اقا اینقد نگین 08-09 فقط موزیکاله...اصلا ربطی نداره..ماله من 01 هست. موزیکاله...00 موزیکال هم من دیدم...اونم گارانتی اصلی نیا....شاید سری ساخت باشه.....اولین سری.....تا سری 8-9-10 ........
اقا اینقد نگین 08-09 فقط موزیکاله...اصلا ربطی نداره..ماله من 01 هست. موزیکاله...00 موزیکال هم من دیدم...اونم گارانتی اصلی نیا....شاید سری ساخت باشه.....اولین سری.....تا سری 8-9-10 ........
n80 یا n73 کدوم ارزش خریدن داره؟
بزرگترین ایراد ان 80 باطری ضعیف اون هستش که به طور متوسط هر روز باید شارژ کنی و بزرگترین ایراد ان 73 هم هنگ احتمالی هستش و در بقیه امکانات فکر کنم 73 بهتره
من الان چند روزه N73 گرفتم (معمولی + رم 1 گیگ) مشکلی به اون حد نداشتم...فقط خیلی از نرم افزارها رو ساپورت نمی کنه
دوستان ازین محافظ lcd (پلاستیکه)که الان رو خود گوشی هست ...ایا جایی ازینا داره؟ازکجا میشه خرید؟
سلام دوستان
من می خوام گوشیمو تعویض کنم و یه n73 me بگیرم حالا کل کلوپو خوندم و یه چیزایی دستمو گرفت مثل اینکه باید بردش سبز پر رنگ باشه ولی حالا اگه میشه شما یه توضیحات نهایی به من بدهید یعنی وقتی رفتم تو مغازه و به طرف گفتم به شرط اصل بودن بر می دارم باید چکار کنم ؟ ( این خیلی مهمه )
دوستان لطفا مرا راهنمایی کنید . ایشا الله اومدید تو انجمن موتورولا جبران می کنم
بله من توی یکی از مغازه های طبقه زیر همکف علاالدین دیدم .... 2500 میدادن .........
آقا یه مشکلی برام پیش اومده. من یه مموری 1 گیگ همراه گوشیم گرفتم و نمی دونم مشکلش چیه تا امروز 3 بار مجبور شدم فرمتش کنم.(الان 5 روزه خریدم) یکی از دوستان یه چیزی گفت متوجه نشدم! گفت فروشنده نباید مموری رو همینجوری می زد توی گوشیت تا بعدش شروع به کار کنی و همه چی روش بریزی. باید قبلش اون (مموری) رو به گوشیت می شناسوندش. (حالا نمی دونم منظورش فرمت کردن مموری بوده یا نه!!)
در هر صورت شب دوم مجبور شدم یکبار فرمتش کردم (چون یکدفعه بعد از اینکه چند تا عکس گرفته بودم و خواستم برم ببینمشون هیچی تو مموری نبود و بعد از یکبار خاموش و روشن پیغام داد که باید فرمتش کنی)
و امروز یک تم ریختم روش و قبولش کرد اما وقتی داشتم فیلم می گرفتم نمی دونم چیکار کردم (فکر کنم یک برنامه دیگه هم باز بود) که برای چند لحظه گوشی هنگ کرد ، بعد دوباره راه افتاد ولی وقتی که خواستم وارد مموری بشم پیغام داد که "اطلاعات داخل مموری آسیب دیده و باید فرمتش کنی!" منم برخلاف میل باطنیم فرمتش کردم. مجبور شدم دوباره تم ها رو نصب کنم روی مموریم. اما دیگه همش خطا می ده (جدا از اونایی که می گه ساپورت نمی شه، همون تم هایی که قبلا نصب می کردم رو هم خطا می ده)
فعلا یکی این مشکل تم ها رو دارم و اینکه چرا مموری ایم اینجوریه!؟؟؟ (تقلبیه؟؟)
فکر نکنم به تقلبی بودن ربطی داشته باشه چون مموری من که 512 هم بود اینجوری شده بود که بای یه رمو کردن و فرمت برطرف شد حالا نمیدونم مشکل شما چجوریه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)