امیدوارم تعرفه ها از این هم کمتر بشه
البته هیچ چیز تا زمانی که وضعیت 3G پایدار بشه مشخص نیست
امیدوارم تعرفه ها از این هم کمتر بشه
البته هیچ چیز تا زمانی که وضعیت 3G پایدار بشه مشخص نیست
اینطوری که من آمار دارم با شروع راه اندازی رسمی در گسترش پوشش دهی تسریع اتفاق می افته و الان هم همه تیم های فنی کار خودشونو شروع نکردنند
ولی شهرها چون کار بسیار کمتری داره ایرانسل نسبت به رایتل تا پیان تابستان درصد بالایی زیر پوشش کامل میره
جاده ها و شبکه سراسری هم تا 2تا 3 ماه آینده تکمیل میشه ( از صحبت های اپراتور و افراد مرتبط اینجور بر میاد)
بله قیمت بسته که همون اصل کار هست... ایرانسل می تونه حداقل ثابت نگه داره چون مشترکش بالاست براش به صرفه هست اگر یه سری ار بیرون بذارند...
طبق خبر بندر عباس هم زیر پوشش نسل سوم ایرانسل رفت
با این اوضاعی که درست کردن والا ثابت بتونه نگهش داره ما راضییم... ارزونی پیشکششون..
اون دوستی که همش شنبه میکرد تحویل بگیره
بندر عباس هم اومد
Sent from my LG-P940 using Tapatalk 4 Beta
به نظرم جاده ها مهمه
پس امیدوارم زودتر اوکی بشه
نمیدونم چرا به ایرانسل بدبینم . میدونم اینا کثیف تر از این هست که به مردم منفعت بدن .
امروز اون دکلی که عکسش رو گذاشته بودم دیدم روش BTS های 3G رو نصب کردند و شبکه 3g هم توسط گوشی یافت شد اما وصل نشد .
میشه گفت کرج هم تقریبا داره 3g میشه اما امروز وقتی تکنولوژِی عجیب همراه اول رو دیدم برای چند ثانیه بقض کردم و افتخار کردم وقتی دیدم موفق شدن اینترنت 3g رو با نامی جدید رونمایی کنن اونم با سرعت باور نکردنی 128k .
در پایان از خدا میخوام اخر عاقبت همه ماها رو بخیر کنه
ایرانسل اگر میخواست تعرفه بسته ها رو ثابت نگه داره که اینقدر برا تجهیزات هزینه نمیکرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)