیشه 1:22
![]()
تغییر ساعات دانلود رایگان از 15 شهریوره نه الان بهترین فکر اینکه بی خیال 128 بشید
اول از همه میگم منم مخالفتم با این 2 طرح اعلام کردم هم با ایمیل و هم تو نظر سنجی پس حرفایی که الان میزنم فقط نظرمه.
در مورد قانون fair use policy به نظرم قانون خوبیه به شرطی که جزئیاتش کامل اعلام شه مثلا سقف دانلود رایگان چقدر میشه.طبق پرس و جوی من هدف این طرح سرویس های زیر 1 مگ یخصوص 128 و 256 هستند و 1مگ زیاد تغییری نداره.ینی خداییش بیشتره اعتراضا هم ماله همیناس کسایی که پول 128 میدن ولی انتظار دارن شب و روز به اندازه 2 مگ دانلود کنن(اشتباه نکن اینترنت پرسرعت و ارزون حق همس من خیلی حسرت خوردم وقتی خوندم اینترنت 5مگ نامحدود تو امریکا 7 ساله 300 دلاره ینی ماهی 3.5 دلار!!!خودت مقایسه کن)
اوایل که سرعت سرویس 1 مگم خراب بود (شبانه بین 600 تا 900 مگ که با پیگیری حضوری و تماس و... الان خوب شده) فکر میکردم سرم کلاه رفته روزانه که فرقی با 256 نمیکرد چون هر دو روی 2مگ بستن شبانه هم که معلوم بود.ماهی 20 تومن با 2 گیگ ترافیک که تو هفته ی دوم تموم میشد.همیشه برام سوال بود فرق این سرویس های رنگارنگ چیه فقط توی آپلود؟حتی کسایی توی همین فروم بودن با 256 شبی 4 گیگ دانلود میکردن!دوستان این حسودی نیست.به نظرم هرکس به اندازه ی حقش استفاده کنه عادلانه تر باشه تا اینکه.....
دیشب سومین شبی بود که من با سرویس 1 مگ هیچی دانلود نکردم چون مثل دو شب قبل ساعت 1 قطع شد !!!
128 ها خدا رو شکر کنید که حداقل 1 شب اینترنتتون وصله !!!
سرويس 512 دارم .تنها دلخوشيم اين بود كه تا ساعت 1 بشينم و با سرعت كند كمتر 30 كيلو بايت يه چيزي دانلود بزارم.اين دلخوشي هم ازمون پارس انلاين داره ميگيره چون واقعا كمتر كسي ميتونه تا 2 بيدار باشه.اي كاش يذره به نظراتمون اهميت ميدادن.محدود ميكنين بكنين ولي اين يك ساعت برامون حياتيه
شرکت به این خوبی ببینید چقدر به نظر کاربرها احترام میگذاره و طبق رضایت مشتری تصمیم میگیره . بهتره ایمیل بزنیم و ضمن تشکر از این شرکت مشتری مدار درخواست نماییم رضایت مشتری در افزاش ساعت رایگان به 12 تا 7 هست در اینصورت هم رضایت بیشتری کسب می کنید و هم اینکه هر شخصی دوست داشت از ساعت 2 تا 7 رایگان استفاده میکنه.
سلام دوستان
من 512 وايمكس ايرانسل دارم ماهي 4 گيگ ،سرعت دانلودم هم در همه ي اوقات شبانه روز 65 كيلوبايته ، براي شارژشم 6 ماهي 106 هزار تومن مي دم ، شبانه ي رايگان هم كه كلا نداره اون موقعي هم كه من اين سرويس رو گرفتم تنها انتخاب در منطقه ي مخابراتيمون بود ، حالا الآن با توجه به اينكه شركت هاي ديگه در منطقه مخابراتي بنده( تهران - پاسداران) سرويس ارايه مي دن مي خواستم بدونم از نظر شما ها كار درستيه كه 128 محدود اين شركت رو بگيرم! زياد اهل دانلود نيستم فقط اين سرعته ايرانسل براي يه وقتي كه دانلود دارم رو اعصابه ! و به نظرم دارم قيمت زيادي ميدم واسه اين!
ضمن اين كه مي خواستم بدونم سرعت دانلود 128 در حالت معمولي و در روز چنده؟؟
با تشكر
در نظر سنجی تغییر ساعات شرکت کنید آدرسش توی امضام هست
سرعت 128 معمولا توی روز 140 هست البته بسته به شرایط مرکزتون هم داره
Last edited by ak313; 14-08-2012 at 10:59.
این گفته ی شما به مراکز مخابراتی و ... اینجور چیزا برمیگرده و به 128 اینا هم ربطی نداره
منظورم اين بود كه دوستاني كه 128 محدود دارن(8گيگ) ،سرعت خودشون رو در طي روز اعلام كنند و ببينم آيا از سرعت 65 كيلوبايتي كه الآن دارم بيشتره يا نه؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)