سلام دوستان
من تاونم رو تازه هفت کردم و الان موندم چطور دارک جمع کنم؟
خیلی سخته و اصلا نمیشه خوب جمع کرد با حمله خیلی سخته!
همه چیزمم تا ته اپگرید بوده واسه تاونه شش و الان هفت شدم
سلام دوستان
من تاونم رو تازه هفت کردم و الان موندم چطور دارک جمع کنم؟
خیلی سخته و اصلا نمیشه خوب جمع کرد با حمله خیلی سخته!
همه چیزمم تا ته اپگرید بوده واسه تاونه شش و الان هفت شدم
خودم دو تا راه خوب استفاده میکنم که با این روش دارک خوبی گیرم میاد.در حدی که الان گولمم لول 4 شده.
1.کاپتون رو به 2600 برسونین.اینطوری هر اتکی که ببرین 500 تا بهتون میده.حتی تاون هال هم بزنین کفایت میکنه.
2.باید 3 تا اسپل آبی همیشه داشته باشین و کسایی که میبینین دارک زیادی دارن هر سه تا رو به مخزن دارکش بزنین.(البته حرکت کثیفیه)
روش اول خوبه ولی منی که لولم ۵۰ هست در مقابل حریفام له له میشم![]()
اینو در نظر بگیرین که تاون 7 هستین حریف های ضعیف تری بهتون حمله میکنن و اگه هم تاون بالاتر حمله کنه منابع کمتری گیرش میاد.روش دوم هم خیلی عالیه.بعضی روزا حتی 10000 تا دارک میگیرم.البته اسپل آبیه من لول 5 و 4 تا اسپل دارم.
کاپت رو ببر رو گلد
رو مخزنای دارک اسپیل ابی بزن
بالاتر نبر ک پدرت در میاد از سکه و اکسیر میفتی
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
خب معلومه هر کی بخواد برای کینگ و کویین دارک جمع کنه حتما از گلد و اکسیر میوفته پس اول یه عالمه اکسیر جمع کنید و فقط برین تو نخ دارک الکسیر توی لیگ های بالاتر هم فقط یه تاون هال بیرون بزنید بسته به لیگتون خوب دارک میده
عزیز من این چ حرفیه
پولم ک جمع کنه بربر کینگ مثلا بخره برای اپگرید ب لولای بالاتر و همچین اپگرید نیرو های دارکی در لابراتوری نیاز ب دارک زیادی بازم داره نمیتونه ک از همه چی بزنه ب دارک برسه
تو همون گلد هم دارک هست هم منابع دیگه
ی حرفا میزنی!
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
اینم اپدیت ایکس مود همین الان یهویی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من برنامه BlueStacks روی لپ تاپ ریختم و کلش رو بازی میکنم.یه ماهی میشه بدون مشکل اجراش میکردم تا دیروز که سرعت بازی اومده پایین.سربازا با سرعت پایین حرکت میکنند و کلا لک میزنه بازی.مشکل از کجاست؟ BlueStacks پاک و دوباره نصب کنم حل میشه؟
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)