پلیس +10 گفت حالا برو بذار اعزامیای این ماه برن شاید سیستمت باز شه
تو هیچی شانس ندارم بدجوری استرسی شدم
پلیس +10 گفت حالا برو بذار اعزامیای این ماه برن شاید سیستمت باز شه
تو هیچی شانس ندارم بدجوری استرسی شدم
این میدون تیر جریانش چیه؟
ما هم توی دبیرستان درس دفاعی داشتیم بردنمون میدون تیر 1 روز یه مش تیر زدیم تفنگ هم باز و بسته کردیم! الان باید برم مدرک براشون بیارم؟ از کجا !؟
به دردی می خوره؟
سلام دوستان . من 2 ماهی میشه که لیسانسم رو تموم کردم
تازه این هفته دارم دوره تکمیلی شروع میکنم به رفتن
واسه دوره تکمیلی فقط آموزشیم کسر میشه اگه سپاه بیفتم . درسته ؟
دفترچه الان پست کنم تاریخ اعزامم میشه برج 10 ؟
پدرم هم کارت ایثار داره و نوشته مدت حضور در جبهه : دو سال . واسه این کارت ایثار چقدر کسری میدن یا باید منطقه عمیاتی و ... بوده باشه ؟
کار ِ خداس دیگه
مالک اشتر ، نیرو انتظامی .
خوبه اگه اینجوری مرخصی بدن .
دلت خوشه ها عزیز...
هدف از خدمت در حال حاضر پر کردن جای خالی کادر هست.
به هیچ دردی نمیخوره.
سلام بچه ها
فردا اعزامم به 05 کرمان
من 7 ماه کسری ایثارگری رو گرفتم تو شهریور ماه و ثبت هم شده تو سیستم نظام وظیفه فقط الان ی نسخه از نامه کسری هم پیش منه
ببرمش کرمان و تحویل پادگان آموزشی بدم ؟ یا که باید این نامه رو بعد آموزشی به اونجایی که تقسیم میشیم بدم ؟؟؟
سلام دوست عزیز
با داشتن برگ سبز و رفتن به محل خدمت پدر (جایی که سابقه جبهه پدر نگهداری میشه)، نامه کسری پدر رو خواهند داد؟
بله
حتما باید دفترچه پست کرده باشی و برگ سبز مهر شده توسط پلیس +10 رو براشون ببری
( و سایر مدارک مثل 2 تا عکس خودت و پدر، کپی و اصل شناسنامه و کارت ملی خودت و پدرت و برادر اگه داری، کپی و اصل کارت پایان خدمت و کارت ایثار پدر و آخرین مدرک تحصیلیتون)
اونجا لازمت نمیشه چون از آموزشیت که قرار نیست کسر بشه. وقتی تقسیم شدی رفتی یگان اونجا نامه رو تحویل میدی کسری رو میگیری حالشو میبری. فقط لباس گرم با خودت زیاد ببر الان اونجا شباش خیلی سرده تو این دو ماهی که اونجایی سردتر هم میشه. لباس پشمی دستکش کلاه ببر. البته اگه نداری هم غصه نخور اونجا داره بوفه میفروشه. ایشالا که هرچه زودتر تموم شه. فقط یه نصیحت برادرانه: از آموزشی لذت ببر.
آقا ینی هیچکی نیست منجیل خدمت کرده باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)