ما برگشتیم 05 کرمانیا فردا ساعت 9 اعزام میشیم ( بعید میدونم احتمالا ف ردا هم الافیم)
ما برگشتیم 05 کرمانیا فردا ساعت 9 اعزام میشیم ( بعید میدونم احتمالا ف ردا هم الافیم)
سلام به همه دوستان گل
آموزشی من هم تموم شد با مدرک لیسانس توی 05 کرمان
کسی اگه اعزامی اونجا هست این دوره و سوالی داره میتونه بپرسه
اگه به خودتون سخت نگیرید مطمئن باشید خیلی بهتون خوش میگذره
امریه که اومده دست من کد نخوردم و افتادم پشتیبانی منطقه 2 شیراز خودمم شیرازیم.کسی میدونه چه جور جاییه؟
یا کلا کارم اونجا چیه؟ ممنون
نخیر
از 12 شب دیشب که 1 برج هشت شده خدمت شما شرو شده
یعنی موقعی که وارد تاریخ اعزام که تو برگ سبز خورده بشید داره کنتر میندازه که 12 شب دیشب وارد اولین روز برج هشت شدیم و خدمت شما هم از 12 شب دیشب کنتر انداخته
داداش دیوونگی نکنی ساعت 3 بری دم در پادگان. ما همین کارو کردیم شبو تو سرما گذروندیم. اونجا دژباناش خیلی سگن. برو تو پارکی جایی بخواب آفتاب که در اومد برو پادگان. یه پارک هست به اسم پارک مسافر. هم به پادگان نزدیکه هم سرویس بهداشتی داره. برو شبو اونجا بخواب. لباس گرم هم زیاد ببر. موفق باشی
نه آخه خود یگان برامون بلیط گرفته و مستقیم میبره همه رو پادگان پیاده میکنه
محمد جان ما که مخمون قاطی کرد از بس حرفای ضد و نقیض شنیدیم ، صبح دقیقا اینو از مسئولین اعزام پرسیدم و گفتن شروعش از هنگام پذیرش شما در پادگان هستش ، ما که بدمون نمیاد
آقا آموزشی ما هم تموم شد ولی افتادم تیپ 223 تکاور شهید سرلشکر حسن شهرام فر - آج آدرس : تهران - پرندک
رسته : الکترونیک
ستوانسوم وظیفه
از شرق تهران چجوری باید برم اونجا ؟ رفت و آمدش سخته آیا ؟ سرویس داره نداره چجوریاست ؟؟؟؟؟؟؟؟
منم روزی که اعزام شدم از افسر کادری که از نظام وظبفه شهرمون باهامون اومد پرسیدم حرف منو تایید کرد
سلام
دیروز ساعت 10 صبح اعزام شدیم به 02 تهران از اصفهان
ساعت5 رسیدم تا 11 شب اونجا بودیم ،یک جفت جوراب و پوتین اتکت ها و نوارها ، کمربند، لباس،شلوار و کلاه دادن و گفتن شنبه بیایید
اتوبوس ها هم منتظر موندن و برگشتیم
نبووووووووود 20 ماه و 28 روز دیگه![]()
سلام کسی میدونه مرکز فناوری اطلاعات تهران کجاس؟بعد آموزشی افتادم اونجا.
سلام من آموزشیم تازه تموم شده به ماگفتن آموزشی 8هفتس یعنی 56روز ماهم خوشحال شدیم که 4روز زودتر ولمون میکنن میریم چون 1شهریور رفته بودیم اما بهمون گفتن از1شهریورتا4شهریور پذیرشه و جزو آموزش حساب نمبشه
هم اکنون 22 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 22 مهمان)