من از آقا حمید گرفتم 265 --- میده 277
من از آقا حمید گرفتم 265 --- میده 277
سلام عباس جان نام بردن از فروشگاه های اینترنتی خلاف قوانین هست.لطفا در pmبه ایشون یا دیگر دوستان اعلام نمائید.
دوستان يه ٧٠١٦ كننوود يافتم ميگه ٣٥٠ پايينم نمياد ! و يك ٩٦٥٠sd كه اونم تمييز هست و ميگه ٣٥٠ !و يكي هم 8650bt كه اون ٤٠٠ !!بنظرتون كدوم رو بخرم!؟خودم كنوود دوست دارم ولي ٩٦٥٠ جديدتد و قابليت بيشتري داره اما من كيفيت صدا برام مهمه !يا اصلا بيخيال اينا بشم يه x400 صفر كيلومتر بخرم !؟
پایونیر که این مدلایی که گفتین تو صدا هیچ فرقی باهم ندارن.
7016 به نظر من از پایونیر و x400 خیلی خوش صدا تره .قیمت دسته دو تمیز هم همین حدوداس از 300 تا 350 میفروشن.
اگه از سلامت دستگاه و تمیزیش 100% اطمینان داری 7016 انتخاب خیلی خوبیه.
درود
شیوه ی بستن یه جفت بلندگوی خربزه ای، یک جفت سوپر توییتر و یک ساب باکس به آمپ 8400 را آموزش دهید.
آیا داغ شدن آمپهای دسته AB که در صندوق گذاشته شده باشن، بهشون آسیب می زنه یا طبیعیه؟
امروز رفتم سیستم رو نصب کردم (7056-e69x-526)
سیستم خوبی شده، راضی ام، ولی کمبود ساب و کامپ جلو به شدت احساس میشه
یه نکته ای هم بگم، به نظرم سیستم رو باید توی جاده آزمایش کرد، صدای لاستیک، صدای باد، صدای انجین و فن و
نویزای دیگه باعث میشه صدا با حالت سکون فرق داشته باشه. اونجاس که اسپیکرا خودشون رو باید نشون بدن! که
e69x (برای من) به نظرم تو جاده و با شیشه باز مخصوصا، یخورده حجم صداش کم میشه. اینو وقتی متوجه شدم که دم
مغازه بودم و بلافاصله یه مسیر 50 کیلومتری رو اومدم. به نظرم دوستانی که فرصت تست سیستمی رو دارن و بعد از اون
اطلاعات و تجربیاتشون رو در اختیار بقیه میذارن، تو جاده و با شیشه باز هم تست بگیرن
شفافیت خیلی خوبه، بیس بد نیست ولی من از کواک انتظار بیس زیادی ندارم.
سوال!
میخوام صدای باندای جلو رو کم کنم که تو ولوم های بالا صدا خراب نشه، کدوم قسمت توی پخش 7056 کنوود اینکار رو
میکنه؟ فک کنم اسمش fader باشه منتهی پیداش نمیکنم
ممنون
البته صدای یک سیستم رو باید با انجین روشن (ماشینی که انجین صدا نداشته باشه) ، و بی حرکت و شیشه ها بالا باید تست کرد .
ولی حرف شما رو قبول دارم . ماشینای ما ک پر صدان و همینطور توی بزرگراه ها سرو صدا زیاد و شیشه ها پایینه ، اون موقع حجم صدا باید به دادمون برسه ...
اینا همرو میخوای با 8400 درایو کنی ؟ لابد ---- هم گفته میشه و مشکلی نداره !درود
شیوه ی بستن یه جفت بلندگوی خربزه ای، یک جفت سوپر توییتر و یک ساب باکس به آمپ 8400 را آموزش دهید.
آیا داغ شدن آمپهای دسته AB که در صندوق گذاشته شده باشن، بهشون آسیب می زنه یا طبیعیه؟
مدل باند و سوپر تیوتر و ساب و مصرفشون چی و چقدره ؟
سلام
نمیتونید این کار رو با هم انجام بدین.
خیر آسیب نمیزنه.اگر بیش حد اسمی امپ داغ بشه پروتکت میکنه که این کار باعث جلوگیری از آسیب دیدن مدارها میشه.
سلام.
من بالاخره پرایدمو تحویل گرفتم. یه 132 سفید رنگ.
طبق انتظار ضبط نداره.
یه ضبط میخوام برای سیستم صوتی فابریک ماشین و شاید در آینده بخوام فقط بلندگو های عقب و جلو رو عوض کنم ویه ساب کوچولو هم ببندم ولی دنبال سیستم خاص نیستم. (آمپیلی فایر و ... نمیخوام) البته احتمالا الان فقط بودجه خرید یه ضبط رو دارم.
بین مدل های زیر کدومش بهتره.
1. Kenwood KMM-X10
2. Sony CDX-G1150U
3. Pioneer MVH-X175UI
4. مکسیدر با بلوتوث و یا سی یرا
نکته: مدل X10 کنودد ساخت 2015 هست و جزء حرفه ای ها. تکنولوژی X400 رو داره و زیباست. همچنین مدل سونی هم که بالا اسمشو نوشتم هم خیلی ظاهر شیکی داره.
نکته: ساعت و کیلومترشمار و آمپر و ... سفید یخی هستند. ضبط با رنگ سفید یخی خوب چی سراغ دارین. بالایی ها همه قرمز هستند. پیش خودم گفتم اگه ستش کنم خوشگلتره.
Last edited by atlas-m; 15-07-2015 at 08:20.
اگر اساتید سیستم زیر را تایید می کنند برای سیستم زیر چه اکسسوری بخرم، چه مارکی بهتره؟
Helix Esprit E42C
Helix Esprit E62C
Helix Match MA 40FX
Helix Match MW 12W-D
Helix Match MA 10FX
به نظرتون با توافق قیمتا ارزون میشه؟ یا فردا برم بخرم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)