اونجایی که تو خونه دارن سگا یا سونی بازی میکنن اسم ماموریت w است نمی فهمم کجاباید برم؟!! زودتر جواب بده !
اونجایی که تو خونه دارن سگا یا سونی بازی میکنن اسم ماموریت w است نمی فهمم کجاباید برم؟!! زودتر جواب بده !
بايد بري تو دريا و انقدر شنا كني تا مهارتت تو شنال زياد بشه بعد بري و مرحله رو بازي كنياونجایی که تو خونه دارن سگا یا سونی بازی میکنن اسم ماموریت w است نمی فهمم کجاباید برم؟!! زودتر جواب بده !
ظرفیت ششها نه مهارت.بايد بري تو دريا و انقدر شنا كني تا مهارتت تو شنال زياد بشه بعد بري و مرحله رو بازي كني
سونی چیه عزیزم. پلی استیشن 2.
سلام .
يه مشكل برام پيش اومده .
gta رو اجرا ميكنم وقتي ميخوام enter بزنم كه سوار ماشين بشم به جاي سوار شدن مشت و لگد و زير زانو ميزنه كه فكر كنم زير زانوش جديد باشه . تنظيماتشم رست كردم اما درست نشد . بازي رو پاك كردم و دوباره نصب كردم بازم درست نشد . فولدر GTA San Andreas User Files كه توي My Documents رو هم حذف كردم اما بازم همون طوره ، فكر كنم يه جور ويروس براي gta باشه .
اگه كسي ميدونه مشكل كار كجاس بهم بگه .
اشکال از کی برد دت است
ممنون دوستان ولی اشکالم از joystick بود . خودم حلش کردم .اشکال از کی برد دت است
سلام
اون مرحله ای که مهماندار میشیم
ماشین می دزدیم میریم تعمیرش می کنیم بعد می ریم به پارکینگ هتل بعد یه علامت زرد میاد
هر چه قدر می گردیم پیداش نمیکنیم
نمی دونیم کجاست![]()
![]()
![]()
1 هفتس دیوونمون کرده![]()
![]()
کل اون مرحله رو برات توضیح میدم ...
لباس مهمون دار رو که پوشیدی صبر می کنی یه ماشین سیاسی میاد جلوت...یکی از مهماندار ها میره و ماشین رو میبره توی پارکینگ هتل ... تو میری دنبالش و توی همون پارکینگ ماشین رو ازش میگری و خودش رو هم می کشی ... ماشین رو میاری بیرون و میبری به میکانیکی که خریدیش (همون جایی که گهگداری بهت ماموریت میده )... اونجا رفقات یه کارایی توی ماشین می کنن (فکر کنم بمب کار میزارن یا شاید هم میکروفن ) منتظر می مونی بعد ماشین رو تحویل می گیری و بر می گردونی به پارکینگ هتل ... دقت کن که توی مسیر رفت و برگشت ماشین اسیب نبینه ....
شاید یه جاهاییش رو اشتباه نوشته باشم . بزار به حساب کم حواسی ولی شکل کلی ماموریت به همین شکل هست...
\لباس مهمون دار رو که پوشیدی صبر می کنی یه ماشین سیاسی میاد جلوت...یکی از مهماندار ها میره و ماشین رو میبره توی پارکینگ هتل ... تو میری دنبالش و توی همون پارکینگ ماشین رو ازش میگری و خودش رو هم می کشی ... ماشین رو میاری بیرون و میبری به میکانیکی که خریدیش (همون جایی که گهگداری بهت ماموریت میده )... اونجا رفقات یه کارایی توی ماشین می کنن (فکر کنم بمب کار میزارن یا شاید هم میکروفن ) منتظر می مونی بعد ماشین رو تحویل می گیری و بر می گردونی به پارکینگ هتل ... دقت کن که توی مسیر رفت و برگشت ماشین اسیب نبینه ....
توی ماشینه هروئیین میذارن.
آقا این بازی gta san رو توی بعضی از سایتای خارجی دربارش نوشتن که میشه آنلاین هم بازی کرد .
نرم افزارش هم پیدا کردم اسمش samp و چند تا سرور هم برای بازی کردن پیدا کردم اما نمیدونم چطور باید ثبت نام کنی توی سرورها .
لطفا راهنمایی کنید چون اگه آنلاین باشه خیلی توپ میشه .
اینم سرورها
Search Results: 31-60 of 183 :: Page [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم چندتا عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)