دوست عزیز ، دستت درد نکنه ، اما من نتونستم اونو از رپیدشیر دانلود کنم ، ممکنه اونو برام ایمیل کنی؟نوشته شده توسط IRANI118
بینهایت از لطفت سپاسگزارم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز ، دستت درد نکنه ، اما من نتونستم اونو از رپیدشیر دانلود کنم ، ممکنه اونو برام ایمیل کنی؟نوشته شده توسط IRANI118
بینهایت از لطفت سپاسگزارم.
دوست ارجمند جناب LuckyLuck ممنونم از طريق تعويض كارت اتصال دريافت كردم. برقرار و پاينده باشيد. راستي فكر مي كنيد با كلون قديمي بشه گنج سخن و درج رو شكست؟ باز هم ممنون
ممنون از بابت لینک
در مورد اون برنامم ورژن 1.9 رو من دارم می گیرم خوبه؟
بابا کار با این برنامه isobuster چطوریه؟
مردم نتونستم بفهمم
راستش من ايميل ميميل بلد نيستم ولي لينك رو نگا كردم مشكلي نداشت پايين اون قسمت freeرو ميزني ميره صفحه ديگه اونجا خودش كد ميده اونم وارد ميكني بعد دگمه رو به روي كد رو ميزنينوشته شده توسط ardeshir.a.m
با تشكر
گنج رو نديدم ولي درج نميشه راستي يه زحمتي بكش و فايلاي اصليه درج رو برام آپلود كننوشته شده توسط nikndm
ممنون
آقا فعلا این قفل برام مهم تره تروخدا کمک اینم پیغام خطاش
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
اینم فایلایه داخلش
![]()
خدایا چرا کسی نیست به من کمک کنه![]()
navid_gh
چندتا صفحه ( ؟ ) برگردی عقب یه پروفایل برای Blind 5 پیدا می کنی ( ASPI )
خواهش ميكنم .خيلي از لينك ها رو من مديون بقيه دوستان هستم
××××××××××××××××××××××××× ××××××××××××××××××
جناب navid_gh اول از همه isobuster رو رجيسترش كن.بعد option رو طبق تاپيك soda جان در صفحه 177 تنظيم كن.لينكش:
حالا درايوي رو كه سي دي درونش هست رو از قسمت بالا سمت چپ انتخاب كن و پس از مشاهده محتوياتش ,به دنبال پوشه هايي با علامت "+" كه قرمز رنگ هستند بگرد.بعد از آن به دنبال فايلهايي با حجم غير عادي بگردمثلا 300 مگ تا 2 گيگ .اگر پوشه اي يا فايلي با نام CDG(سي دي گاردين) يا NEG (نگهبان) ديدي حتما بگو.اين قسمت ها را بايد در هردو بخش iso(با رنگ قرمز)وjoliet(با رنگ آبي)بررسي كني و نتيجه را تو تاپيك بنو يسي.البته توضيحات بيشتر در كل اين تاپيك داده شده(183 صفحه)
اگر پروفايل بلايند جواب داد به ما هم بگو تا مشتريش بشيم
××××××××××××××××××××××××× ×××××××××××××××××
جنابnikndm باورت ميشه من تا حالا حتي يك بار هم از clone هاي قديمي و alcohol و blind استفاده نكردم. در ضمن من luckylock هستم نه luckyluck
××××××××××××××××××××××××× ×××××××××××××××××
با تشكر از همه
Last edited by luckylock; 16-05-2006 at 19:22.
luckylock یا luckyluck هر نامی که داشته باشید ارادتمند خودتان هستم اشتباه تایپی بود عذرخواهم.
Irani118 عزیز هر سه لوح گنج و درج 2 و درج 3 را دارم ولی امکان آپ لود ندارم وگرنه خالصانه تقدیم می کردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)