اینکه از شما مشکل داره و شما سرخود یه کاری میکنید به این معنا نیست که دیگه مارک ، شرکت و کسایی که از این محصول استفاده میکنن همه آشغالن
بابا دوستان چرا آخه بد جور جبهه ميگيرين من اصلا قصد توهين به كسي رو ندارم .من نظر خودم رو گفتم چرا يه عده از دوستان تا يه چيزي ميخرن نصبت بهش يه جور تعصب پيدا ميكنن وچشم به روي ايراداش ميبندن.بابا خوب اين يه تيكه سيمه و فلزه والبته يكم سيليس و شيشه هم داره.دليل نداره به خدا
new ray عزيز من خودم بايوس رو با برنامه ريكاوري كردم و دوباره ورژن جديد رو نصبكردم متاسفانه بايوس با دستگاه همخاني نداره و ارور ميده the new bios not fit too system.
همون بايوس قديمي الان روشه.
وقتي ميگم لنوو آشغاله كلا به خاطر يه چيزايي كه ديدم.اين دستگاه ما dvd بايد داشته باشه ولي بعدا فهميديم اشتباهي بلوري روش گذاشتن از فاكتور خريد و كاتالوگا و مشخصات روي جهبه چك كردم اشتباهي الان بلو ري داره.كافيه تو همين فروم دنبال ايراداي z510 بگردين تقريبا تمام طيف ايراد رو ميبينين مثلا خرچ خرچ هارد.صفحه نمايش بد.مشكل تفاوت صداي چپ و راست.و الان هم رزوليشن وبكم.اين اتفاقات آدمو به اين نتيجه ميرسونه كه خط توليد لننو كاملا حرج ومرجه.
البته قرار نيست اين همه ايراد رو تمام دستگاها باشه ولي يه جورايي وقتي كلي بخاي بگي لننو عملكرد بدي داشته.آخه ميدوني چي بده اينكه حتي جوابگو هم نيست.يه مثال ميزنم شما به سامسونگ يا حتي hp همين الان يه ايميل بزنين و يه عكس از محصول بخواين وبگين از فلان زاويه عكس ميخام.قول ميدم كمتر از دو روز جواب بدن اما لننو ..........
من معضرت ميخام از كلمه آشغال استفاده كردم و بايد كلمه محترمانه تري كه نشون دهنده نارضايتي من از اين محصوله به كار ميبردم.مثلا زباله

امروز نشد برم نمايندگي شايد شب روش لينوكس نصب كردم اگه وبكم درست كار نكرد فردا مهمون نمايندگيه.