بالاخره من از اون چهارمدل كدومشو بخرم هموطني نيست مارو راهنمايي كنه?
بالاخره من از اون چهارمدل كدومشو بخرم هموطني نيست مارو راهنمايي كنه?
هموطن به توصیه دوستمون گوش کنی بهتره ....
در تصمیمت برای خرید یکی از این مدلا قطعی توصیه میکنم یه امپ هم بخر تا بتونه بهتر هدفون رو درایو بکنه چون در غیر این صورت ایپادت به تنهایی نمیتونه هدفون هایی با این سطح رو درایو بکنه ...
راستی این همه هموطن چرا کسی نیست راهنماییت کنه
در مورد اون مدل دوستمون peacful میتونه راهنماییت بکنه چون ایشون با افرادی که تجربه بسیاری در زمینه هدفون سطح بالا دارن در ارتباط هستن
![]()
هدفنهای koss و sennheiser توی ایران هست؟
اگه هست قیمت مدلای رو گوشیش چقدره؟
koss نیست senheiser به سختی پیدا میشه.
واقعا حرفت حقه .
یادم هست وقتی ep-630 استفاده میکردم یه کریتیو zen nano plus داشتم صداش رو تا آخر میبردم. گوشم خیلی عزیت شد.
شانس آوردم اولین ep 630 که داشتم سیمش خراب شد وگرنه معلوم نبود آخر عاقبت چی میشد.
مشکل حجم صدا یک طرف نوع هدفون in ear یک طرف خیلی هدفون های بدی هست اصلا استفاده این نوع هدفون ها توصیه نمیشه.
برای کسایی که دوست دارند تو حجم صدای زیاد گوش بدند توصیه میکنم که حتما از هدفون های روی گوش استفاده کنند حالا یا close یا full size که خیلی هم احساس نکنند حجم خروجی کم شده.
( حالا امپدانس و... بخوره یه مطلب جدا کاری نداریم, بحثم رو بهداشت شنوای هست.)
من خودم با یه آمپ با خروجی خیلی زیاد به D2 با اون خروجی وصل میکنم و عموما تا آخرین واووم ها میزارم. بخوام in ear استفاده کنم دیگه...
این خیلی مهمه برای سلامتی گوش هدفون به قدری ایزوله نباشه که صدا رو کامل داخل گوش نگه داره باید صدا از یه حجم صدای مشخص به راحتی درز کنه و اگه کسی کنار شما باشه قابل شنیدن باشه.
روی گوش ؟
توی گوش؟
چقدر هزینه؟
....
Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 11:51. دليل: پست متوالی
خواستم بدونم کسی می دونه فرق بین این هدفون ها چیه که قیمتشون با هم متفاوته؟
منظورم shure se310 هستش
بالاخره می خوام از این سایتایی که از آمریکا خرید می کنن بخرمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by rave-87; 06-10-2010 at 19:33.
ببین خرید از سایت های اینترنتی به این راحتی که به نظر میاد نیست.
بهترین راه این هست از کسی که قبلا این کار رو انجام داده مشورت بگیری .
چون همیشه اون چیزی که فکر میکنی درنمیاد.
سخت تر از پیدا کردن شرکت خرید از خارج پیدا کردن لینک خرید از خارج هست.
اگه دوستی میشناسی که مدت زیادی خارج بوده و خرید اینتنتی زیاد کرده حتما ازش مشورت بگیر.
این مدل مدل بعدی اینی هست که شما انتخاب کردی و خیلی بهتر رو گوش وای میسه و کیفیت ساخت بهتری داره و هدفون هم محسوس کوچکتر شده.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هزینش نمیخام زیاد باشه چون خوب نگه نمیدارمشون
دوستان سلام
من دنبال یه هدست میگردم که بیسیم باشه ولی میکروفون هم داشته باشه
گرون هم نباشه معمولی
میشه راهنمایی کنین؟
ممنون
من تا دلت بخواد با این شرکتا کار کردم ... با اکثرشون ...
خواستی بوگو راهنماییت کنم
البته تو پروفایل خودم .. چون اینجا ممنوعه
سلام بر دوستان عزیز!
یه هدست میخواستم!
یه مرکز باسخ گویی هست که لحظه به لحظه تماس میگرن باهاش!
حالا یه هدست میخوام که به تلفن وصل بشه!
از روی خود هدست هم بشه که تماس رو قطع و وصل کرد!
محکم و خر کار باشه!
قیمت هم مهم نیست!
مرسی ار همه ی دوستان!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)