آقایون کسی با این سبزی فروشا تماس گرفته ببینه این تایم اوت مال چیه؟ من که اصلا حال زنگ زدن ندارم! یا میخواد بگه اختلال فیبر نوریه یا کابل رو خر گاز گرفته یا مشکل سراسریه به ما مربوط نی!![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
آقایون کسی با این سبزی فروشا تماس گرفته ببینه این تایم اوت مال چیه؟ من که اصلا حال زنگ زدن ندارم! یا میخواد بگه اختلال فیبر نوریه یا کابل رو خر گاز گرفته یا مشکل سراسریه به ما مربوط نی!![]()
هیچکدوم
اینا رو قبلا میگفتن کاربر رو سر کار بزارن
الان میگن مشکل پهنای باند داریم![]()
منم تو همین قانون fair Policy دیدم، الان هرچی گشتم پیداش نکردم، دقیق نمی دونم کجاش بود، ولی همینی بود که wooooow جان گفتن و ربطی به یک سره دانلود کردن نداره، از این مرز بگذری سرعتت میاد پایین
معلومه همچین چیزی رو جایی نمیزارن که همه ببینن!منم شاتل 1 مگ محدود داشتم، سرعت دانلودم واسه یه هفته شده بود 5-6 کیلوبایت، تماس که میگرفتم جواب درست حسابی نمیدادن!! بعد یه هفته یکیشون به حرف اومد که بله.. زیاد دانلود کردی share شدی با چند تا مشترک پر مصرف دیگه! اومدیم اندیشه، اینم که کمبود پهنای باند آورد..
![]()
256 شبا سرعت میشه 30-40 کیلوبایت
دوست عزیز من الان13 گیگ مصرف کردم از 100 شد سرعتم65 گیگ و مصرف مشخصی نداره....
بالاخره از 2020 اومدی بیرون تبریک
حیف که مرکز3 نمیشه گرفت سرعت شبانه چقدره؟ از نامحدوداش خبر داری؟
آره . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیح دادم![]()
سرعت شبانه و مابقی ساعتها فرقی نداره . البته فقط یبار تست کردم . ساعت 2 تا 5 رایگان داره . از نامحدود خبر ندارم
Last edited by Soroush-S; 21-09-2013 at 23:22.
ببین شاید اینجوری باشه که، باید یهویی یه چیزی رو دانلود نکنی، سرعتت پایین نمیاد، بعد غیر از اون خورد خورد دانلود کردن، نباید از 20 گیگ هم بیشتر دانلود کنی، که در هر دو صورت سرعتت رو میارن پایین!
Last edited by Architect-Boy; 21-09-2013 at 23:35.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)