تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 183 از 435 اولاول ... 83133173179180181182183184185186187193233283 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,821 به 1,830 از 4342

نام تاپيک: Resident Evil 4

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

منم حضور دارم ! میتونید روی من هم حساب کنید . فقط اگه خواستین منم کمک کنم بهم پیغام خصوصی بدید چون من خیلی کم به این تاپیک سر میزنم .

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام آقا اين غوله كه با سالازار مخلوط ميشه و چسبيده به در و ديوار رو چه طوري بايد زد؟؟

با راكت هم زدم بهش هيچيش نشد؟!

ويرايش مي كنننننم !

اين غوله رو زدم روش خودم رو هم مي ذارم شايد به درد بقيه بخوره

اول اين كه اگه پول دارين يه دونه اسلحه broken butterfly بخرين + يه راكت.

از در كه مي رين تو با اين broken butterfly بزنين يكي از بازوهاي اين غول رو بره تو ديوار.

بعد با TMP (از همه آسونتره) چشم غول رو نشونه بگيرين و همينطوري مسلسل بزنين توش. البته مواظب باشين اگه دهنش باز شد خواست قورتتون بده فرار كنين. بعد چنگكه غوله باز ميشه سالازار مياد بيرون. سريع با راكت بزنينش!

به همين سادگي

براي اين هم مي گم از broken butterfly استفاده كنين كه قويه با يه دونه تير بازوي غوله ميره تو ولي با اسلحه هاي ديگه (از جمله شات گان) بايد چند تا تير بزنين كه جاي كله ي غول عوض ميشه توي مدتي كه دارين بازوشو مي زنين كارتون سخت ميشه.

البته سرعت عمل تو همه كارايي كه گفتم بايد داشته باشيد و بين راهايي كه من امتحان كردم اين از همه آسونتر بود.

باز البته در حضور اساتيد ببخشيدها

گفتم شايد كمكي به مبتدي هايي مثل خودم كرده باشم.
    Last edited by yellow storm; 05-08-2007 at 00:16.

داره خودمونی میشه persian_test's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض مشکل در اجرای resident evil 4

سلام دوستان
    من سی دی های resident evil 4 رو تهیه کردم. وقتی 5 سی دی نصب می شه در هنگام اجرای آیکون بازی خطایی مبنی بر نبود یک فایل dll دریافت می کردم خوشبختانه با کپی کردن این فایل از سی دی به شاخه system32 مشکل رفع شد اما حالا با خطای dont' send ویندوز مربوط به اجرای فایل game.exe مواجه می شم کسی می توه منو راهنمایی کنه؟ چک کردم از لحاظ سخت افزاری همه چیز درست درسته ...

داره خودمونی میشه mohammadtari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    روي زمين

پيش فرض

سلام دوستان
    من سی دی های resident evil 4 رو تهیه کردم. 5 سی دی, بازي اجرا مي شه ولي موقعي كه انيميشن لئون تو ماشين رو نشون ميده(اول بازي) گير مي كنه و من مجبور مي شم ري استارت كنم.
    چک کردم از لحاظ سخت افزاری همه چیز درست درسته ...

کسی می توه منو راهنمایی کنه؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

این اولین فایل در اولین شماره رزیدنت اویله
    البته فکر کنم براش باید یه تاپیک جدا بزنیم اما من اینجا می ذارم ببینین چطوره:

Reasercher's Will

Alma ی عزیزم
    زمانی که این نامه رو دریافت می کنی هم خوشحال و هم غمگین خواهم شد. حتی نتونستم باهات صحبت کنم، بخاطر اون مرد با عینک آفتابی. Alma آروم باش و اینو بخون.
    فکر کنم بهت گفته بودم که به یه آزمایشگاه مبوط به کمپانی داروسازی منتقل شدم. ماه پیش یه حادثه توی آزمایشگاه اتفاق افتاد و ویروسی که روش مطالعه می کردیم پخش شد. تمام همکارانم که به ویروس آلوده شده بودن مردن. درست ترش اینه که بگم به مرده های متحرک تبدیل شدن. هنوز این اطراف پرسه می زنن. بعضی هاشون همین الان دارن به در اتاقم ضربه می زنن اما هیچ نشانی از هشیاری در نگاهشون نیست.
    اون ویروس لعنتی تمام انسانیت رو از مغز آدم پاک می کنه. عشق، لذت، غم، ترس ، همه احساسات، همه رو...
    و Alma ، حتی خاطراتی رو که با تو داشتم.
    بله، منم آلوده شدم. هرکاری می تونستم کردم اما فقط تونستم پیشرفتش رو چند روز به تاخیر بندازم. وحشتناکترین موضوع اینه که هر روز بیشتر از قبل تو رو فراموش می کنم. بنابراین یه مرگ آرامش بخش رو بجای یه مرده متحرک بودن انتخاب می کنم. در عرض یک ساعت وارد خواب ابدیم می شم.
    امیدوارم درک کنی چرا چنین تصمیمی گرفتم.
    خداحافظ و تا ابد مال تو خواهم بود

مارتین کراک هورن
    بابا اي ول، دمت گرم
    عالي ترجمه كردي من خودم اين فايل رو به اين خوبي ترجمه نكرده بودم. تو اصلا مثل اينكه مترجم به دنيا اومدي. دست خوش

پيشنهاد من اينه كه بيان چهار تا تاپيك ترجمه براي هر كدوم از شماره ها داشته باشيم اين جوري فكر نكنم نيازي به تقسيم بندي هم باشه. من يه تاپيك جديد باز كردم و مربوط به "ترجمه فايل هاي Biohazard 4" هست. فكر ميكنم كه فايل هاي اين بازي بهتره كه اول ترجمه بشه چون ورژن هاي قبلي به هر هال وقتشون گذشته ولي اين بازي رو خيلي ها دارن بازي ميكنن.

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

بابا اي ول، دمت گرم
    عالي ترجمه كردي من خودم اين فايل رو به اين خوبي ترجمه نكرده بودم. تو اصلا مثل اينكه مترجم به دنيا اومدي. دست خوش
    توی تاپیک جدیدی که زدی پست نزدم گفتم قیافه اش بهم می ریزه!
    برای رزیدنت اویل 4 نمی تونم کمکت کنم چون پلی 2 ام دیگه نمی تونه بازی رو اجرا کنه مگه اینکه فایل ها رو برام بفرستی
    به هر حال من دارم می رم سراغ شماره 2
    در ضمن کار تو از من کامل تره من فایل هایی رو که مربوط به میکس کردن گیاه و چطوری بازی کردنه رو ترجه نکردم ( حوصله داری ها!) فقط فایل هایی رو که درباره ماجراهایی بوده که اتفاق افتادن انتخاب کردم
    الانم می دونم اولین باری که گروه S.t.a.r.s ظاهر شدن سر چه ماجرایی بوده ولی به هیچکدومتون نمی گم!!!!!

داره خودمونی میشه persian_test's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مشکل قبلی من با نصب یک ویندوز درست حسابی و البته آپدیت DirectX حل شد. تنها مشکلی که الام دارم اینه که وقتی دموی بازی تموم می شه صفحه سیاه میشه و به هیچ وجه خارج نمی شه و مجبورم ریستارت کنم.
    راه حلی دارید؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

بازیش گرافیک نداره
    ؟؟؟؟؟؟
    چونکه ایمپورت شده ست از گیم کیوب. یک پچ رو مرحوم Nvidia توی همین تاپیک گذاشته دانلود کن تا گرافیک(!) داشته باشه.

پروفشنال bax_021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    KaRaJ

11

مشکل قبلی من با نصب یک ویندوز درست حسابی و البته آپدیت DirectX حل شد. تنها مشکلی که الام دارم اینه که وقتی دموی بازی تموم می شه صفحه سیاه میشه و به هیچ وجه خارج نمی شه و مجبورم ریستارت کنم.
    راه حلی دارید؟
    اين بازي براي دمو ها از پلير ويندوز استفاده مي كنه
    windows media player 11 مي خواد
    اگر كمتر باشه دمو ها گير ميكنه
    حالا ببين windows media player ويندوزت چيه
    Last edited by bax_021; 06-08-2007 at 15:52.

پروفشنال bax_021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    KaRaJ

14

من دارم با joy stick بازي ميكنم
    آنالوگم داره
    ولي تو اسنايپ و دوربين با چي زوم مي كنه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •