تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 183 از 266 اولاول ... 83133173179180181182183184185186187193233 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,821 به 1,830 از 2653

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z510

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان:
    من رو لبتابم ویندوز 8.1 رو نصب کردم و خیلی هم ازش راضیم . اما به دلیل یه برنامه خاص باید ویندوز سون 32 بیت بزنم. وقتی میخواستم تو درایو D ویندوز 7 رو نصب کنم . اجازه نمیده و میگه که باید تو درایو C نصب کنم . ولی من نمیخوام رو درایو C نصب کنم . و ویندوز 8 خراب بشه . تو رو خدا اگه کسی راهی بلده راهنمایی کنه .
    در ضمن تو گوگل سرچ کردم فهمیدم که از هارد دینامیک هست . حالا موندم چه کار کنم . منتظرم بچه ها . لظفا کمکم کنین .

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام به همگی ،
    از دوستان کسی تا حالا به مشکل 6% شارژ بر خورده ؟ یعنی مثلا وقتی شارژ لپ تاپ به 36 % یا 26 % میرسه میپره خود به خود به 6 % !! راه حلش هم اینه که یه بار شارژ لپ تاپ به 100 % برسه، 99 جواب نمیده اما هر چند وقت یه بار این مشکل پیش میاد. حالا الاتن دنبال یه راه حل اساسی میگردم. واقعا لنوو رو باتریش خوب کار نکرده.
    یه سوال دیگه هم دارم راجب شارژش که خیلی دیر 100% میشه،آیا آپدیتی اومده که سریعتر باتری رو 100 % کنه ؟ چون روی 99 گیر میکنه به مدت طولانی و بعد مثلا 1 ساعت 100% میشه.

ممنون
    شما یک بار در برنامه lenovo energy management گزینه guage reset را بزنید و ببینید مشکلتان حل میشه یا نه.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان تهرانی که احیانا میخواهند این مدل لپ تاپ را بخرند و میخواهند کیفیت صفحه نمایشش را از نزدیک ببینند، میتوانند به بازار رضا مراجعه کنند، چون دیدم آنجا این مدل لپ تاپ را روشن برای نمایش گذاشتند.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام به همگی ،
    از دوستان کسی تا حالا به مشکل 6% شارژ بر خورده ؟ یعنی مثلا وقتی شارژ لپ تاپ به 36 % یا 26 % میرسه میپره خود به خود به 6 % !! راه حلش هم اینه که یه بار شارژ لپ تاپ به 100 % برسه، 99 جواب نمیده اما هر چند وقت یه بار این مشکل پیش میاد. حالا الاتن دنبال یه راه حل اساسی میگردم. واقعا لنوو رو باتریش خوب کار نکرده.
    یه سوال دیگه هم دارم راجب شارژش که خیلی دیر 100% میشه،آیا آپدیتی اومده که سریعتر باتری رو 100 % کنه ؟ چون روی 99 گیر میکنه به مدت طولانی و بعد مثلا 1 ساعت 100% میشه.

ممنون
    احتمالا باتریش کالیبره نیست.
    همونجور که دوستمون گفت برید تو مدیریت انرژی و گزینه مورد نظر رو بزنید

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

اینکه از شما مشکل داره و شما سرخود یه کاری میکنید به این معنا نیست که دیگه مارک ، شرکت و کسایی که از این محصول استفاده میکنن همه آشغالن

بابا دوستان چرا آخه بد جور جبهه ميگيرين من اصلا قصد توهين به كسي رو ندارم .من نظر خودم رو گفتم چرا يه عده از دوستان تا يه چيزي ميخرن نصبت بهش يه جور تعصب پيدا ميكنن وچشم به روي ايراداش ميبندن.بابا خوب اين يه تيكه سيمه و فلزه والبته يكم سيليس و شيشه هم داره.دليل نداره به خدا

new ray عزيز من خودم بايوس رو با برنامه ريكاوري كردم و دوباره ورژن جديد رو نصبكردم متاسفانه بايوس با دستگاه همخاني نداره و ارور ميده the new bios not fit too system.
    همون بايوس قديمي الان روشه.

وقتي ميگم لنوو آشغاله كلا به خاطر يه چيزايي كه ديدم.اين دستگاه ما dvd بايد داشته باشه ولي بعدا فهميديم اشتباهي بلوري روش گذاشتن از فاكتور خريد و كاتالوگا و مشخصات روي جهبه چك كردم اشتباهي الان بلو ري داره.كافيه تو همين فروم دنبال ايراداي z510 بگردين تقريبا تمام طيف ايراد رو ميبينين مثلا خرچ خرچ هارد.صفحه نمايش بد.مشكل تفاوت صداي چپ و راست.و الان هم رزوليشن وبكم.اين اتفاقات آدمو به اين نتيجه ميرسونه كه خط توليد لننو كاملا حرج ومرجه.

البته قرار نيست اين همه ايراد رو تمام دستگاها باشه ولي يه جورايي وقتي كلي بخاي بگي لننو عملكرد بدي داشته.آخه ميدوني چي بده اينكه حتي جوابگو هم نيست.يه مثال ميزنم شما به سامسونگ يا حتي hp همين الان يه ايميل بزنين و يه عكس از محصول بخواين وبگين از فلان زاويه عكس ميخام.قول ميدم كمتر از دو روز جواب بدن اما لننو ..........

من معضرت ميخام از كلمه آشغال استفاده كردم و بايد كلمه محترمانه تري كه نشون دهنده نارضايتي من از اين محصوله به كار ميبردم.مثلا زباله

امروز نشد برم نمايندگي شايد شب روش لينوكس نصب كردم اگه وبكم درست كار نكرد فردا مهمون نمايندگيه.
    دوست عزیز مشکل انتظارات ماست که بیش از حد هستش .

شما توی هم قیمت هاش بگردین این لپ تاپ کم عیب و نقص ترینه . به همین دلیله که این لپ تاپ شده پرفروش ترین مدل امسال .

در ارتباط با کیفیت وب کم : شما چه انتظاری از یه دوربین VGA دارین ؟ Alienware هنر کنه رو لپ تاپش دوربین 1 مگا پیکسلی می زاره شما انتظار کیفیت فوق العاده از وب کم دارین ؟
    هر چند کیفیت وب کم همون طور که از اسمش معلومه یه چیز کیفی هست و کمی نیست . لذا برای هرکس متفاوته . در ضمن به نرم افزار و شرایط هم مرتبطه .

صدای کم هارد هم که گفته شد کاملا طبیعی هست . لذا نمی شه بهش گفت ایراد .

مشکل تفاوت صدای چپ و راست هم یکی از دوستان ازم پرسید چک کردم دیدم ظاهرا تازه دوستمون به تکنولوژی اکوستیک پی برده ( البته در جریان این مشکل نیستم شاید واقعا در سایر لپ تاپ ها جور دیگه باشه )

تو سایت لنوو بگردین این لپ تاپ با درایو بلوری نیز موجوده . لذا از شانس شما بوده این مدل بهتون افتاده .

از این همه ایرادات فقط موند صفحه نمایش . که اگر مدل FHD اون وارد ایران میشد این مشکل کم رنگ می شد

و نکته آخر اما تکراری که همیشه می گم : ایراد مربوط به یه مدل خاص رو به کل برند ارتباط ندین !

مثلا اگر فلان مدل Acer خوب نبود نباید بگیم کل برند Acer به درد نخور هست .

هم چنین همین مورد در ارتباط با برند لنوو نیز صادق است
    Last edited by Public Enemy; 03-08-2014 at 19:10.

6. 4 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان:
    من رو لبتابم ویندوز 8.1 رو نصب کردم و خیلی هم ازش راضیم . اما به دلیل یه برنامه خاص باید ویندوز سون 32 بیت بزنم. وقتی میخواستم تو درایو D ویندوز 7 رو نصب کنم . اجازه نمیده و میگه که باید تو درایو C نصب کنم . ولی من نمیخوام رو درایو C نصب کنم . و ویندوز 8 خراب بشه . تو رو خدا اگه کسی راهی بلده راهنمایی کنه .
    در ضمن تو گوگل سرچ کردم فهمیدم که از هارد دینامیک هست . حالا موندم چه کار کنم . منتظرم بچه ها . لظفا کمکم کنین .

دوستان یکی کمکم کنه.
    Last edited by مهدي2382; 03-08-2014 at 22:04.

آخر فروم باز Pedram_mrn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان:
    این کار اصلا توصیه نمیشه.

بهتره ویندوز سون رو بصورت مجازی نصب کنید با برنامه هایی مثل VMware و VirtualBox . روش دیگه نصب ویندوز 7 روی فلش مموری و بوت از USB هست.

با یه سرچ کوچیک تو گوگل دستتون میاد که باید چیکار کنید.

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

سلام
    چند تا فیلم FHD داریم که وقتی با KM Player یا هر پلیر دیگه ای اجراش میکنیم کامل هنگ میکنه در صورتیکه روی یه سیستم ضعیفتر بدون مشکل اجرا شدن
    تو قسمت Manage 3D Settings هم هیچکدوم از پلیر ها قابلیت تنظیم گرافیک رو نداره و غیرفعاله.چرا؟

اینم بگم که درایور گرافیک رو با درایور پک نصب کردم و از سی دی خود لپتاپ استفاده نکردم.میتونه مشکل از این باشه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوستان میخواستم بدونم اینجا کسی هاردشو عوض کرده ssd بزاره یا نه
    اگه آره میخواستم بدونم هارد دومو چی کرده
    از hddcaddy کسی استفاده کرده؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    چند تا فیلم FHD داریم که وقتی با KM Player یا هر پلیر دیگه ای اجراش میکنیم کامل هنگ میکنه در صورتیکه روی یه سیستم ضعیفتر بدون مشکل اجرا شدن
    تو قسمت Manage 3D Settings هم هیچکدوم از پلیر ها قابلیت تنظیم گرافیک رو نداره و غیرفعاله.چرا؟

اینم بگم که درایور گرافیک رو با درایور پک نصب کردم و از سی دی خود لپتاپ استفاده نکردم.میتونه مشکل از این باشه؟
    فیلمت سالمه؟
    حجم فیلمت چقدر است؟

من هابیت 33 گیگی را هم با این لپ تاپ اجرا کردم، مشکلی نداشته. نیازی به تغییر در گرافیک هم نیست.
    فقط لپ تاپ به برق وصل باشه و energy manement را روی High performance بگذار.

در مورد گرافیک هم شما تست DXDiag بگیر، ببین مشکلی نداشته باشد.

12. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •