حاج سفی خودش پرسپولیسیه...
ولی سپاهانی ها زرنگتر از این حرفا هستن که به حریف اصلیشون شاه مهرشون رو بدن
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
حاج سفی خودش پرسپولیسیه...
ولی سپاهانی ها زرنگتر از این حرفا هستن که به حریف اصلیشون شاه مهرشون رو بدن
یه چیز جالب چند تا دوست رئالی داریم بنده خداها روشون نمیشد سرشون بگیرن بالا !!!!!!!!!!!!!
اصلا امروز تو دانشگاه فقط جیم میشدن واقعا دلم براشون سوخت !!!!!!!!!
حالا فکرش بکنید نیاکان استقلالی ها تو سال 52 چی کشیدن!!!!!!! باز رئال 2 تا گل زده بود استقلال چی؟؟؟؟
استقلال غصه نخور رئال مادرید هم 6 تایی شد
بجز مقایسه آخرت بقیش محشر بود..........![]()
البته corey جان یه دور از جون رئال می گفتی بد نبود
ولی خوب اومدی
باید اون روزها بود و می دیدیم
راستی دوستان توی این فصل کدوم بازیکن رو بدید به استقلال که مثل علیزاده باهاش حال کنن؟
من می گم عبدی رو بدیم خیلی بدردشون می خوره
ایول بچه ها ! الشارجه کناره گیری کرد ! ما 3-0 بردیم بازی رو !
صعود رو تبریک میگم !! :دي
من کلی روی ترنسفر این فصل فکر کرده بودم تا شاید یه فروش موفقیت آمیز دیگه مثل علیزاده تکرار بشه ولی قرار داد بین مدیر عاملا همه چیز خراب کرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!راستی دوستان توی این فصل کدوم بازیکن رو بدید به استقلال که مثل علیزاده باهاش حال کنن؟
من می گم عبدی رو بدیم خیلی بدردشون می خوره
فکرش بکنید بهادر عبدی
حیف خدا بیامرز دی کارمو
و...
بازم خدا پدر و مادر دی کارمو را بیامرزه ،این خارجی استقلال که 10 دقیقه بیشتر بازی نکرد ، میگن 400 میلیون هم پول گرفته ..فکرش بکنید بهادر عبدی
حیف خدا بیامرز دی کارمو
و...
دقیقه 40 میلیون!!!!!
خود مزدک هم گفت رئال 6 تایی شد فقط روش نشد بگه مثل استقلالجالبه تو تاپیک بغلی یکیشون تیمشون رو بارسلونا فرض کرده و تیم ما رو رئال مادرید !!!
عجب توهمی زده یارو...
انصاریفرد: از AFC درخواست غرامت میكنیم
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: با توجه به ضرر مالی ناشی از لغو دیدار با الشارجه امارات از كنفدراسیون فوتبال آسیا درخواست غرامت میكنیم.
عباس انصاری فرد درباره لغو دیدار با الشارجه امارات اظهار داشت: خوشحال هستیم كه سه امتیاز را كسب كردیم اما مطمئن هستم در صورتی كه این بازی برگزار میشد با اختلاف بیش از 3 گل میتوانستیم الشارجه را شكست دهیم و به نظرم آنها از ما ترس داشتند.
وی ادامه داد: با این وجود به دلیل ضررهای مالی اسپانسرها، خسارت ناشی از تهیه بلیت هواپیما و ... در نامهای در دو روز آینده از AFC درخواست غرامت میكنیم تا ضرر و زیان ما را بدهد. تمام این برنامهریزیها را انجام داده بودیم اما با لغو این بازی دچار مشكلات شدیم..
انصاری فرد خاطرنشان كرد: امیدوارم با تدابیر كادر فنی تیم در جام حذفی پرقدرت به دیدار پاس همدان برود. معتقدم اگر پاس را ببریم بسیار راحتتر میتوانیم قهرمان شویم.
وی در خصوص تشكیل كمیته سه نفره برای جذب بازیكنان گفت: این كمیته هنوز تشكیل نشده اما به زودی تشكیل خواهد شد و كار خود را در باشگاه آغاز خواهد كرد
fardanews.com
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)