حالا مثلا شرکتهای دیگه خیلی مردمیناونها هم کم و بیش مثل این هستند البته قبول دارم که بعضی از شرکتها ضعیفتر و بعضی بهتر عمل می کنند ولی در کل سر و ته یه کرباسند
آقازاده رو خوب اومدی![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
حالا مثلا شرکتهای دیگه خیلی مردمیناونها هم کم و بیش مثل این هستند البته قبول دارم که بعضی از شرکتها ضعیفتر و بعضی بهتر عمل می کنند ولی در کل سر و ته یه کرباسند
آقازاده رو خوب اومدی![]()
Last edited by qatreh; 20-05-2014 at 15:22.
ببخشید 12 گیگ در سال! 7 روز و 3 روز موقت. قیمت 120 تومن حدودا
Last edited by ShadowDragon; 20-05-2014 at 16:34.
دوستان من میخواستم256 با حجم 10 گیگ اسیاتک بگیرم لطفا دو سه نفرتون جواب بدید ( به خاطر این که یه نفر فایده نداره)
سرعت 256 بگیرم در روز سرعتم حدودا چند هست ؟
شبا سرعت چنده حدودا ؟
دانلود زیاد تو ساعت رایگان باعث محدودیت میشه ؟؟
قطعی اینترنت چطوره؟؟
روز +400تا جایی ک پورتت ساپورت کنه، شب ثابت 32، باعث محدودیت نمیشه، معمولا قطعی نداره! تنها جنبه مثبت اسیاشت![]()
روزانه : تک لینک حول و حوش ۵۰ با دانلود منیجر حدود ۴۰۰
شبانه : تک لینک حدود ۴ و با دانلود منیجر حدود ۳۰
دانلود شبانه از ساعت ۱ تا ۸ صبح حداکثر ۷۰۰ مگه حالا هرچقدرش رو که دوس داشتی دانلود کن محدود نمیشی)))
خیلی ممنون
محدودیت از لحاظ سرعت منظورم بود که این کلا شب رو محدود کرده اخه 30 به چه دردی میخوره ؟
شاتل و اسیاتک که هیچ
به چز پارس چه سرویس دهنده دیگه ای هست که شب هم رایگان باشه و خوب ؟
داخل کشورم باشه؟!
داخل کشورم باشه؟!
سلام، مخلصیم. بخدا از دیو بدترن. دیو باز یه شیشه عمر داره که امید به شکستش هست،اینا نشکنن! خوش به حالت که داری میری پارس.
مرسی رفیق، آره این خیلی کمه. ده گیگ ماهی مصرف دارم حداقل. داداش فکر کنم طرحش هم برا شهر خاص باشه، تهران نمیدن انگاری
چ
داداش همه شون عین هم هستن انصافا، ولی آخه اون ها برنده نمیشن. این به خاطر اون آقازاده پنجاه و هشتی، فرت فرت هر سال برنده میشه کفر من درمیاد بخدا. این لامذهب از همه کرباسش بدتره
عالی بود..خدایی مردم از خنده![]()
چند تا چی هست که تو یه سرویس دهنده جمع نمیشه
ولی من حاظرم اینترنتم توی روز قطعی داشته باشه و حجم زیاد هم نده و پینگش هم بد باشه ولی شب یه سرعت حداقل 200-300 برای دانلود بده سراغ ندارید ؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)