تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 183 از 278 اولاول ... 83133173179180181182183184185186187193233 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,821 به 1,830 از 2775

نام تاپيک: کلوپ لپ تاپ ASUS N550

اگه نباشه جاش خالی می مونه hacker13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

مبارکتون باشه دوست عزیز اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینشاالله فنش برات بچرخه

مدل غیر لمسی قیمت نگرفتی؟؟؟؟

اون تست ها رو اونجا انجام دادی طرف چیزی نگفت ؟؟؟

برنامه ها رو هم اگه میشه اپ کن

کاربر فعال انکودرها AF021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    Nevada

پيش فرض

بهترین انتخابو داشتین مطمعن باشین عالیه......پس با مدل 12gb هم پیدا میشه؟!؟

130 تومان که چهار گیگ رم اضافه بشه؟!؟! عالیه......به نظر شما لمسی بهتره یا غیره لمسی؟!؟ چون من احتمالا چند روز دیگه خواهم خرید....برای این می پرسم و قیمت هم برام مهم نیست
    ممنون دوست عزیز , امیدوارم که شما هم بهترین انتخاب ممکنه را انجام بدی
    این کانفیگو چند ماه قبل من شک داشتم که نکنه خودشون 4 گیگابایت رم اضافه کردند ولی از یکی از دوستان تو دبی امار گرفتم و گفتن مدل 12 گیگابایت رم اونجا موجوده و همه مدل هایی که رم 12 دارن دارای بلوری هستند و روی کارتن اصلی لب تاب هم از طرف ایسوس دقیقا درج شده ... که چک کردم با کارتن لپ تاپ خودم دیدم دقیقا در مقدار میزان رم نوشته : 4GB 1600 DDR3+8GB 1600 DDR3 ...
    نکته ی دیگه ای که توجه کردم یک تعداد از دوستان از لقی DVD-ROM ناراضی بودند ولی کانفیگ هایی که روشون بلوری رام هست به قدری زیبا روی لپ تاپ نشسته و چفت شده که اصلا لقی نداره....
    و این که میگید 130 تومان برای 4 گیگابایت رم خیلی خوبه باید بگم 130 تومان برای بلوری رام+4 گیگابایت رم اضافه تر+ویندوز 8 اورجینال با تمام درایور های از پیش نصب شده ی ایسوس عالیه و واقعا می ارزید چون مدل هایی که اواژنگ وارد کرده هیچ کدام روشون ویندوز 8 اورجینال موجود نیست....
    در مورده صفحه ی لمسی و غیر لمسی بیشتر به کاربرده خودتون برمیگرده ولی نظره شخصی من اینه که برای لپ تاپی با این مشخصات و لذت بردن از تمام امکاناته ویندوز 8 و همچنین اینده نگری برای ساپورت کامل تمام قابلیت های ویندوز های بعدی مایکروسافت...صفحه ی لمسی واقعا مناسب تره (حداقل از نظر بنده)
    و همچنین کانفیگ بلوری+12 گیگابایات رم فقط صفحه ی لمسیش موجوده

3. 2 کاربر از AF021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    Nevada

پيش فرض

مبارکتون باشه دوست عزیز اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینشاالله فنش برات بچرخه

مدل غیر لمسی قیمت نگرفتی؟؟؟؟

اون تست ها رو اونجا انجام دادی طرف چیزی نگفت ؟؟؟

برنامه ها رو هم اگه میشه اپ کن
    مخلصیم داداش انشاالله به زودی برای شما
    چرا اتفاقا قیمت کردم مدل غیر لمسی قیمت 4150 تا 4170
    من سره ظهر رفتم مغازه هم خلوت بود و با حوصله همه جای لپ تاپو تست کردم و تقریبا 1 ساعت تمام اونجا بودم , وقتی بالای 4 تومان داری پول میدی اصلا نباید تو تست کردن حتی اندکی خجالت خودت راه بدی
    چشم به زودی

5. این کاربر از AF021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    Nevada

پيش فرض

تنها ایراد ها از نظره من برای این لپ تاپ :
    1-جای اثر انگشت روی بدنه پشت (نه جلو) به راحتی میشینه و بدم پاک میشه ...ولی بدنه ی داخلی کوچکترین اثری باقی نمیمونه
    2-قدرت سیگنال دهی وایفایش به نسبت لپ تاپ قبلیم کمی کمتره البته اصلا ازار دهنده و دست و پا گیر نیست
    3-موقع استفاده از تاچ وقتی لپ تاپ ثابت روی میزه کمی صفحه نمایش لق میزنه ...البته اینم بگم دامادمون که SONY VAIO FIT با قیمت 4800 هم داره دقیقا میزان لق خوردن صفحه نمایش وقتی با تاچ همچین مردونه کار میکنی به همین اندازه است ... و موردی نیست که فقط مختص به این لپ تاپ باشه
    ----------------------------------------------
    نیازی به گفتن محاسنش نیست ولی فقط موردی در مورد صفحه نمایش این دستگاه که از پنل IPS استفاده میکنه بگم که فوق العاده و کاملا چشم گیر زاویه دید صفحه نمایش نسبت به لپ تاپ های موجود در بازار بهتره ...

7. 3 کاربر از AF021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

در مورد باتریش برام بگو چون برام مهمه فکر کنم نور صفحه نمایشش 10level داشته باشه بزارش رو 5 یعنی نصف نور صفحه نمایش بعد با کابل برو اینترنت و کاراهای روزمره انجام بده ببین چقدر نگه میداره و اگه میشه از لمس هم استفاده نکن خیلی ممنون

راستی ssd نخریدی؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه wrath of god's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

سلام دوست عزیز....ببخشید این از نظر سخت افزار و بازی(خیلی کم مثله ac ; cod ) اینا.......کم نمیاره؟¿

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    Nevada

پيش فرض

در مورد باتریش برام بگو چون برام مهمه فکر کنم نور صفحه نمایشش 10level داشته باشه بزارش رو 5 یعنی نصف نور صفحه نمایش بعد با کابل برو اینترنت و کاراهای روزمره انجام بده ببین چقدر نگه میداره و اگه میشه از لمس هم استفاده نکن خیلی ممنون

راستی ssd نخریدی؟؟؟
    در مورد باتری امکانه تست کردن به وسیله ی کابل برام مهیا نیست ولی اگه بخای با وایرلس روشن و نور نصف برات تست میکنم
    خیر ssd تهیه نکردم در کل پیشنهادم اینه روی لپ تاپ نو نه رم اضافه کنید و نه ssd اولش و خریدید برید با توجه به نیازتون تست کنید و اگه واقعا نیازی بود بهش اضافه کنید در غیر اینصورت تفاوت قبل و بعد اپدیت سخت افزاری را اصلا احساس نمیکنید...

سلام دوست عزیز....ببخشید این از نظر سخت افزار و بازی(خیلی کم مثله ac ; cod ) اینا.......کم نمیاره؟¿
    سلام
    برای بازی کردن با گرافیک ترین عنواین روز که فکر میکنم سنگین ترین الان Thief باشه با این لپ تاپ به راحتی با تنظیمات Medium و Low بدون لگ میشه بازی کرد و همچنین Assassin Creed بر روی Medium با 38 fps یعنی به راحتی بالا میاد و Call of Duty بر روی High به خوبی اجرا میشه...و مسلما عناوین سال های گذشته را هم به راحتی بر روی High و Ultra بالا میاره...ولی اگه نیازه بازی کردنتون بیشتر از این حرف هاست مدل N56jr را تهیه کنید...
    البته توجه کنید وقتی ac و thief که بازی های نسل جدید کنسول ها به حساب میان به خوبی اجرا میشن پس تا چند سال مطمئنید بازی های روزو حتی بر روی Medium و low هم این لپ تاپ بدو لگ اجرا خواهد کرد

این سایت و چک کنید بعد از نقدی که روی گرافیک 750 GT انجام داده بازی های روز و قدیمی را روی تنظیمات مختلف تست گرفته :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by AF021; 07-05-2014 at 13:58.

11. 2 کاربر از AF021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

اگه میشه با وایرلس و نور 50 درصد و استفاده نکردن از تاچ ببینید چند ساعت نگه میداره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

برای بازی کردن با گرافیک ترین عنواین روز که فکر میکنم سنگین ترین الان Thief باشه با این لپ تاپ به راحتی با تنظیمات Medium و Low بدون لگ میشه بازی کرد و همچنین Assassin Creed بر روی Medium با 38 fps یعنی به راحتی بالا میاد و Call of Duty بر روی High به خوبی اجرا میشه...و مسلما عناوین سال های گذشته را هم به راحتی بر روی High و Ultra بالا میاره...ولی اگه نیازه بازی کردنتون بیشتر از این حرف هاست مدل N56jr را تهیه کنید...
    البته توجه کنید وقتی ac و thief که بازی های نسل جدید کنسول ها به حساب میان به خوبی اجرا میشن پس تا چند سال مطمئنید بازی های روزو حتی بر روی Medium و low هم این لپ تاپ بدو لگ اجرا خواهد کرد

این سایت و چک کنید بعد از نقدی که روی گرافیک 750 GT انجام داده بازی های روز و قدیمی را روی تنظیمات مختلف تست گرفته :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوست عزیز، وقتی میاری رو حالت Medium یا low خیلی گرافیک بازی ها بد نشون داده میشه؟ چون منم تا یکی دو ماه دیگه قصد خریدشو دارم ولی دوس دارم گرافیکش برای بازی های گرافیکی روز و حداقل 3-4 سال بکشه، برام مهمه که بازی رو روون و بدون لگ انجام بدم و از بازی و موضوع بازی حین بازی کردن لذت ببرم، مثل گیمرهای حرفه ای نیستم که به گرافیک های جزیی بازی هم توجه کنم، ولی خب در کنارش دوس دارم نسبتا با کیفیت نشون بده گرافیک بازی رو، زیاد داغون نباشه! حالا نظر شما چیه؟ راستی مبارکت باشه دوست من :-)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام دوستان عزیز.
    من این لپ تاپ و چندماهیی میشه خریدم و به مشکل خوردم.میخواستم از دوستانی که این مدل و دارن n550jv سوال کنم ببینم واس اونا هم این مدلی هست ؟
    من روزی اولی که این سیستمو خریدم و بعد که اومدم خونه و نرم افزارهای مورد نیازمو خواستم نضب کنم سیستم وحشتناک هنگ میکرد و دی وی دی رام به سروصدا میافتاد تا اینکه بردم گارانتیش و ویندوز اوریجینالشو ریکاوری کردن و کج دار مریض واسم خودشون نضب کردن برنامه هارو ولی بازم بعد از چند روز سیستمم منو اذیت کرد باز.
    وقتی سیستممو روشن میکنم نزدیک به 1 دقیقه و گاهی 2 دقیقه طول میکشه بوت بشه.
    وقتی دی وی دی بازی یا برنامه ای میخوام نصب کنم دستگاه قادر به نضب کامل برنامه نیس چه برسه به اجرا.
    گه گاه از ذاخل سیستم صدای تق و توقی میاد ک اوایل فکر میکردک از هارد یا فنه ولی یکی از دوستان گفت چند نمونه دیده که وقتی درایور گرافیکو اپدیت میکرده اینجور سروصدا میاد.
    در کل این سیستم خیلی ازارم داده و وقتی با گارانتی صحبت میکنم میگن از ویندوز 8 اوریجیناله.
    حالا سوالی که داشتم اینه ایا ویندوز 8 اوریجینال انقدر داغونه ؟ در ضمن من 1.6 گیگ ویندوزمو اپدیت کردم.
    به نظر شما ایا اینقدر اذیت کردن در بوت شدن و هنگ کردن ونصب نشدن برنامه یا گیم طبیعیه ؟ در ضمن انتی ویروسم بیت دیفندر هست.
    ایا این اشکالاتو طبیعی هست یا دستگاه مشل داره ؟
    در ضمن شاید گارانتیش اینو برداره و ی سیستم دگه بهم بده اما میترسم اونم اینجور باشه.ایا بازم متل همین سیستم بگیرم یا ی مدل دگه. خواهشا راهنماییم کنید دوستان.
    در ضمن شرکت گارانتی ویندوز اوریجینالم پرونده و ویندوز کپی واسم ریخته.نمیدونم چکار کنم.
    ایا این سیستم با این کانفیگ باید انقدر داغون باشه ؟ یا ویندوز 8 انقدر بده ؟ یا مشکل از این سیستمه منه.
    ممنونمم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •