دوستان کسی از این مودم رومیزی 3 آنته داره!!!
راضیه ازش!!!
ممکنه چندتا عکس از پورت پشتش بزاره!!!
دوستان کسی از این مودم رومیزی 3 آنته داره!!!
راضیه ازش!!!
ممکنه چندتا عکس از پورت پشتش بزاره!!!
راستش یه مقدار همچین سرعتی ممکن هست، ولی نه بخاطر سرعت واقعی خود اینترنت. یعنی موقع دانلود که مرتب آنتیویروس داره دانلودها رو چک میکنه، هر از گاهی توی این کار کند عمل میکنه و فایل رو توی دل برنامه نگه میداره. کارش که تموم شد و اون بخش از دانلود اوکی بود، میفرستدش به IDM یا برنامه مشابه. در اون لحظه که فایل بصورت داخلی و نه از اینترنت به برنامه مدیریت دانلود میرسه، سرعت بطور غیرواقعی و البته لحظهای بالا میره.
برای خود من شده که تا ۳-۴ برابر سرعت بیشتر به نظر برسه، ولی این موردی که ایشون فرستادن رو هیچ وقت ندیدم. شاید سرعت پردازش عملیات ﴿بنا به دلایل مختلف﴾ کم هست و گیر کردن دانلود در مراحل کشف آنتیویروس بیشتر طول میکشه.
البته این به شرطی هست که واقعاً به قول دوستان عکس فتوشاپی نبوده و این دلیل پشتش باشه.
اگه شانس بیاری ممکنه بتونی پیدا کنی اگه چیزی مونده باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یه BM632w موجوده
ایرانسله ولی میتونید به مبین نت تبدیلش کنید
هرکی خواست خبرم کنه
منطقه نازی اباد سرعت خیلی کم شده الان 2هفته سرعت دانلود با اینترنت 2مگ 50 شده زنگ زدم پشتیبانی میگه ترافیک اونجا بالاست کاری نمیشه کرد فکر کنم 2مگ و با 30 نفر شیر کردن تو پیج باز کردنم مشکل دارم
وقتی یوزرهای یه دکل زیاد بشن سرعت میاد پایین و ربطی به ضریب اشتراک نداره .به نظر من که تقریبا داره خوب سرعت میده بهتون چون ضریب 4 هست باید 64 تا بده که مال شما هم تقریبا همین حدوده اگه میخواهید سرعت پایداری داشته باشید بهتره 512 بردارید.
Last edited by alimail3248; 04-10-2013 at 22:01.
منم ماه پیش همین فکر و کردم 512 تمدید کردم دانلودم شد 20-30 به خاطر همین 15 روز از اتمام طرح مونده بود سوزوندم 2مگ انتخاب کردم.بلاخره یه فکری باید واسه این جور جاها انجام بدن بلاخره این خودش کم فروشی هست
ببین وقتی از جایی میخوای اینترنت بگیری یه قرارداد باهات میبندند و شما هم مفاد اون قرار داد رو قبول میکنی پس تا زمانی که خارج از اون قرارداد نباشه شما نمیتونی اعتراض کنی .512 طبق قراردادی که باهاتون بستن با ضریب 4 باید 16 تا بده و تا زمانی که کمتر از این مقدار نشه هیچ دلیلی برای شکایت وجود نداره .هر چند برای کمتر از این هم یه بهانه ای پیدا میکنن.بنابراین همیشه وقتی میخواید تعرفه رو انتخاب کنید باید به ضریب اشتراک توجه کنید و همیشه ضریب رو به عنوان سرعت در اختیار، در نظر بگیرید نه کل پهنای باند رو .حالا یه شرکتی هزینه براش مهم نیست و میخواد یوزرهاش راضی باشن زیرساختش رو گسترش میده تا همیشه سرعت ثابت بمونه که این لطف شرکت حساب میشه نه حق یوزر .من خودم از این وضعیت اسف بار شرکت ها حالم به هم میخوره و همیشه بدشون رو میگم ولی وقتی یه مشکلی برام پیش میاد خوب که دقت میکنم میبینم با توجه به ضریب اشتراک سرعت عادی هست و اون موقع بی خیال میشم وگرنه من طرفدار هیچ شرکتی نیستم .الان بر فرض این که این حقیر حق رو به شما بدم وشما رو وادار کنم به سازمان تنظیم مقررات شکایت کنی فکر میکنی چه جوابی بهت میدن ؟ میگن 512 ضریب 4 داره پس تا 16 قابل قبوله تازه مال شما که دوبرابر هم هست .اونوقت شما میخوای چی جواب بدی ؟ میخوای بگی کم فروشی کرده شرکت ؟ پس با این اینترنت زپرتی کشور کنار بیایید و خودتون رو ناراحت نکنید .اینترنت اشتراکی این طوریه دیگه .
Last edited by alimail3248; 04-10-2013 at 22:46.
صحبتتون درست هست و قبولش دارم. اما وضعیت من توی بخش سرعت آپلود یه وضعیت عجیبی هست که تابحال چند بار هم با پشتیبانی مطرح کردم و جوابی براش نداشتن. یعنی طبق این قضیه یک به چهار حداقل سرعت من باید ۲۵۶ باشه و سرعت آپلود هم نصف اون. اما در بهترین حالت بیشتر از ۴-۵ کیلوبایت در ثانیه نمیشه و توی پستهای اولم تست سرعت گرفتم و فرستادم. نمیدونم چرا وضعیتم اینطوره. کم کم دارم فکر میکنم شاید محدودیت خاصی هست که من دارم.
دوست عزیز اول باید ببینی توی مودم اپلود روی چند بسته شده و بعد یک چهارم اون رو در نظر بگیری و اگر دیدی کمتره بعد درصورتی که از پشتیبانی نتیجه نگرفتی شکایت کنی . اگر اپلود 5 هست احتمالا سرعت وبگردیتون هم پایین هست چون برای ارسال مناسب اطلاعات حداقل 10 کیلوبایت لازمه اگر کمتر از این مقدار باشه ممکنه سرعت وبگردی پایین بیاد .شما از توی کنسول مودم اپلود رو پیدا کن و بعد تقسیم بر 4 بکن .تا جایی که میدونم مبین اپلودش بیش تر 256-350 نمیره به جز بعضی طرح ها که اونم تقسیم بر 4 میشه64 یعنی 8 کیلوبایت حالا باید ببینی برای شما روی چند بسته شده ..اگر هم دکل شلوغ بشه باز سرعت از ضریب اشتراک پایین تر میاد که اون رو دیگه میشه شکایت کرد
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)