تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1830 از 2365 اولاول ... 83013301730178018201826182718281829183018311832183318341840188019302330 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,291 به 18,300 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

دوستان ميخوام تا نهايت ٤٠٠ تومن پخش بخرم !!
    ميخواي صدايي باشه كه گوشم اذيت نشه و خودم حال كنم!!
    سيستم هم بزودي اروم اروم ميبندم!
    نظرم براي پخش رو ايناست:
    kiv700
    8016
    7016
    x400

اگر 8019 خوش قيمت هم باشه ميخرم!
    نظرتون چيه ؟! خوبه!؟ يا پايونير بگيرم...!؟

در اينده كامپ و امپلي و... اضافه ميشه!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض پ

سلامبرند آدیو سیستم و گلیدن هست.و اسپیکر هم بیضی و مدل Co 609 plusبوده احتمالا.متاسفانه دیگه تولید نمیشه واگر هم کسی داشته باشه قیمت بالائی میده. واقعا اسپیکر خوش صدا و خوبی بود.آقا مهدی دست دوم تعمیری رو تو اصفهان قیکت گرفته 550 تومنمن اکبندش رو گرفتم برای بچه ها 470 تومن سال 91-92 عجب اوضاعی شده.ولی یه مدل پائینترش که MC609 هست و اونم کیفیت خوبی داره تا آخر مرداد میاد.اگر صبر کنید بار جدید گلیدن میرسه و انتخابهای خوبی میتونید بکنید. اگر کمی بودجه رو افزایش بدید که چه بهتر.
    سلام از ماست قربان خیلی لطف کردین بله 99% فکر کنم همین 609 بود ، پس متاسفانه دیگه نیست (حیف واقعا) البته خدا رو شکر که شما در این زمینه تجربه بالایی دارین و زحمت میکشین راهنمایی میکنین... انشاءالله خدا توو دو راهی های زندگی راهنماییت کنه والا من خیلی دنبال ولوم بازیو سر و صدا نیستم کلا سبک آهنگام کلاسیک هستن خیلی دنبال دامبولو دیمبول نیستم ... از طرفی هزینه زیادی کردن هم خیلی صرف نداره چون پس فردا که ماشین رو بخوای بفروشی باید بازشون کنی ( که حالا یا به کارت میاد یا باید بزاری تو اینترنت بفروشی و داستان ها خودش رو داره... )برای همین خیلی نمیخوام هزینرو بالا ببرم اما یه موقعی هست که میبینی کیفیت با 200 تومن خیلی بالا پایین میشه.... اون موقع ارزش داره.از این بحث ها بگذریم سوالی که الان هست اینه که مدلی که پایین تر از 609 هست بهتره یا سیستمی که برای دوستان فروم پیشنهاد دادین، یعنی باند های helix ؟ هم از نظر قیمت هم از نظر کیفیت.ممنون از راهنماییتون

3. این کاربر از m03tafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام از ماست قربان خیلی لطف کردین بله 99% فکر کنم همین 609 بود ، پس متاسفانه دیگه نیست (حیف واقعا) البته خدا رو شکر که شما در این زمینه تجربه بالایی دارین و زحمت میکشین راهنمایی میکنین... انشاءالله خدا توو دو راهی های زندگی راهنماییت کنه والا من خیلی دنبال ولوم بازیو سر و صدا نیستم کلا سبک آهنگام کلاسیک هستن خیلی دنبال دامبولو دیمبول نیستم ... از طرفی هزینه زیادی کردن هم خیلی صرف نداره چون پس فردا که ماشین رو بخوای بفروشی باید بازشون کنی ( که حالا یا به کارت میاد یا باید بزاری تو اینترنت بفروشی و داستان ها خودش رو داره... )برای همین خیلی نمیخوام هزینرو بالا ببرم اما یه موقعی هست که میبینی کیفیت با 200 تومن خیلی بالا پایین میشه.... اون موقع ارزش داره.از این بحث ها بگذریم سوالی که الان هست اینه که مدلی که پایین تر از 609 هست بهتره یا سیستمی که برای دوستان فروم پیشنهاد دادین، یعنی باند های helix ؟ هم از نظر قیمت هم از نظر کیفیت.ممنون از راهنماییتون
    من هم صدای co609 رو گوش دادم ، هم صدای mc609 هم صدای هلیکس رو .
    co609 صدای پری داره ، برای همین بیشتر با سلیقه من جور اومد .
    mc609 صدای سبکتر ولی نزدیک به co609 داره ولی در کل حجم صداش پایینه .
    هلیکس هم فرکانس های بالا رو کمی غلیظ میکنه ، در عین شفافیت بالا گرمی هم داره ، شاید بشه گفت یکم هم تیز بنظر بیاد تو ولوم بالا . ولی کلا شفافیت بدون تیز شدن تقریبا سخت و گرون بدست میاد .

با این حال بین mc609 و هلیکس انتخاب سلیقه ای هست . ولی 2way بودن mc609 شاید کمی جذابتر باشه .
    هیچکدوم ازین دو باند هم بیس خفنی ندارن ولی خوبن .

5. 4 کاربر از r0ss0neri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

من هم صدای co609 رو گوش دادم ، هم صدای mc609 هم صدای هلیکس رو .
    co609 صدای پری داره ، برای همین بیشتر با سلیقه من جور اومد .
    mc609 صدای سبکتر ولی نزدیک به co609 داره ولی در کل حجم صداش پایینه .
    هلیکس هم فرکانس های بالا رو کمی غلیظ میکنه ، در عین شفافیت بالا گرمی هم داره ، شاید بشه گفت یکم هم تیز بنظر بیاد تو ولوم بالا . ولی کلا شفافیت بدون تیز شدن تقریبا سخت و گرون بدست میاد .

با این حال بین mc609 و هلیکس انتخاب سلیقه ای هست . ولی 2way بودن mc609 شاید کمی جذابتر باشه .
    هیچکدوم ازین دو باند هم بیس خفنی ندارن ولی خوبن .
    بسیار ممنونم از پاسخت
    الان داشتم تو یه لینک در مورد helix میخوندم که ظاهرا سال 93 پرطرفدار ترین باند انتخاب شده ، نکات جالبی دربارش نوشته شده بود مخصوصا از نظر ساخت و کیفیت و تفاوت های ساختش با باند های دیگه که واقعا نشان دهنده آلمانی بودن جنس هست.
    من شخصا از تیوتر تیز و تیز بودن صدا مثل 718 متنفر هستم برای همین برام خیلی مهم هست که صدای جیغ جیغی و سر درد آوری نداشته باشه که نکات جالبی برای این قضیه نوشته شده بود...
    در کل گفته شده شاید در ولوم بالا مقدار کمی صدا به صورت جیغی در بیاد که خیلی واضح و ناجور نیست چون شفافیت رو حفظ کرده...
    مخصوصا گفته شده اگه با کامپ e62 استفاده بشه صدای بسیار خوبی رو خواهید داشت...!

اما با این حال برای موشکافانه شدن اینجا یه بحثی پیش میاد که اختلاف قیمت mc609 با helix چقدر هست؟؟؟

تنها چیزی که ازش مقداری میترسم و برام سوال هست اینه که با توجه به مطالبی که در مورد پخش 7056 کنوود خوندم ، دم از این میزدن که تنظیم کردن این ضبط به خاطر اکولایزر پیشرفته 13 کاناله کار هرکسی نیست و اکثر نصاب ها از حالت گرافیکیش برای تنظیم استفاده میکنن.... یکی این موضوع هست و موضوع دیگه :
    در بعضی جاها گفته شده 7056 صدارو جیغ یا همون تیز میکنه ، از اونجایی که خود Helix در ولوم بالا مقداری تیز میشه میترسم با 7056 این موضوع شدت پیدا کنه و صدای تیز بودن و جیغ بودن به وضوح حس بشه!!!!

و در آخر مدلی که در رقابت با 7056 مطرح کرده شده مدل 9650 از برند پایونیر هست که نمیدونم کدوم و به چه دلیلی برای گرفتن خروجی بهتر مناسب تر هست...!
    ممنون از وقتی که برای خوندن این متن گذاشتین.

7. این کاربر از m03tafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بسیار ممنونم از پاسخت
    الان داشتم تو یه لینک در مورد helix میخوندم که ظاهرا سال 93 پرطرفدار ترین باند انتخاب شده ، نکات جالبی دربارش نوشته شده بود مخصوصا از نظر ساخت و کیفیت و تفاوت های ساختش با باند های دیگه که واقعا نشان دهنده آلمانی بودن جنس هست.
    من شخصا از تیوتر تیز و تیز بودن صدا مثل 718 متنفر هستم برای همین برام خیلی مهم هست که صدای جیغ جیغی و سر درد آوری نداشته باشه که نکات جالبی برای این قضیه نوشته شده بود...
    در کل گفته شده شاید در ولوم بالا مقدار کمی صدا به صورت جیغی در بیاد که خیلی واضح و ناجور نیست چون شفافیت رو حفظ کرده...
    مخصوصا گفته شده اگه با کامپ e62 استفاده بشه صدای بسیار خوبی رو خواهید داشت...!

اما با این حال برای موشکافانه شدن اینجا یه بحثی پیش میاد که اختلاف قیمت mc609 با helix چقدر هست؟؟؟

تنها چیزی که ازش مقداری میترسم و برام سوال هست اینه که با توجه به مطالبی که در مورد پخش 7056 کنوود خوندم ، دم از این میزدن که تنظیم کردن این ضبط به خاطر اکولایزر پیشرفته 13 کاناله کار هرکسی نیست و اکثر نصاب ها از حالت گرافیکیش برای تنظیم استفاده میکنن.... یکی این موضوع هست و موضوع دیگه :
    در بعضی جاها گفته شده 7056 صدارو جیغ یا همون تیز میکنه ، از اونجایی که خود Helix در ولوم بالا مقداری تیز میشه میترسم با 7056 این موضوع شدت پیدا کنه و صدای تیز بودن و جیغ بودن به وضوح حس بشه!!!!

و در آخر مدلی که در رقابت با 7056 مطرح کرده شده مدل 9650 از برند پایونیر هست که نمیدونم کدوم و به چه دلیلی برای گرفتن خروجی بهتر مناسب تر هست...!
    ممنون از وقتی که برای خوندن این متن گذاشتین.

در مورد پخش من x400 کنوود داشتم ، بنظرم صداش کمی بم بود نه جیغ ، شاید 7056 صداش کمی باز تر باشه .
    قیمت mc609 هم وقتی بیاد فکر کنم حدود 350 اینا باشه حد اکثر ، و هیکس یک 80تومنی ارزونتره .
    ضمنا خودت هم زیاد درگیر این مطالب نکن ! برو صدا گوش کن اگر امکانش رو داری .
    شما اگر موسیقی کلاسیک بیشتر گوش میدین ، بنظر من هلیکس مناسب تره ! بیشتر برای ساز های کلاسیک . ووکال کلاسیک (من سنتی خودمون رو در نظر بگیرم) هرچی گرمتر باشه بهتره .
    بنظر من mc609 صدا گرمتر و پرتر ، هلیکس صدا بازتر .

در مورد 7056 هم من خودم علاقه ای به اکولایزر بازی ندارم .
    ولی تنظیمش شاید یک ماه براتون طول بکشه تا به نتیجه دلخواه برسید ... اما دستتون بازه هر روز ، هر طور دوست دارین دستکاریش کنین تا به نتیجه دلخواه برسید ، هرچند روی اکولایزر فلت هم صدای خوبی داره .
    Last edited by r0ss0neri; 10-07-2015 at 16:19.

9. 2 کاربر از r0ss0neri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان ميخوام تا نهايت ٤٠٠ تومن پخش بخرم !!
    ميخواي صدايي باشه كه گوشم اذيت نشه و خودم حال كنم!!
    سيستم هم بزودي اروم اروم ميبندم!
    نظرم براي پخش رو ايناست:
    kiv700
    8016
    7016
    x400

اگر 8019 خوش قيمت هم باشه ميخرم!
    نظرتون چيه ؟! خوبه!؟ يا پايونير بگيرم...!؟

در اينده كامپ و امپلي و... اضافه ميشه!

8019 انتخاب کاملیه ، ولی نو بخر .
    بعدش 7056 .

11. این کاربر از r0ss0neri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

منظورتون از گرم بودن صدا چیه ؟؟؟
    و اینکه یه حسنی 7056 ازش گفتن اینه که برای رادیو یه اکولایز و برای cd یه اکولایز جدا میتونی داشته باشی که خوب واقعا یه حسن به حساب میاد ، گرچه من اصلا و ابدا سیستم باز نیستم و تا به حال نداشتم و حوصله این بالا پایین هارو که الان برای این آهنگ فلان تنظیم رو کنم برای بسال آهنگ تنظیم دیگه ای بکنم رو ندارم....
    البته نمیدونم شاید 9650 هم این حسن رو داشته باشه....!
    بیشترین اهمیتی که باعث میشه برای خرید تصمیم بگیرم همون مسئله ای که عنوان کردم هست یعنی باعث بشه صدا تیز بشه و این موضوع منو اذیت میکنه ، (صدای تیز واقعا توو مخ)
    مرسی

13. این کاربر از m03tafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

و یه سوال کامپ e62 روی در 405 راحت نصب میشه؟؟؟ یعنی زیر همون توری خود درش اندازش کافی هست؟ شرمنده بلد نیستیم دیگه

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

منظورتون از گرم بودن صدا چیه ؟؟؟
    و اینکه یه حسنی 7056 ازش گفتن اینه که برای رادیو یه اکولایز و برای cd یه اکولایز جدا میتونی داشته باشی که خوب واقعا یه حسن به حساب میاد ، گرچه من اصلا و ابدا سیستم باز نیستم و تا به حال نداشتم و حوصله این بالا پایین هارو که الان برای این آهنگ فلان تنظیم رو کنم برای بسال آهنگ تنظیم دیگه ای بکنم رو ندارم....
    البته نمیدونم شاید 9650 هم این حسن رو داشته باشه....!
    بیشترین اهمیتی که باعث میشه برای خرید تصمیم بگیرم همون مسئله ای که عنوان کردم هست یعنی باعث بشه صدا تیز بشه و این موضوع منو اذیت میکنه ، (صدای تیز واقعا توو مخ)
    مرسی
    صدا واسه هرکسی یک تعریفی داره ! بنظر من صدای پر که جزییات خوبی داره و بیس و تریبل توش متعادلتره .
    والا این قابلیت برا من که اهمیتی نداره .
    از فکر پایونییر بیا بیرون ! فقط تیزی ــه .
    شما باید خودت صدا گوش بدی ، ببینی چی مد نظرته بهتر .

و یه سوال کامپ e62 روی در 405 راحت نصب میشه؟؟؟ یعنی زیر همون توری خود درش اندازش کافی هست؟ شرمنده بلد نیستیم دیگه
    بله ! فکر کنم عمق نصب هم مشکلی ایجاد نکنه ، گرچه میشه با mdf ؤینگ درست کرد عمق نصب هم مشکلشو حل کرد .

16. 2 کاربر از r0ss0neri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

خیلی معذرت میخوام از اینکه زیاد سوال میپرسم
    یه سوال خیلی ها میگن اصولا کامپ برای تفکیک صدا نصب میشه ، خوب برای منی که هلیکس میندازم و شفافیت و ایناش میگن اوکی هست نیاز به اینجو کامپ هم هست؟؟؟ چون هزینه کامپش بالاست...

18. این کاربر از m03tafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •