این عکسا مربوط به تیم ملی میشه ولی اینجا بزارم بیشتر حال میکنم...
این عکسم مربوط به اواسط نیمه دوم میشه ...
![]()
ولی خداییش خوب بازی نکردیم ...
علی دایی نشسته بود رو نیمکت و اصلا نمیومد جلو تیمو هدایت کنه
وقتی که ایران گلو زد ، دو سه تا نارنجک انداختن بغل تماشاچی های کره ای ...
تماشاچی های کره ای واقعا هماهنگ تیمشون رو تشویق میکردن...
بچه ها ، کسی میتونه ترکیب بازی امروز تیم ملی رو برام بذاره؟
من سر جلسه کنکور بودم، نتونستم بازی رو ببینم
ممنون
راستی تعویضا رو هم بذارین که دیگه خیلی توپ میشه
Last edited by amir_a; 11-02-2009 at 20:38. دليل: تکمیل درخواست
آره تماشاچی ها کم نگذاشتن ... خیلی تشویق کردن ...
ولی گفتم که من از استادیوم رفتم زیاد خاطره خوشی ندارم همیشه تیم مورد علاقم نتیجه نمیگرفته ...
یادمه یه بار فصل قبل با یکی از بچه های پرسپولیسی رفتیم بازی سایپا و لنگ رو ببینیم همونجا تیم منفور من برد !!![]()
ولی تیم ملی فدای سر استقلال ...
ایشالا پس فردا پیزوری رو میترکونیم و این مساوی رو فراموش میکنیم
تیم ملی گند زد رفت... اون یه گل رو هم از رو ضربه ایستگاهی زدیم وگرنه من دقت کردم در کل بازی شاید دو بار هم توپ به چهارچوب دروازه کره شوت نشد. هر چی زدیم به هوا اینور و اونور... گلی هم که خوردیم رو اشتباه مدافعان تیم بود... در کل به نظر من این تیم با این وضعیت شانسی واسه صعود نداره. الانم که سوم هستیم... این خیابانی هم با اون گزارش احمقانه ش بیشتر رو اعصاب آدم راه میرفت. کمپوت سوتی بود. میگه بارون شدیدی تو استادیوم میوزه... بابا تو که بلد نیستی گزارش کنی مجبوری ؟ تماشاگرا هر شعاری میدادن اینم تکرار میکرد. یالا یالا میکرد. آخر بازیم که ماسمالی کرد رفت. اصلا نگفت چه قدر وقت اضافه اعلام شد کی اعلام شد... بازی دقیقه 90 بود خیابانی گفت دقیقه 84 بازی ... دو سه دقیقه بعدم سوت پایان بازی زده شد. چون بازی دربی رو فردوسی پور قراره گزارش کنه بازی ایران رو دادن به این عتیقه....
خوب میرسیم به دربی... میبینم که این هفته ابر و باد و مه و خورشید و همه و همه دست در دست هم دادن واسه استقلال حاشیه درست کنن ولی کور خوندن تا قلعه نویی مربی تیمه و استاد جمع کردن حاشیه این کارا تاثیر نداره... بچه ها این دربی واقعا یه دربی خاصه.... به دلایل مختلف ویژگی خاصی داره این دربی و اگر این بازی رو ببریم یه خاطره شیرین از کل فصل 87 تو ذهن استقلالی ها ثبت میشه... از بازی با راه آهن انگار یکسال میگذره... چرا این هفته اینقدر دیر میگذره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)